Přejít na obsah

Záloha navigačního CD


Doporučené příspěvky

Ahoj,

chtěl jsem se zeptat jestli jste si někdo nezálohoval navigační CD. Mám origo za nekřesťanský peníze a rád bych si ho zálohoval, protože bych o něj nerad přišel. Zkoušel jsem zálohovat toto CD, ale má to nějakou ochranu (nejsem pirát, tak tomu tak nerozumím)

Dík za každou radu jak to CD zálohovat.

Thomson.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Existují prográmky, které umí udělat čistě fyzickou kopii disku..žádné Nero nebo tak. :ph34r: Já si takhle chtěl vypálit do auta jedno CD, co mám doma origo..jen ho nechci vozit v autě. No a pořád to řvalo v Neru, že je to origo a je to chráněné proti kopírování. Tak jsem vzal jiný prográmek :D a povedlo se. Perlička je v tom, že teď se pro Nero hlásí i ta kopie s varováním..že je to origo CD chráněné proti kopírování B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CloneDVD2 od firmy Slysoft patří v současné době zřejmě k nejoblíbenějšímu programu (transkodéru) k záloze DVD-9 na DVD-5. Důvodem je hlavně jeho jednoduchost (téměř žádné nastavování), spolehlivost, funkčnost, rychlost a častá aktualizace. Program sám o sobě neumožňuje jak si mnoho lidí myslí zálohu chráněných DVD (CSS, Macrovision, regionální kódování, Sony ARccOS™), proto budete muset použít některý z dalších programů např. populární AnyDVD, DVDFab Decrypter.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Upozorňuji, že mapa je na originálním CD (ne DVD).

Někdo mi někde radil DVD Fab, ale tewn je pouze na DVD a ne na CD. Jinak máte na mysli Clone CD (píšete Clon CD) - taková ta ovečka? Jestli ano, tak tím mi to taky nešlo - ani to CD nedokázalo načíst. Jinak dík za každou radu - pokud možno přesnou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pred pár rokmi som toto isté absolvoval. Kúpil som (teda firma, nie ja) mapy na DVD od BMW a tiež mi to pripadalo blbé to voziť v aute, keď to stálo také prachy. Tak som spravil kópiu a originál som si chránil doma ako oko v hlave. A teraz mi je z toho smiešno, lebo samozrejme tie mapy sú už dávno neaktuálne. Ale mám doma zachovalý originál :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:-) Jedna věc je dobrý software ať už zmíněný Clone CD, nebo mnou oblíbenější Alkohol 120% a druhá věc je správný hardware, ne každá mechanika umí číst bit po bitu na cd se safediskem 2,XX a ještě míň mechanik tu umí vypálit ;-) to je ten hlavní problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No on asi myslel celé auto. Ale ono ho netreba kradnúť, stačí náraz zozadu a DVD s mapami bude KO aj s celou mechanikou. Ale zase ak je auto pistené, tak sa to môže aj vyplatiť, lebo potom by ho mohli preplatiť a bude novšia verzia. Teda pokiaľ sa poistka vzťahuje aj na toto. Netuším.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...