P2M Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 jo a k velikosti rámu...mám 182cm a rám 20" a no problemo, sám jsem se docela cukal, když mi tohle u Šírera radili, ale opravdu mi sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 no a ještě foto in natura těsně po dovezení domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Co KONA? Mám Blast 2006, najedu cca to samý tím samým způsobem, co Vláďa (Fugas)...samozřejmě vidle je už jiná Akorát mám pocit, že model 2007 už je taky víc promixovanej... Toho Apache jsem vloni scháněl taky a bez šance , ale s Konou jsem spokojenej, jen ty disko brzdy jsou mechaniky...i když na to moje takový to poježděníčko to stačí. Ještě jsem koukal na Ghost, protože to jezdí strýc ( tuhle mrchu ), kterej je lovec gramů, ale to už je cenově dost jinde i když kola okolo 15-20tis mají taky. Jinak na Ghost je dobrej prodejce v Jizerkách v Bedřichově ( CONTIM - CZ) kde to strejda kupoval a dostal krásnou slevičku kona je zbytečně drahá , a ta jeho mrcha je už celkem s cenou úplně někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 (editace) K tomuto tematu jako silnicar nemam bohuzel moc cim prispet . K nam to jeste na asfaltky nedorazilo a asi ani ndorazi Editováno: 12. Únor 2007, autor: kocht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 jo a k velikosti rámu...mám 182cm a rám 20" a no problemo, sám jsem se docela cukal, když mi tohle u Šírera radili, ale opravdu mi sedí záleží kam to měřej ,ale 20" je o.k ,myslím že maj 18 " 20" a 22" Takže ti tam někdo poradil kupodivu dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Co KONA? Mám Blast 2006, najedu cca to samý tím samým způsobem, co Vláďa (Fugas)...samozřejmě vidle je už jiná Akorát mám pocit, že model 2007 už je taky víc promixovanej... Toho Apache jsem vloni scháněl taky a bez šance , ale s Konou jsem spokojenej, jen ty disko brzdy jsou mechaniky...i když na to moje takový to poježděníčko to stačí. Ještě jsem koukal na Ghost, protože to jezdí strýc ( tuhle mrchu ), kterej je lovec gramů, ale to už je cenově dost jinde i když kola okolo 15-20tis mají taky. Jinak na Ghost je dobrej prodejce v Jizerkách v Bedřichově ( CONTIM - CZ) kde to strejda kupoval a dostal krásnou slevičku kona je zbytečně drahá , a ta jeho mrcha je už celkem s cenou úplně někde jinde no já byl tenkrát udělanej do toho Apache a tohle mi drahý nepříšlo, ale v tý době ten Apache byl za cca 20... Zase se mi líbí, že jich moc nepotkávám, takže trochu exot a v Jizerkách na Nový Louce ho dycky když velezem z hospody najdu napoprvý . Ale to strejda to svoje taky Abych to shrnul, tak spíš můžeme Vláďovi sypat různý variace a on si pak stejně vezme Velamose, protože na tom bude jezdit jeho zadek a ne ten náš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 jo a k velikosti rámu...mám 182cm a rám 20" a no problemo, sám jsem se docela cukal, když mi tohle u Šírera radili, ale opravdu mi sedí záleží kam to měřej ,ale 20" je o.k ,myslím že maj 18 " 20" a 22" Takže ti tam někdo poradil kupodivu dobře k brabečkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 (editace) Taky se přidám. Kupoval jsem tady, toto kolo: http://www.bradsky.cz/index.php?main_page=...products_id=225 Co se týče kotoučovek, zatím nemůžu objektivně hodnotit, protože jsem kolo kupoval na sklonku loňského podzimu a zatím najeto 350 km. Zatím jsem spokojen, brzdí fakt výborně. Ze začátku byly trochu problémy s vibracemi zadní kotoučovky, ale po zajetí se to zlepšilo, teď už to nedělá vůbec. Já bych za ráfkové neměnil. Velikost rámu taky 20". Editováno: 12. Únor 2007, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 12. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 takže jen pro tebe Sago AX 06 rám vel. 19" za 15000,- kolo Impact 07 cena 14000,- http://www.progresscycle.cz/firma.asp?ID=1...h_ID=1&rok=2007 Apache nemá šanci s tím co tam je Tam mají nějaké slevy? Ty ceny co píšeš jsou nižší než co uvádějí na těch stránkách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 12. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 jo a k velikosti rámu...mám 182cm a rám 20" a no problemo, sám jsem se docela cukal, když mi tohle u Šírera radili, ale opravdu mi sedí Tak to máme přesně stejně, taky mám 182cm. Taky jsem chtěl jít do 20" rámu, ale pokud bych šel do toho RAVa, tak bych musel jít do 19", ale podle nějaké tabulky co jsem do ní koukal by to mělo být OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Taky se přidám. Kupoval jsem tady, toto kolo: http://www.bradsky.cz/index.php?main_page=...products_id=225 Co se týče kotoučovek, zatím nemůžu objektivně hodnotit, protože jsem kolo kupoval na sklonku loňského podzimu a zatím najeto 350 km. Zatím jsem spokojen, brzdí fakt výborně. Ze začátku byly trochu problémy s vibracemi zadní kotoučovky, ale po zajetí se to zlepšilo, teď už to nedělá vůbec. Já bych za ráfkové neměnil. Velikost rámu taky 20". hezká mašinka jinak koukám, že obecně všichni spíš kola s větším slopingem, než "v