Saty Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 jo predni pravy spodek narazniku je lechce hrkly no tak to je husty, to cumim no... hele ma vystrelovaky, nebo nema? me se na tech fotkach zdalo, ze ma este normal klice!!! jinak at hlavne slouzi, fakt se mi libila a sem rad, ze skoncila v dobrych rukou nekoho z clubu.... Vystrelovaky nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 schánět Octuli, tak do toho skočím a nepřemýslým, já dám na první dojem, a ten je parádní, vždy jsem byl pro černé elegantní, ale tohle nemá chybu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Takže mylíte že bych do toho měl jít?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Ta žlutá RS je vážně pecka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 nadhernej kousek ta zluta...to bych bral hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 nekupuj to , ale pošli mi kontakt a já jí koupím je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Jojo vypada faaakt vymazlene ... uz si ji koupil ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Nádhera takovou chcu taky Žlutá je na RS nejhezčí. A taky je hnet podle barvy poznat že je to origoRS. A tahle vypadá ještě super vymazléná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Nádhera takovou chcu taky Žlutá je na RS nejhezčí. A taky je hnet podle barvy poznat že je to origoRS. A tahle vypadá ještě super vymazléná jj, taky sem se rozhodoval mezi cernou a zlutou, ale ona kdyz se ta cerna vyblejska, tak to taky neni spatny!!! a moc cernejch octulii taky nejezdi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 No myslim, ze nejvic je prave asi cernych ne ? Pak bych to videl na stribrnou cervenou zlutou. I kdyz treba tady v JBC sou zluty 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 No myslim, ze nejvic je prave asi cernych ne ? Pak bych to videl na stribrnou cervenou zlutou. I kdyz treba tady v JBC sou zluty 3 no ja nemyslim jako cernych RSek, ale obecne cernych octuli...jinak tady v beroune mame co sem videl 1 cervenou, 2 cerny a jednu stribrnou, uz mi to pomalu prijde to same, jak kdybych mel TDi tech je taky vsude kupa... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Jeee,to auto znam od videni.. Jo jo vypada moc dobre,jen to chce ji prolezt a prosmejdit a kouknout,jestli nebyla nejak trefena..Jako kouknout na slicovani a spary,jeslti nekede neni nejak blbe udelanej lak,treba v prostorach motoru atd... Ale takhle vypada vymazlene..Myslim,ze na tomhle aute nenajdes nic spatnyho!! A zavidim barvu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Bohuzel foceno v noci mobilem :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Bohuzel foceno v noci mobilem :-( pekna to barva, ale nejak tak zastavam origo RS tvary.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 A pak ze nam to zere ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 JJ origo rs, nic bych na tom nemenil U nas je jedna stribrna, jedna zluta, cervenou jsem tu videl taky jednu a ted se tu objevila jedna cerna + ta moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 to si fotil ty??? to si nastartoval nahore na kopci a todle je spotreba z toho kopce, ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 A jedna TDi "RS" ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 (editace) to si fotil ty??? to si nastartoval nahore na kopci a todle je spotreba z toho kopce, ne? :D Pokud se pamatuju je to spotreba JBC - Turnov ;-) a na tech 5,3 se to pak zvedlo cestou do Praglu. Editováno: 21. Únor 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Jo pri klidne jizde jsem to na 80km dostal na 5,6l prumer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 JJ origo rs, nic bych na tom nemenilU nas je jedna stribrna, jedna zluta, cervenou jsem tu videl taky jednu a ted se tu objevila jedna cerna + ta moje btw ty cerveny sou dva odstiny, zejo? Corida a Race?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Jo pri klidne jizde jsem to na 80km dostal na 5,6l prumer Jojo byla to slimaci jizda a ciste pokud o econy jizdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 JJ origo rs, nic bych na tom nemenilU nas je jedna stribrna, jedna zluta, cervenou jsem tu videl taky jednu a ted se tu objevila jedna cerna + ta moje btw ty cerveny sou dva odstiny, zejo? Corida a Race?? Jojo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 to si fotil ty??? to si nastartoval nahore na kopci a todle je spotreba z toho kopce, ne? :D Pokud se pamatuju je to spotreba JBC - Turnov ;-) a na tech 5,3 se to pak zvedlo cestou do Praglu. a kolik si jel prosim te?? to ja teda dokazal zatim nejmin 5.2 na trasu asi 30km...no ale moc sem nezavodil teda!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.