Přejít na obsah

"Co vám kdy zlodeji čorli"


Ice

Doporučené příspěvky

Čau dneska sem přijel dřiv z prace a jelikož sem myslivec tak sem se sebral a šel do lesa na posed když sem se vracel tak kolem 18:00 tak koukam dalekohledem na auto jestli se něco nedeje a vydím 3 kluky ja mi obyhají auto vtom vemě tak hrklo že ani nevim jak sem přeběhl ten lán oraniště vystřelil sem do vzduchu a jdu k autu a ty 3 černí zmrdi se mě ptají tak co pane střelil jste neco? znovu sem nabil a povídam co děláte u toho auta? a negr na to včera ukradli kámošovi fabku a to bude ona . A to už bylo moc když sem jim řekl že zavolam policajty tak se mi vysmáli tak znovu dvě rany a byli pryč svině zkurvený naskakali do favorita a byli pryč naštesti mě nic nesebrali

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Antena - Fabka bola den stara najazdenych 13 kilakov,hajzlici jedni ruky im utrhnut

Ale kuriozita na Felde co som mal pred nou, vsetky styri kolesa [plechace a nove gumy], v den mojich narodenin. auto nechali lezat na podvozku ani tehly nepodlozili. Puklice a srouby pekne zrovnane pri aute ako v servise. Ked dosli fizli smiali sa ze skryta kamera. a v servise mi povedali ano nahodime nove privezte ju :smich: bez kolies !?! Prisla firma co mi to mala nahodit na parkovisku, traja ludia sme to dvihali aby sme tam dostali hever. :aggressive: Nechapem doteraz ako sa im to podarilo :kuk::kuk::kuk:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

V sobotu ráno jdu k octavii rodičů a vidím že chybí stěrače, asi půl roku starý Bosh Aero, hned jsem se šel podívat na fabii, tam naštestí byly a taky jsem je hned sundal a nastříkal jsem tekutý.

K*rvy jedny, ten barak už mě začíná sr*t, ještě že se za měsíc stěhujem na vesnici, kde i přes den nikdo není.

Si nedokážu představit, kdyby jela místo mně máma to by to sklo vypadalo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Taky se přidám.. Je to už sice starší historka, ale povedená.. Loni v létě jsem si vyjeli na dovču do španělska.. Jeli jsme podél pobřeží a střídali camp za campem.. Občas než jsme se někde usadili jsme si s mladou šly zaplavat a věci jsme samozřejmě nechávali v autě.. Za předníma sedačkama byly karimatky a pár pet lahví, zbytek věcí schovanej v kufru, prachy a pasy pod koberečkama..

Zaparkoval jsem pěkně vestínu vedle nějakých německých soudruhů (audi A6, Touareg) a jdem se koupat.. Tak po dvouch hodinách jdeme k autu, odmykám a alarm pípnul 3x, říkám si že by spustili čidla (občas se to stává) a jak přicházíme blíž vidím na zemi propisku, pak vysypané okno zadních dveří a říkám si sakra.. a co, že ukradli? 2 telefony (zvonili ještě druhý den- měli jsme zablokované klávesy tak je určitě někam vyhodili), foťák, panel od rádia (jak houkal alarm tak neměli čas vyrvat rádio), moje ledvinka a kalhoty (ovšem bez peněz) a taktéž zásobník s CD.. Prolezl jsem okolí, jestli to někde nenajdu vyhozené, ale bezúspěšně..

No, a tak jsem koupil igelit, lepenku, okno pořádně zadělal, ještě dva dny si užívali sluníčka a pak jsme vyrazili na 2400km dlouhou zpáteční cestu.. Musím uznat, že igelit do 170km/h držel, ale ten hukot byl k nevydržení... :aggressive:

Ještě, že máme připojištění na skla, takže doma opraveno zadarmo ten samý den..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To byli asi nějaký maséři, by mě zajímalo, co dělali s těma kalhotama.

To nevím, ale můžu se přidat. Seděl jsem ve Francii na policajtech v plavkách. Ještě, že jsem s sebou vezl knížky, takže jednu z tašek neukradli, protože ji zřejmě neunesli. Cesta s rozbitým bočním okýnkem taky nic moc... Do Prahy jsme dojeli na poslední výpary v nádrži... :-)

Jo, ještě bylo funny, že mi vzali i pas, takže jsem očekával komplikace na hranicích, ale když viděl celník francouzsky psaný policejní protokol, tak se mu to nechtělo studovat a pustil nás... :-)

S poslední doby mám ještě dvě historky.

První vykrádačky jsem si ani nevšiml. Záslepka místo zámku se mi sice zdála povolená, ale v autě nic nechybělo, tak jsem tomu nevěnoval pozornost. Za týden jsem u Tesca přišel na to, že mi vzali z opěrky desetikoruny do nákupních košíků.