rovině" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 jo a k velikosti rámu...mám 182cm a rám 20" a no problemo, sám jsem se docela cukal, když mi tohle u Šírera radili, ale opravdu mi sedí Tak to máme přesně stejně, taky mám 182cm. Taky jsem chtěl jít do 20" rámu, ale pokud bych šel do toho RAVa, tak bych musel jít do 19", ale podle nějaké tabulky co jsem do ní koukal by to mělo být OK. Myslím, že to bude O.K, mrkni tady: http://www.bradsky.cz/index.php?main_page=page_4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 jo a k velikosti rámu...mám 182cm a rám 20" a no problemo, sám jsem se docela cukal, když mi tohle u Šírera radili, ale opravdu mi sedí Tak to máme přesně stejně, taky mám 182cm. Taky jsem chtěl jít do 20" rámu, ale pokud bych šel do toho RAVa, tak bych musel jít do 19", ale podle nějaké tabulky co jsem do ní koukal by to mělo být OK. se stav, nechám tě se projet, ale pak se to řeší u každý geometrie zvlášť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Taky se přidám. Kupoval jsem tady, toto kolo: http://www.bradsky.cz/index.php?main_page=...products_id=225 Co se týče kotoučovek, zatím nemůžu objektivně hodnotit, protože jsem kolo kupoval na sklonku loňského podzimu a zatím najeto 350 km. Zatím jsem spokojen, brzdí fakt výborně. Ze začátku byly trochu problémy s vibracemi zadní kotoučovky, ale po zajetí se to zlepšilo, teď už to nedělá vůbec. Já bych za ráfkové neměnil. Velikost rámu taky 20". hezká mašinka jinak koukám, že obecně všichni spíš kola s větším slopingem, než "v rovině" Díky. Takový je současný trend a myslím, že to i líp vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Taky se přidám. Kupoval jsem tady, toto kolo: http://www.bradsky.cz/index.php?main_page=...products_id=225 Co se týče kotoučovek, zatím nemůžu objektivně hodnotit, protože jsem kolo kupoval na sklonku loňského podzimu a zatím najeto 350 km. Zatím jsem spokojen, brzdí fakt výborně. Ze začátku byly trochu problémy s vibracemi zadní kotoučovky, ale po zajetí se to zlepšilo, teď už to nedělá vůbec. Já bych za ráfkové neměnil. Velikost rámu taky 20". hezká mašinka jinak koukám, že obecně všichni spíš kola s větším slopingem, než "v rovině" Díky. Takový je současný trend a myslím, že to i líp vypadá. mě ty rovný rámy evokujou Favority, nevim proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Jen by mohlo být krapet lehčí, ale vydrží hodně ....až teda na původní přehazovačku shimano....ted už je na SRAMu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 to máš co kolo to jiná velikost já mám RM 18´´ a měřím cca 175 a měl jsem od jiný firmy i 20 ´´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 takže jen pro tebe Sago AX 06 rám vel. 19" za 15000,- kolo Impact 07 cena 14000,- http://www.progresscycle.cz/firma.asp?ID=1...h_ID=1&rok=2007 Apache nemá šanci s tím co tam je Tam mají nějaké slevy? Ty ceny co píšeš jsou nižší než co uvádějí na těch stránkách... ceny moje pro tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 jo a k velikosti rámu...mám 182cm a rám 20" a no problemo, sám jsem se docela cukal, když mi tohle u Šírera radili, ale opravdu mi sedí Tak to máme přesně stejně, taky mám 182cm. Taky jsem chtěl jít do 20" rámu, ale pokud bych šel do toho RAVa, tak bych musel jít do 19", ale podle nějaké tabulky co jsem do ní koukal by to mělo být OK. měřim 180 a 19 " je super RAvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 to máš co kolo to jiná velikostjá mám RM 18´´ a měřím cca 175 a měl jsem od jiný firmy i 20 ´´ pamatuju se že RM dělala i 19" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 12. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 se stav, nechám tě se projet, ale pak se to řeší u každý geometrie zvlášť Díky za nabídku, uvidíme. Nedalo mi to a jel jsem se do toho progresscycle podívat, abych ty RAVa okouknul naživo. Asi bych si tam vybral, i když jsem teda zatím nezkoušel na žádné kolo sednout abych vyzkoušel jak mi padne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 12. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 ceny moje pro tebe Ó, děkuji A odkud vlastně jsi? Já Kladno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 k těm velikostem bych dodal pouze toto: měřim 186 ale mam delši nohy než trup (myšleno tím od standartního normovaneho člověka) a tak i pro svou velikost mam jenom 20" i když bych teoreticky měl mít 21" (tak nějak to kdysi vychazelo). Ja osobně se těmi velikostmi ramu řidit nemohu - prostě je třeba pořadně vyzkoušet pojezdit a uvidi se. A taky jak už někdo psal - každej vyrobce ramu to asi měři trochu někam jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 12. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 A odkud vlastně jsi? Já Kladno. Tak už ani odpovídat nemusíš, už jsem si to našel. Mám to k tobě nějakých 80km, což není tak hrozný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 ceny moje pro tebe Ó, děkuji A odkud vlastně jsi? Já Kladno. Ústí nad Labem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.