jiri26 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Ahoj, nevíte čím může být způsobeno vrzání stabilizátorů přední nápravy? Po výměně nevrzaly cca 1000KM, před tím jsem měl taky nové a vydržely zhruba to samé. Teď to už zase začíná vrzat....co s tím? přeci se nemění tak brzy. Dík Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ahoj, nevíte čím může být způsobeno vrzání stabilizátorů přední nápravy? Po výměně nevrzaly cca 1000KM, před tím jsem měl taky nové a vydržely zhruba to samé. Teď to už zase začíná vrzat....co s tím? přeci se nemění tak brzy.Dík Jirka Můžeš napsat kdy ti to vrže, něco mi tam taky začína vrzat, tak jestli to je to samé, mě to vrže když třeba přejedu ty prahy co jsou např na parkovištích nebo když vjedu do nějaké díry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Namazat nebo zesílit rádio . Taky mě to s...., namažu to ale je to vždycky tak na měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Namazat nebo zesílit rádio . Taky mě to s...., namažu to ale je to vždycky tak na měsíc. Taky jsem si všiml že to dělá když je teplota pod nulou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ahoj, nevíte čím může být způsobeno vrzání stabilizátorů přední nápravy? Po výměně nevrzaly cca 1000KM, před tím jsem měl taky nové a vydržely zhruba to samé. Teď to už zase začíná vrzat....co s tím? přeci se nemění tak brzy.Dík Jirka Už se to tu probíralo. Určitě bych to nemazal olejem ani vazelínou, ale klouzkem nebo mýdlovou vodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 chlspi mám asi stejnej problém, asi před měsícem jsem vyměnil uložení stabilizátoru a ted něco začlo vlevo vpředu vrzat ale jen při přejezdu retardéru apod pokud zatížím stojící auto a zhoupnu ho, tak se nic neozve, co to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 me to zacalo zase vrzat ted - kdyz pouze zatacim hm -- guma na stabliku nova vcetne ramen. Tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 (editace) Vyreseno - po namazani silentbloku predniho tlumice - horni - vse utichlo. Poznate to - tocit tlumicem - chytnout matku v misce a pootacet - pokud ma gumove vrzani - namazat ci vymenit. Ja budu menit az s tlumicema, Takze pouze promaz. Editováno: 25. Březen 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Pánové, začalo mi to taky vrzat, ale šíleným způsobem. Točím volantem a je to jako kdybych pod kolem drtil stádo prasat. I při jakémkoliv zhoupnutí..... Jsem z toho na bohnice. Guma stabíku je vykoupaná ve všch možných mazivech... Jak se dá namazat to vrchní uložení tlumiče? Začíná se totiž chytat ložisko. Už mě ta přední náprava krutě s... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.