O týden později auto znovu vybrané a záslepku už jsem nenašel. Vzali si nějaká stará CDčka, náhradní mobil za 500 Kč, alkohol-tester a teď pozor.... asi deset balíčků bonbónů... :-) :-) To mě tak pobavilo, že jsem do díry po záslepce nacpat igelitovou tašku z Tesca, co jsem měl v kapse a jel jsem na schůzku.

Následující týden (to tam byla ještě pořád ta taška) mě dvakrát stavěla policie, jestli jsem to auto neukradl, když je tam vylomený zámek... :-)

Igelitka vydržela v zámku asi měsíc a pak jsem to odvezl do servisu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak já se taky přidám: Koncem února jsem v pátek večer zaparkoval Fabii pod barákem a že auto neni :help: jsem zjistil až v sobotu večer. Naštěstí mám GPSku napojenou na PCU takže auto našli odstavený o 10km dál. Byl to zajímavě strávenej večer, nejdřív se dostat k autu, pak tam v mrazu čekat hodinu a půl :feve: na technika než auto nafotí a sejme otisky (stajně našel jenom jeden otisk na zpětnym zrcátku a ten byl muj). Pak jsem zkusil nastartovat ale chyběla cívka immobiliseru takže smolík, další čekání na odtahovku a odvoz auta do hlídaný garáže. Domu jsem se dostal po pěti hodinách. Součet škod: poškozený zámek u spolujezdce, vylomený zámek u řidiče, vylomenej zámek ve spínačce. Cca 6500,-Kč. Naštěstí jsem sehnal sadu novejch zámků za 1500,-Kč. Po čtrnácti dnech jsem se přestěhoval a za dalších 14 dnů se někdo pokoušel o auto znova tentokrát to byl jen poškozený zámek u řidiče a zlomený u spolujezdce. Do auta se nedostali. Auto jsem postavil blýž k baráku ale do tejdne stihli zlomit i zámek u řidiče, stejně se do auta nedostali. Teď už mám alarm s pagerem a zámky jsem zaslepil, zatím mam klid.

Moje zkušenosti:

- Nový zámky jsou bezpěčnější než ty starý, když je zlomí tak se jenom protáčej ale auto se neotevře. Přesto jsem je zaslepil, nehodlám je měmit každej tejden.

- Alarm s pagerem je skvělá věc, jenom jsem zvědavej, jak rychle stihnu ve dvě v noci skočit do kalhot a dosprintovat k autu. :clap: Zatim jsem to nezkoušel a doufám že nebudu muset.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Přátelé okřídleného šípu,

moje bydliště se nachází v Ostravě, i já jsem byl okraden. V lednu tohoto roku jsem si zakoupil světla pro denní svícení - LED diody cena 2 266 Kč. Proběhla precízní montáž, jelikož si zakládám na funkčnosti a estetice. Dnes jsem se měl přemístit do zaměstnání na kole, ale opět defekt zadního kola. Rychle se doma převlécti a honem k automobilu. Světla nezapínám jelikož jsem si byl jistý, že denní světla jsou na svém místě - ty se automaticky zapínají. To, že tam nebyly jsem zjistil až při odchodu ze zaměstnání. Koukám na předek svého vozu a říkám si, toto není moje auto, já mám přeci světla pro denní svícení. To víte, že to bylo moje auto. Těmto v uvozovkách lidem, kteří mi je odcizili, přeji pekelné muka. Mnoho automobilů s takovými světly po Ostravě nejezdí a pokud budu mít možnost, poznám je. Na vozidle vybavenými těmito světly něco zanechám a vím, že už radost z nových světel mít nebude. Tyto světla si koupím nová , ale již budou demontovatelná. Co se dá dělat jiný, způsob jak bojovat proti takovým zmrdům neznám.

Pevné nervy Vám přeji. Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak si tak přijdu k autu že někam pojedu, usadím dozadu psa a nezdá se mi nějak posunutá vzadu deka pro psa, řikám si, že to asi odsunul on. Koukám, zadní opěradlo není zacvaklé a pás je hozen vedle, řikám si, že to asi když jsem čistil interiér, tak jsem zapomněl.. koukám, okna všechny, tak asi ok, usadim psa, řikám si, sakra co mi tu chybí... No jo, pak jsem se podíval na dveře řidiče, zámek prasácky venku, v autě zmizela usb klíčenka, nabíječka na mobil, napájecí kabel k antiradaru (ten mě sakra štve), plno cd, teleskopický obušek, držák navigace. Rádio zůstalo, jen zmizela ta klíčenka, neměl jsem tam panýlek... Tak policajt, sepsat to, servis - lakovna až za 14 dní, takže jezdím zatim s autem bez zámku. Stejně už není co ukrást, zbytek rádia jsem radši vyndal sám. Jen si teď řikám, jestli jet do servisu a nechat to tam opravit na pojišťovnu (prý s lakem a prací tak 23 000Kč) a platit spoluúčast 5 000 Kč, nebo se na to vykašlat, nechat udělat nový zámek (nebo koupit sadu novou) a na dveře se vykašlat, zas tak dorasený nejsou... co myslíte? Nemít spoluúčast tak to neřeším, ale takhle... nevim, nevim...

post-868-1245275701_thumb.jpg

post-868-1245275712_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

23 tis. mi připadá dost přemrštěné.... ale to je vedlejší. Osobně bych na pojišťovně nahlásil, že si opravu provedu svépomocí a uvidíš kolik peněz ti pošlou, podle toho se pak rozhodni co si za ně pořídíš (nejlépe v neznačkovém servise). Většinou se na tom ještě mírně vydělá. Myslím, že tohle by se i s lakem dalo pořešit do pěti tisíc (3000 lak + 500 zámek + 1500 nějaké to bouchání kladívkem :-).

