Dodo-Kolín Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 (editace) Ať už je teplo a spravený silnice! V pátek jsem si dovezl tyto (Michelin Pilot Primacy (DOTbrezen2010) 225/45/R17 91W na Pallass 7x17 ET 54): Editováno: 14. Únor 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Opravdu si myslis, ze silnice budou nekdy spraveny? Ať už je teplo a spravený silnice! V pátek jsem si dovezl tyto (Michelin Pilot Primacy (DOTbrezen2010) 225/45/R17 91W na Pallass 7x17 ET 54): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Pevně v to doufám.... aspoň trošku ať člověk nemusí jezdit obří slalom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 jaro klepe na dvere a tak jsem to vcera uz nevydrzel a obul ty nove 17" Dezent V Darky. Nekdo se mnou treba nebude souhlasit, to nikomu neberu, ale ja jsem z vysledku naprosto nadsen. K autu sedly jak poklice na hrnec. Na 17kach mam Oktuli poprve, ale jizdni vlastnosti - stabilita je naprosto uzasna. No to je proste parada, auto sedi jako pribity:) Spotreba zatim jako vzdy, jen je pravdou, ze je vice cejtit kazda dira na silnici, ale ne nijak dramaticky. Mazec Sece to nemam umyty, ale tady jsou prvni 2fotky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 hezke, ale na te druhe foto se mi zda ze je mas podhustene, na kolik je foukas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 hezke, ale na te druhe foto se mi zda ze je mas podhustene, na kolik je foukas? diky. Ono to bude spis tema sutrama na zemi, kazdej jinak vystouplej a toto je vysledek. Na rovnym asfaltu to vypada v pohode. Nafoukano mam na 2,3. Tak nevim, ale to je snad v pohode, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 jsou fakt bomba, OII sluší tyhle v darky v 17" jsem měl už objednaný a těšil se jak malej kluk ale po 14 dnech čekání mi řekli, že je vyprodali a už nebudou...tak jsem objednávku zrušil a vzal ronalky...alespoň jsou lepší na údržbu...tu ti moc nezávidim. Jinak paráda a bacha na ďoury ať je hned nerozhodíš nebo nedej boha rozstřelíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 jsou fakt bomba, OII sluší tyhle v darky v 17" jsem měl už objednaný a těšil se jak malej kluk ale po 14 dnech čekání mi řekli, že je vyprodali a už nebudou...tak jsem objednávku zrušil a vzal ronalky...alespoň jsou lepší na údržbu...tu ti moc nezávidim. Jinak paráda a bacha na ďoury ať je hned nerozhodíš nebo nedej boha rozstřelíš diky za pochvalu i ty tvoje Ronalky nejsou spatny jj, ucim se s nima jezdit a bejt hoodne opatrnej hlavne u obrubaku. a hlavne to nezapominam neustale opakovat moji drahe polovicce (i kdyz mi je jasny, ze prvni zarez na nich bude moje prace ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Tak jsem také vyměnil 16" za 17" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 diky. Ono to bude spis tema sutrama na zemi, kazdej jinak vystouplej a toto je vysledek. Na rovnym asfaltu to vypada v pohode. Nafoukano mam na 2,3. Tak nevim, ale to je snad v pohode, ne? Tak ja mam na viecku 2,1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 (editace) jaro klepe na dvere a tak jsem to vcera uz nevydrzel a obul ty nove 17" Dezent V Darky... Tahle barevná kombinace na kolech a i design těch kol je "můj šálek čaje". BTW To je ET 40? Editováno: 23. Březen 2011, autor: virtual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Tahle barevná kombinace na kolech a i design těch kol je "můj šálek čaje". BTW To je ET 40? jj, to muj taky. Vybiral jsem to jen teoreticky, jak mi to dle moji predstavivosti ladilo (ty konfiguratory jsou dost zavadejici) a zadarilo se. Vim, ze kazdej mame jinej vkus, ale pro me to je naprosta bomba, kdyz to vidim stat na dvore. Proste socha. Jsou to ET40. Vzadu to je v poho schovany tesne pod podbehy. Ale v predu jsou lehounlince videt z boku, tak se trochu bojim co to udela az bude prset. Ale snad nebude cakat voda az na okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psisko Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 (editace) tak pridavam sa tiez so 17kami ...zadok je trochu sadnuty lebo su v nom este zimaky Editováno: 2. Duben 2011, autor: psisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 (editace) http://www.2i.cz/bc48c1eb38 Editováno: 2. Duben 2011, autor: Hunterkyjov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricky1986 Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Zdravim příznivce OII, měl bych takovej dotaz kupuju nové disky RSW 16 ale jsou to 7 . Tak by mě zajímalo jestli s tím nebude nějaký problém když v techničáku mám 16 pouze na 6 - 6.5 . A taky jaké na to použít pneu aby to trochu vypadalo. Přemýšlím o 205/55 16 91H , což jsou v techničák . Tak nevím. Za každou radu budu moc rád. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukys Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Já mám tyhle nové, RSW typ 331, ET 35 s pneu Continental Contact 2 205x55. a neškrtá nikde nic. Vpředu sice milimetry lezou ven ale jsou super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tloustak Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Můžu se zeptat, co je toto za kola? Líbily by se mi na mém Scoutíkovi ) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 mě připadnou povědomý, podobnou koncepci má Ford.. tady sice na obrázku model 2012, ale ty starší měly podobnej tvar.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Můžu se zeptat, co je toto za kola? Líbily by se mi na mém Scoutíkovi ) Díky Oxigin Crystal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sponty Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Chci se zeptat zda by někdo nemohl sehnat Pegasusy, klidně jeté, ale v dobrém stavu, bez škrábanců, aby nebyli bouchnuté atd... Dám za ně max. 8000,- díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 (editace) chtěl sem se zeptat mužu dat na předek letni a na zadek zimní pneu ? Chtěl bych je dojet mam je na o1 a moc sni nejezdím Editováno: 28. Duben 2011, autor: zbek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kspeedy Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Myslím si že můžeš, jde o to aby si měl stejná na nápravě. Ale nebude ti to tak sedět, takže opatrno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattew Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Pozdravujem všetkých Škodovákov!!! Kúpil som OII combi a snažím sa zohnať zimné pneu a plechové disky ale neviem čo by bolo vhodnejšie či obuť na zimu R15 alebo R16 a s ktorými Zimnými PNEU máte dobré skúsenosti a aké rozmery sú vhodné. Tiež sa rozhodujem či kúpiť elektóny alebo plechové disky ale najradšej by som kúpil originál ŠKODA. Ďakujem Vám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Taky jsem jsem nedávno řešil stejný problém. Nakonec u mne zvítězila varianta s R15 ( 90% km najezdí manželka a ta není žádný střelec ) . Pak bylo dilema jestli plecháče nebo eletrony. V mém případě byl cenový rozdíl cca 4000,-, takžo to spíše vypadalo na plecháče. Ale narazil jsem tady v sekci bazar na zajímavou nabídku origo al. kol za 4000,- takže volba byla jasná. V mém případě hrála rozhodující roli manželka. Takže i tobě doporučím se mrknout do bazaru a ne jenom tady. Dají se sehnat kola za slušnou cenu. A jestli 15 nebo 16? To taky záleží na stylu jízdy a jak moc se ti nelíbí 15" "balóny" A jakou gumu? Vybírám mezi Continental TS830, Dunlop 4D, GY UltraGrip 8. Sám ještě nemám jasno. A nakonec, nevím jestli tohle je vhodně zvolené téma. Vlákno o zimních gumách tady již je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattew Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Ďakujem ti za pomoc. Ja som na tom podobne s manželkou. Skúsim popozerať bazár a zatiaľ som rozhodnutý pre R 15 a pneu 195/65 ale značku ešte neviem! Čo na to povieš? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.