Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem měl konečně možnost si chvilku hrát s funkční navigací RNS 510 pro Touareg/Transporter a můžu říct, že rozšiřující funkce, zobrazení, mluvení, ovládání a celkový dojem byly nad očekávání. Jediná negativní záležitost je tolik diskutované pokrytí, resp. kvalita mapových podkladů. V Brně to ještě jakš takš ulice a čísla umělo, ale ve městech typu Uherské Hradište a menších to znalo jen hlavní tahy. Na fotce je Kuřim, kde moje RNS MFD DVD zná desítky ulic. Tato navigace se současnou mapu zná ulice jen čtyři.

Na druhou stranu se ke mě dostala informace, že tyto jednotky "nakoupené" přímo ze Siemensu mají ořezanou mapu kvůli tomu, aby se s takovým zdrojem map nedalo obchodovat na černém trhu a navigace v Touarezích/Touranech, které teď už prodává Volkswagen, mají daleko lepší pokrytí. Během pár týdnů bych měl mít možnost to ověřit v nějakém nově vyrobeném autě s RNS 510. Pokud takovou možnost bude mít někdo přede mnou, pokuste se zjistit počet známých ulic v Kuřimi a pokud jich bude více jak 4, pak se jedná o jinou verzi.

post-8482-1186577128_thumb.jpg

Vloženo

Co sa tyka map tak toto zariadenie pouziva Navteq a aj Map24 pouziva Navteq a to pokrytie v Map24 je genialne. Tak hadam mas pravdu s tou mapou a ked to pride oficialne na trh tak bude lepsie pokrytie ako je teraz. ;)

Vloženo

Zdarec , nevíte někdo prosím jak přepnout RNS 510 na externí zdroj ? Mačkám AUX a pak Video a povedlo se mi to přepnout náhodou asi 2x ale nevim jak u u staré MFD2 mi to chodí .Díky .

Vloženo

Cus, hele ve svem aute mam typ jen s tlacitekm PHONE,coz je funkce neco jak ATT.

Ale mam jeste doma jednu a ta ma jiz v sobe soft na telefon , ale tu jsem jeste nezkousel.

Vloženo
Cus, hele ve svem aute mam typ jen s tlacitekm PHONE,coz je funkce neco jak ATT.

Ale mam jeste doma jednu a ta ma jiz v sobe soft na telefon , ale tu jsem jeste nezkousel.

Aha jako, že jsou Dvě různé verze? Já ji totiž mám doma, ale auto bude až příští týden. tak nevím jestli mám ještě dokoupit třeba Parrota.

Vloženo

Aha jako, že jsou Dvě různé verze? Já ji totiž mám doma, ale auto bude až příští týden. tak nevím jestli mám ještě dokoupit třeba Parrota.

Jo, jsou=))

Ta s tim telefonem a ma o jeden antenni vstup vice.Dole sjou dva, jeden na GPS, potom zdvojeny na radio a nad nema je jeste treti cerne barvy.

Ale jeste jsem to nezkousel, takze ti vice neporadim.

Vloženo
Pánové už Vám chodí ty parkovačky???? Telefon řeště až pak....

No k parkovačkám mně chybí jedna podstatná věc a to je AUTO :) . Ale jinka doufám, že už tam budu mít novou GateWay a tu jednotku co to umí.....

Vloženo
Pánové už Vám chodí ty parkovačky???? Telefon řeště až pak....

No k parkovačkám mně chybí jedna podstatná věc a to je AUTO :) . Ale jinka doufám, že už tam budu mít novou GateWay a tu jednotku co to umí.....

Tak si zatím můžeš Trinax schovat ke mě do auta :p

Vloženo
Právě, že to taky vím, a proto mě tohle tvrzení zaskočilo...

No ten smajlík znamenal, že v to spíš doufám. Jinak uvidíme řekl slepý :) . Ale řezat žíly si kvuli tomu nebudu. Když bude nová jednotka tak bude a když nebude tak nebude....

Vloženo

hosi takze jestli nekdo tvrdil ze vydel navigacku skodovackou a nani napis trinax tak pekne keca protoze oficialni nazev pro skodovku je kolumbus 30giga hdd a ztoho je 10giga stanoveno pro mapy lol

Vloženo
JA jsem ji videl=))))))))))))))))))))Kdovi co to mas za informace=)))

Já jsem jí taky viděl, že by nějakej podvod?!

vydel sem pripys od skodovky ze bude pustena na trh a jmenuje se navigacni system kolumbus ukazoval mi to kluk primo ze skodovky vydel sem to i z obrazkem dole u slotu karty je napis SD nahore znak skoda

Vloženo

vydel sem pripys od skodovky ze bude pustena na trh a jmenuje se navigacni system kolumbus ukazoval mi to kluk primo ze skodovky vydel sem to i z obrazkem dole u slotu karty je napis SD nahore znak skoda

Tak hadam asi mu zmenili meno nakolko vsade pisali ze sa to bude volat trinax.

Vloženo

Uvidíme..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...