Dynacek Vloženo před 21 hodinami Vloženo před 21 hodinami Zdravím mám dotaz je vůbec možné, že by se první trojkové Octavie rs dodávali s motorem 110kw??? Koupil jsem jí je to rok výroby 2013 interiér i exteriér je RS Do poledního detailu,ale motor je 110 kw a nezdá se mi, že by si dal někdo tolik práce s přestavbou Citovat
Hunterkyjov Vloženo před 17 hodinami Vloženo před 17 hodinami určitě nedělala . spiš máš předělávku klasické octavie do podoby RS , co mas ve velkém techničáku ? Citovat
Pawouk Vloženo před 16 hodinami Vloženo před 16 hodinami Upraven název tématu a téma přesunuto. Citovat
e1. Vloženo před 15 hodinami Vloženo před 15 hodinami Asi by bolo fajn, keby si napísal, že čo je uvedené vo veľkom technickom preukaze. Začal by som s uvedeným výkonom a kódom motora. Citovat
Dynacek Vloženo před 15 hodinami Autor Vloženo před 15 hodinami Před hodinou, Hunterkyjov napsal: určitě nedělala . spiš máš předělávku klasické octavie do podoby RS , co mas ve velkém techničáku ? Ve velkém techničáku není zmínka o Rs nikde nebo nevím na co koukat 🤣 Citovat
Dynacek Vloženo před 15 hodinami Autor Vloženo před 15 hodinami Právě teď, e1. napsal: Asi by bolo fajn, keby si napísal, že čo je uvedené vo veľkom technickom preukaze. Začal by som s uvedeným výkonom a kódom motora. Výkon 110kw a kód motoru ckfc Citovat
Pawouk Vloženo před 15 hodinami Vloženo před 15 hodinami Takže předělávka exteriéru a interiéru na RS. Citovat
e1. Vloženo před 15 hodinami Vloženo před 15 hodinami (editace) Výkon zodpovedá kódu motora. Ak chceš mať úplnú istotu, že čo je to auto zač (zatiaľ to vyzerá na prerábku), zastav sa s ním v autorizovanom servise, kde ak ich pekne poprosíš, vedia ti podľa VIN povedať viac (dátum výroby, krajina kde sa auto predalo ako nové, pôvodnú výbavu a možno sa dozvieš aj nejakú servisnú históriu). Každopádne je škoda, že si túto kontrolu nespravil pred kúpou. Editováno: před 15 hodinami, autor: e1. Citovat
Pawouk Vloženo před 15 hodinami Vloženo před 15 hodinami OIII RS TDI z daného roku by musela mít motor CUPA 135 kW. Citovat
Dynacek Vloženo před 13 hodinami Autor Vloženo před 13 hodinami Super děkuji za rady já jsem jí koupil s tím , že on mi tvrdil že je to RS, ale já jsem si stál za tím že to RS není a jelikož byla za super peníze tak jsem jí bral s tím že je to fake RS 🤣🤣🤣 Citovat
Pawouk Vloženo před 13 hodinami Vloženo před 13 hodinami No vidíš, jiní se s takovou předělávkou patlají a ty ji máš hotovou. Citovat
Dynacek Vloženo před 13 hodinami Autor Vloženo před 13 hodinami Přesně tak, ale fakt i na budíkách je Rs na radiu z venku kromě barvy protože v téhle to nedělali si myslím zevnitř též komplet takže za mě paráda jen mě vrtalo hlavou komu se s tím chtělo takhle moc jebat 🤣🤣 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.