Stringo Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 A ted chystam dýmák ...na připojení na alarm... To já bych nemohl, ten alarm z výroby houká i když je v autě větší moucha... Bych pořád čoudil [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 A co ještě tak 130 dB piezobzučák přímo do radia? Ono když už to pak má v ruce, tak má vyděláno... ale když mu to pořád řve v ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Mám jablotorn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirinna Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Zdravim, chci se zeptat jake nejnovejsi mapy pouzivate ja mam V12, ale rikam si jestli uz neni venku neco mladsiho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Jabloň je dobrej [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domm Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) Chtěl jsem se zeptat jak jste řešili problém u navigace Škoda Columbus, že navigace ukazuje špatnou polohu na mapě cca 500m. Navigace byla normálně funkční, nedával jsem žádné nové mapy ani SW. SW 5238 a V12. Jenom se navigace na chvilku kousla a zobrazovala pouze hodiny. Tenhle stav trval asi hodinu. Jak jsem auto zamknul a vrátil jsem se asi po 30 minutách tak navigace normálně naběhla, ale GPS poloha na mapě už byla špatná! Originální GPS anténa ploutvoprut na střeše vždy přesná poloha! Reset pomocí tlačítek nepomohl. Máte nějaké nápady? Díky. Tak dnes ráno jsem ujel jeden kilometr s vypnutou navi a po zapnutí samozřejmě ukazovala špatnou polohu. Tak jsem to víc neřešil a cca po hodině jsem potřeboval odjet. Po zapnutí navi a načtení mapy bylo vše v pořádku. Tak nevím v čem byl samotný problém, bohužel nemohu ani poradit jak tento problém vyřešit. jtfcobra: zkoušel jsi resetovat všechny jednotky? (odpojením baterie) Jsou k dispozici nové mapy RNS 510 & RNS 810 V13 Volkswagen Navigation CY - Europe West V13 - 8348 Volkswagen Navigation CY - Europe East V13 - 8350 Editováno: 30. Říjen 2015, autor: Domm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Má někdo ty V13 pro RNS 510 s kompletním pokrytím ČR, což je west pokud se nepletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 To jsou obě!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 A kde ty V13 sehnat? Našel jsem ke stažení, ale zamčenej soubor na heslo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domm Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 např. zde: WEST http://uploaded.net/folder/nasfnc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Net mám 240/20, tak by mi úplně nevadil link na komplet iso soubor na nějakým normálním serveru.. Nemůže to někdo hodit na ulozto nebo něco podobnýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czgif Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Stačí zaplatit download cca 150 Kč a už to stáhneš vše najednou ;-) tak jak jsem to udělal teď já. Stahuji West a East no vlastně skoro už stahnuté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domm Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Stačí zaplatit download cca 150 Kč a už to stáhneš vše najednou ;-) tak jak jsem to udělal teď já. Stahuji West a East no vlastně skoro už stahnuté Tenhle komentář nikomu nepomůže, ale odkaz na stažení map !ANO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Ta NAVI se musí po aktualizaci map zafixovat, trvá to většinou pár minut co tak vim,/je divné že to trvalo několik dní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Skúste tento link, ja sa k tomu dostanem asi až večer. Je tam east aj west: http://gpsunderground.com/forum/volkswagen-seat-skoda/36328-rns-510-rns-810-europa-west-east-v13.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 To už je lepší, za 30 minut jsem stáhnul přes torrenty oboje. Jen ještě koupit DVD+R DL a vypálit to a modlit se aby to šlo nahrát do navi. Nemám povolený servisní menu a netušim jakej je tam FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Tak to napřed zkus spustit z DVD a nahraj až když to pojede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domm Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 To už je lepší, za 30 minut jsem stáhnul přes torrenty oboje. Jen ještě koupit DVD+R DL a vypálit to a modlit se aby to šlo nahrát do navi. Nemám povolený servisní menu a netušim jakej je tam FW. Hoď jsem odkaz na torrent. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czgif Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Zdar tak tady to mas: east http://uloz.to/xYC3vTw8/cdev138350-zip west http://uloz.to/xPq2ScJN/cdw8348-zip heslo freefree zatim hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Torrenty zde http://gpsunderground.com/forum/volkswagen-seat-skoda/36328-rns-510-rns-810-europa-west-east-v13.html#post277969 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Dobrý den Už to někdo zkoušel přes Maps tool 2.0.4 nahrávat V13 (z SD karty)? Nebo je třeba počkat na novou verzi? Díky moc za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 No osobně bych tuhle variantu asi nevolil, protože se takhle dost navigací už nikdy neprobudilo.. Takže si radši dojedu zejtra ráno pro DVD než abych sháněl novýho Columbuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 (editace) Já už takhle nahrál poslední mapy. Bo když je vypálím na dvouvrstvé DVD tak mi to columbus neschroustá. Když je vypálím na jednovrstvé tak je vezme. Ale tam zase tím pádem musím odstranit poi body. Což je na prd. .-( Ty tam chci. .-) Editováno: 31. Říjen 2015, autor: Cd-rom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Jde to z té karty i vyzkoušet jenom a pak až nainstalovat, nebo jenom rovnou nainstalovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Já myslím že to jde právě jen nainstalovat. .-( Ale já mapy vyzkouším že je nahraji na jednovrstvé DVD bez poi bodů a pak jak vím že fungují tak je nahraju. Ale jak říkám nahrával jsem přes ten maps tool 2.0.4 V12. V13 zatím ne. .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.