Thomson Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli jste si někdo nezálohoval navigační CD. Mám origo za nekřesťanský peníze a rád bych si ho zálohoval, protože bych o něj nerad přišel. Zkoušel jsem zálohovat toto CD, ale má to nějakou ochranu (nejsem pirát, tak tomu tak nerozumím) Dík za každou radu jak to CD zálohovat. Thomson. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 no prostě narovinu řekni, že navi DVD nemáš a chceš si ho přepálit. myslim, ze to bude problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Existují prográmky, které umí udělat čistě fyzickou kopii disku..žádné Nero nebo tak. Já si takhle chtěl vypálit do auta jedno CD, co mám doma origo..jen ho nechci vozit v autě. No a pořád to řvalo v Neru, že je to origo a je to chráněné proti kopírování. Tak jsem vzal jiný prográmek a povedlo se. Perlička je v tom, že teď se pro Nero hlásí i ta kopie s varováním..že je to origo CD chráněné proti kopírování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 třeba alcohol 120%,ale taky musíš znát nastavení.Nejde jen hodit a pálit.Musíš udělat ISO a potom to správným postupem vypálit a taky správným postupem o ISO uložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 mě ze všeho co bylo chráněný vytáhlo Clon DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 mě ze všeho co bylo chráněný vytáhlo Clon DVD Tak to jsou oni.. Clon CD a Clon DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 CloneDVD2 od firmy Slysoft patří v současné době zřejmě k nejoblíbenějšímu programu (transkodéru) k záloze DVD-9 na DVD-5. Důvodem je hlavně jeho jednoduchost (téměř žádné nastavování), spolehlivost, funkčnost, rychlost a častá aktualizace. Program sám o sobě neumožňuje jak si mnoho lidí myslí zálohu chráněných DVD (CSS, Macrovision, regionální kódování, Sony ARccOS™), proto budete muset použít některý z dalších programů např. populární AnyDVD, DVDFab Decrypter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Clon CD mi funguje naprosto stoprocentně i u chráněných CD, pro DVD jsem nezkoušel, ale počítám, že to bude obdobný, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 18. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Upozorňuji, že mapa je na originálním CD (ne DVD). Někdo mi někde radil DVD Fab, ale tewn je pouze na DVD a ne na CD. Jinak máte na mysli Clone CD (píšete Clon CD) - taková ta ovečka? Jestli ano, tak tím mi to taky nešlo - ani to CD nedokázalo načíst. Jinak dík za každou radu - pokud možno přesnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 tak pak zkus anydvd, to neni ovecka, ale liska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Pred pár rokmi som toto isté absolvoval. Kúpil som (teda firma, nie ja) mapy na DVD od BMW a tiež mi to pripadalo blbé to voziť v aute, keď to stálo také prachy. Tak som spravil kópiu a originál som si chránil doma ako oko v hlave. A teraz mi je z toho smiešno, lebo samozrejme tie mapy sú už dávno neaktuálne. Ale mám doma zachovalý originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 :-) Jedna věc je dobrý software ať už zmíněný Clone CD, nebo mnou oblíbenější Alkohol 120% a druhá věc je správný hardware, ne každá mechanika umí číst bit po bitu na cd se safediskem 2,XX a ještě míň mechanik tu umí vypálit ;-) to je ten hlavní problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 me to fakt prijde divny, kdyz uz mam navi, vozim origo CD, DVD, nevidim jedinej duvod, proc bych si ho měl nějak "šetřit" doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 až ti ho čournou, tak budeš vozit co? mapy jdou zálohovat jak se píše výše a pokud nejdou vysmažit chce to do clonu profily, který jsou šitý na míru tý mapě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 co až mi čornou? jako myslíš, až se mi někdo vloupá do kufru a ukradne mi navigační CD? tak v tu chvili budu rád, že mi vzal jenom takovouhle prkotinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 No on asi myslel celé auto. Ale ono ho netreba kradnúť, stačí náraz zozadu a DVD s mapami bude KO aj s celou mechanikou. Ale zase ak je auto pistené, tak sa to môže aj vyplatiť, lebo potom by ho mohli preplatiť a bude novšia verzia. Teda pokiaľ sa poistka vzťahuje aj na toto. Netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 ve chvili, kdy mi vemou celý auto, tak nějaký CD vubec neřešim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 já mám navi eště na Céde a stačilo by mi přijít o to cédo některý blbečci se spokojej když čornou jen cédéčka a ty mě pojištovna nikdy nezaplatila a kupovat nový , není zrovna levný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 to každopádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.