Duben 10, 200916 r zdravim, neviete niekto o nejakej schopnej rs na predaj? celkom sa mi pozdava tato, co vy na to?http://www.autobazar.eu/cz/card.php?id=566653 co viem tak tento inzerat je uz dost stary a vydel som ho uz i niekde inde s navigaciou dokonca,ale keby este bola na predaj tak super ale to co tu dal Michal F tak je to bombica Upraveno Duben 10, 200916 r od peterkocur
Duben 19, 200916 r Ta zltucka je fakt bomba. Ked som si kupoval RS-ko tak som o nej vazne uvazoval. Nakoniec vyhrala ta, co som nasiel priamo v mojom rodnom meste a nemusel riesit prepis v cechach a tak... Ale sem tam sa na nu pozrem na nete a niekedy aj lutujem..... Zlta je jednoducho Bomba... pre mna
Duben 21, 200916 r Ahoj , zhanam OCTU RS1 a mam otazku . Aky je rozdiel napr medzi rv2001 a 2004 ? Myslim ci je ina vybava , alebo motor atd. Ak sa to da porovnat, je rozdiel v combi a kratkej ? Myslim skor jazdne vlastnosti , prip. akceleraciu. Dik za akekolvek info
Duben 21, 200916 r Ahojte, ja sa chcem len spytat, ze ci pri octavii I sa robili len benzinove RS, alebo sa vyrabali aj dieselove RS. Diky
Duben 22, 200916 r rok 01 a 04 se lisi pouze v zakladni vybave A je normalne , ze ak ma Oct I RS rv 2003,,polokozene" sedadla a nema ohrev sedadiel ? Taktiiez kazda RS ma ,, carbonovy" ramcek okolo radia a ovladania klimatizacie? Vsimol som si ze niektore to nemaju....
Duben 22, 200916 r Pouze benzín a to s motorizací 1.8T 132kw/180koní Diky, myslel som si, ze boli len benzinove, lebo do teraz som nikde nevidel dieslovu RS, okrem Octavie II. A preto som sa pytal, lebo som uz par krat pocul, ze boli aj dieslove a dokonca niekto raz povedal, ze boli este vykonejsie ako benzinove
Květen 6, 200916 r A je normalne , ze ak ma Oct I RS rv 2003,,polokozene" sedadla a nema ohrev sedadiel ?Taktiiez kazda RS ma ,, carbonovy" ramcek okolo radia a ovladania klimatizacie? Vsimol som si ze niektore to nemaju.... podle mě je to normální, zdaleka ne všechny RS s polokoženými sedačkami měly vyhřívání sedaček... ten "karbonový" rámeček jsem u několika RS viděl, u několika jsem viděl jen stříbrný. Nevím kdy se dával jaký, já osobně mám ten "karbonový"
Květen 15, 200916 r Mohl by se prosím někdo podívat, kolik by měly stát nový 17" kola Spider u prodejců Škoda? A samozřejmě to sem dát (nebo mi poslat SZ)... Díky.
Červen 22, 200916 r Chlapi..do kdy se dělala O I RS??? Do 2004. Teda asi sa to najskor lamalo niekedy 8/2004. Ked nastupila Tour prestala sa RS vyrabat. Vyraba sa uz iba verzia GT 193 HP urcena na export - grecky trh. Je to v podstate RS bez nejakych veci vo vybaveni....
Červen 22, 200916 r Do 2004. Teda asi sa to najskor lamalo niekedy 8/2004. Ked nastupila Tour prestala sa RS vyrabat. Vyraba sa uz iba verzia GT 193 HP urcena na export - grecky trh. Je to v podstate RS bez nejakych veci vo vybaveni.... Já jen, že jsem koupil RS výfuk, a prodejce píše r.v. 2006?? Upraveno Červen 22, 200916 r od Octavinek
Srpen 2, 200916 r Panove,aka je zivotnost tohoto motoru,rozmyslam nad kupov rs-ka a ta ktora sa mi ponuka ma bohuzial 230 000km uz za sebou majitel sa o nu velmi nestaral iba jazdil,takze najcastejsie zavady u tohoto motora su??vlastne na co sa asi najviac zamerat pri kupe dik
Listopad 8, 200915 r Ahoj vsem. Ma OIRS kterou mam teprve kratce mi pri mijeni(rozjezd) 1500 ot. decentne ale znatelne "vynecha" jakoby byl studeny motor a nasleduje skubnuti(cele je to pomerne kratky proces) - zacne foukat turbo a jiz je vse ok. Chci se prave se zeptat zda mate nekdo podobny problem. ? diky vsem
Listopad 8, 200915 r Ahoj vsem. Ma OIRS kterou mam teprve kratce mi pri mijeni(rozjezd) 1500 ot. decentne ale znatelne "vynecha" jakoby byl studeny motor a nasleduje skubnuti(cele je to pomerne kratky proces) - zacne foukat turbo a jiz je vse ok. Chci se prave se zeptat zda mate nekdo podobny problem. ? diky vsem No,pokial sa rozjizdis na rychlost tak je to asi normal to roby ASR.
Listopad 8, 200915 r No,pokial sa rozjizdis na rychlost tak je to asi normal to roby ASR. kdepak, deje se to pri beznem rozjezdu.. btw. nekdo s OIRS z Prahy nebo MB takhle na tlachani ohledne vozitka?
Listopad 9, 200915 r kdepak, deje se to pri beznem rozjezdu.. btw. nekdo s OIRS z Prahy nebo MB takhle na tlachani ohledne vozitka? Vycistil by som klapku a prekontroloval vsetky tlakove a podtlakove hadicky. Skontroluj vsetky hadicky vzduchu na motore. To co pises je bud klapka /spinava/ alebo netesnost systemu plnenia motora. Derave zvyknu byt najma hadicky pod sacim potrubim.
Listopad 11, 200915 r ondrs: Napiš mi na ICQ 232529668 nebo skoč rovnou na www.rs-klub.cz ..... pak se tam regneš, staneš členem a najdeš dost RSáků ve svým okolí
Leden 26, 201015 r kdyby někdo chtěl, věděl bych o RS po prvním majiteli ze švédska, rok 02 najeto 170tiskm v super stavu, stříbrná za dobré penize, více info emailem ať to tady nezasírám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.