Přejít na obsah

jak souvisi Maxidot s okny?


Benik

Doporučené příspěvky

mam takovy problem, asi jsem nekde udelal chybu. Mam tyden v aute Maxika a nefunguje stahovani okna ridice, tedy funguje, ale ne to ze kdyz ten cudlik zmacknu uplne, tak okno nesjede samo uplne dolu... ze zacatku mi nefungovalo ani okno spolujezdce... pry by se to melo samo rozbehnout, ale tyden je uz dost ne? Je to pry tim, ze jsem mel odpojenou baterii... TY cudliky mam asi 3mesice nove... nevite nekdo co s tim?

dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja se poptam jen mimo misu, nemam maxik, mam jen PC, ale prosim abych pravdu rekĺ nikdy jsem nesedel ve svem aute jako spolujezdec a ted se mi stalo ze neslo od ridice stahnout spolujezdcovo oknu, tak zkousim cudlem u spolujezdce a ziram na to ze cudlik u spolujezdce ma jen prvni polohu a nema to uplne promacknuti jako poloha 2 na uplne sjeti okna? Je to normal, nebo je pojebany cudlik??Byhc rekl ze to ma jit na obou stranach stejne ne?

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me zase ten cudelik asi nejak odchazi. Taky mi nesjizdi samo dolu. U spolujezdce to funguje a nefunguje ani prenastaveni dojezdu. Funguje jen ta prvni poloha. Asi ty cudliky budu muset vymenit.

Já musel kupovat celou tu sadu u řidiče, taky to přestalo dojíždět, vyběhaný kontaky... dali novou a bylo to v klídku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeste abych upresnil svuj prvni prispevek, tak porucha zmizela po te co jsem vypl motor a po chvili opet nastartoval a fungovalo vse. Jeste mam jeden dotaz a nechce s emi zakladat dalsi tema, tak se poptam tu, mam na palubce nefunkcni ikonky ostrikovacu, otevreni dveri, a vadnych zarovek, nevite nekdo jestli jde tyto funkce zprovoznit vagem? Slysel jsem ze pry treba funkce otevrenych dveri jde pokud ma clovek origos central, coz ja mam,tak se ptam :o))! Pokud nekdo z vas vi, pisnete prosim a pokud mate vag a jste ze severni moravy, tak taky pisnete. Dojet kamkoli nemam problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...