Editováno: , autor: Wittmann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak to mi v praze na O1 kombajnu poblíž kongresovky vyvrtali zámek v kufru, ukradli originál škoda navigaci (zabudovanou v přístrojovce), z kufru celý golfový set (ten mě sere nejvíc) :feve: a tašku se špinavýma ponožkama lol ... A to během 20 minut na docela rušné ulici.. Nechápu, že si nikdo ničeho nevšiml.. Naštěstí tu navigaci dostali ven nějak šetrně, protože kromě polámaných konektorů palubovce nic nebylo. Od té doby zámky zaslepené a je klid...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mnoho automobilů s takovými světly po Ostravě nejezdí a pokud budu mít možnost, poznám je. Na vozidle vybavenými těmito světly něco zanechám a vím, že už radost z nových světel mít nebude.

Otázka je, jestli ten co je bude mít na autě ti je opravdu ukradl a jestli sou 100% tvoje, nebo jen stejnej typ.

Já si taky koupil světla pro denní svícení z druhý ruky. A jestli byli před tím kradený nebo ne nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravim kolegačky......

Mám dotázek který se hodí sem do tématu myslim ... tak k věci:

Je možné vycucnout nádrž fábie? anič by došlo k poškození víčka nádrže popřípadě samotné nádrže?

Kámošovi totiž někdo v noci vybral celou nádrž a nikd žádné známky poškození tak dotankoval dojel do servisu na druhy den a nic nezjistili .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
Otázka je, jestli ten co je bude mít na autě ti je opravdu ukradl a jestli sou 100% tvoje, nebo jen stejnej typ.

Já si taky koupil světla pro denní svícení z druhý ruky. A jestli byli před tím kradený nebo ne nevím.

Příteli okřídleného šípu,

na těch světlech jsem si udělal viditelnou značku z boku. Je jasné, že nejezdím za každým vozidlem, které má tyto světla, ale pokud něco stojí, upozorňuji na čtyřech kolech, rád se podívám. Vím, že je fikce chtít po lidech,aby nekupovali kradené zboží,ale pokud by se tak stalo, myslím si, že bychom měli po problémech, a někteří podnikavci by přišli o laciný výdělek. Upozorňuji, že to je jen myšlenka, nikomu nic nevnucuji a ani k ničemu nenabádám! Proč kupovat dnes nové, když mohu mít někde ty samé a za poloviční cenu. A to se vyplatí.

Měj se pěkně Luďo. Rozloučím se slovy jednoho již nežijícího německého lékaře - abychom vždy nacházeli své věci na svém místě.

Ahoj. Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě takhle v zimě ukradli záslepku zámku ze dveří řidiče. Jinými slovy, chtěli mi asi vzít celý auto, ale někdo je vyrušil, protože nic jinýho se neztratilo. :aggressive: Alespoň to byli profíci a nezmršili mi celý dveře, mám jenom malej rejpanec na klice.

V jakým to žijeme světě, kde lidi nemají úctu k soukromýmu vlastnictví...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak z auta mi naštěstí ještě nic nešlohli, ale tento týden, takhle ve středu v pozdním odpoledni, jsem se ožral s kumpánama doma na zahradě a po tý smršti koukám, že nemám brejle. Jsou to takový ne právě laciný dizajnovky, tak mě to dost sr.lo. Hledám všude, koukám i do popelnic a dospěl jsem k názoru, že mi je teda někdo musel ukrást. Ráno jedu ještě za tmy k zákazníkovi a co čert nechtěl, na tý zahradě, na cestě k autu, jsem si na ně šlápnul. Ale ouha, já je tam neztratil, ale moji dva pejskové se asi nudili a podle otisku zubů si s nima pěkně pohráli. Naštěstí to odnesly jen straničky, který se dají vyměnit :D:D:D Doma jsem ty dva lotry podrobil křížovýmu výslechu, ale nepřiznali nic. lollollol

Editováno: , autor: jirkaK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

toto se stalo ze soboty na neděli - auto zaparkováno kolem 10 večer a ráno v 7 koukám co mám nového na autě :(kol2 já ho chytnout tak mu snad zlámu ruce

jimak naštěstí jen 1 se snažil dostat někdo do auta (nepovedlo nemám zámky)

a několikrát kovové čepičky z ALU

post-4616-1258982970_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...