pavelkr Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 u zesilovače jsou 3 vstupy na napájení, jeden je spínačí plus ten se vyvede z rádia a při sepnutí spínačky a oživení rádia se aktivuje i zesilovač pak tvrdý plus od baterky a mínus také od baterky,ale kde se z navi vyvádí výstup pro buzení zesilovače jsem zatím neskoumal ale nic jiného mi brzo nezbyde pak dám info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Má ta dotykovka nějaký výstup - když bych chtěl stropní LCD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Má výstup RGB,takže monitor s RGB vstupem,což asi neexistuje nebo převodník na PAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Kdo a za kolik cca udělá monáge novýho Trinaxe do F ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Kdo a za kolik cca udělá monáge novýho Trinaxe do F ? Dej tam z T5, neni s tim tolik prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F16 Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Zde naleznete postup, jak dostat do nové navigace upozornění na radary, případně další POI body: http://www.bmwnavaddpoi.co.uk/imageway.htm Pokud se to někomu povede, tak dejte vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimik Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 (editace) Zdravim, potreboval bych poradit. Mam OII rok 2004 s byvalym Nexusem a nyni jsem namontoval Columbus. Vsecko zda se ze slape jak ma krome nekterych tlacitek na multif. volantu. Sipky na prepinani stanic a dvojitesipky na ladeni stanic nefunguji. Chci se tedy zeptat zda se da tento maly problem nejako resit a jestli ano jak razantni je to zakrok a kolik financi spolyka? Dale bych se chtel zeptat na dvojity konektor pro antenu. Jestli je jedno na ktery vstup pripojim antenu pokud mam jen jeden konektor od anteny a jakou presne ma vyhodu/funkci ten dvojity vstup na radionavigaci? predem diky za odpovedi Editováno: 28. leden 2008, autor: kimik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pylous Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Taky mám dotaz. Dá se už Columbus sehnat legálně, například jako náhradní díl v servisu? Na webu Škodovky je v katalogu pořád jen Nexus. A můj autoservis zatím stále neví. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Pokud ti nejde MF volant,sežeň si podvolantovku z 07. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimik Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Pokud ti nejde MF volant,sežeň si podvolantovku z 07 Mam tomu rozumet ze si mam sehnat cely volant s tlacitky z OII rok 07 akorat bez airbagu?? Pokud to chapu spatne, co je to podvolantovka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimik Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Umel by tady nekdo udelat na RNS510 zmenu displaye z barvy cerne na barvu stribrnou??? Nebo alespon nejake info k tomu? Diky provedeni cerna: http://vwnavi.com/gallery/showphoto.php?photo=681 provedeni stribrna: http://www.lutschi.biz/album/RNS510/slides/IMG_2596.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Podvolantová jednotka je podvolantová jednotka-elektornika sloupku řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 (editace) Umel by tady nekdo udelat na RNS510 zmenu displaye z barvy cerne na barvu stribrnou??? Nebo alespon nejake info k tomu? Dikyprovedeni cerna: http://vwnavi.com/gallery/showphoto.php?photo=681 provedeni stribrna: http://www.lutschi.biz/album/RNS510/slides/IMG_2596.html K cemu to? Editováno: 30. leden 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usak Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 K cemu to? Presne tak, nechapu jak muzes srovnavat hranatou tuaregovou/T5 navi a kulatou do golfV,passata atd, i kdyz se stale jedna o RNS510. Jinak to stribrne je oblozeni,dekor pristrojove desky, mam to okolo navi ve svem passatu stejne. Neni to stribrna navigace. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimik Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 K cemu to? neptam se za sebe, ale kolega si koupil RNS510 do noveho pasatu a doma samoinstalaci si jej vymenil za predesle radio, ale pri prohlidce na servise mu zjistili ze radio (RNS510) hazi chyby do RJ a museli mu novou navigacku nakodovat do RJ. Puvodne mel na navigacce stribne talcitka nez prijel na servis, ale pri kodovani se mu to nejako nastavilo do asi defaultniho nastaveni a nyni ma vsecko cerne s cervenymi ramecky jak jsem postoval v predesle zprave (byl to jen priklad aby bylo jasne o co jde). Ted by to chtel nejako vratit na tu stribrnou variantu zobrazeni, ale v servise si stim nejak nevedi rady. Presne tak, nechapu jak muzes srovnavat hranatou tuaregovou/T5 navi a kulatou do golfV,passata atd, i kdyz se stale jedna o RNS510.Jinak to stribrne je oblozeni,dekor pristrojove desky, mam to okolo navi ve svem passatu stejne. Neni to stribrna navigace. ;) nejako si me nepochopil, nic jsem nesrovnaval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimik Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Podvolantová jednotka je podvolantová jednotka-elektornika sloupku řízení a jakou to ma cca cenu a jak slozite je ji vymenit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Cenu si najdi v inzerci a složité to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usak Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Aha, tak uz to chapu ale odpoved neznam. Mam navi obe, jak tuareg tak passat a obe jsou jak na obrazcich. Stribrna a cerna tlacitka. Popravde by se mi ale taky libily v passatu ty all´a tuareg neptam se za sebe, ale kolega si koupil RNS510 do noveho pasatu a doma samoinstalaci si jej vymenil za predesle radio, ale pri prohlidce na servise mu zjistili ze radio (RNS510) hazi chyby do RJ a museli mu novou navigacku nakodovat do RJ. Puvodne mel na navigacce stribne talcitka nez prijel na servis, ale pri kodovani se mu to nejako nastavilo do asi defaultniho nastaveni a nyni ma vsecko cerne s cervenymi ramecky jak jsem postoval v predesle zprave (byl to jen priklad aby bylo jasne o co jde). Ted by to chtel nejako vratit na tu stribrnou variantu zobrazeni, ale v servise si stim nejak nevedi rady.nejako si me nepochopil, nic jsem nesrovnaval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Na oficialnich strankach skody auto v polsku je uz k mani!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Víš cenu?Třebas v PLZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 nemá to být náhodou v OII sekci? jinak cena 7900,- zl = 57 500,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 To není tak moc,nato,že se říkalože bude okolo 90.000.Jen nevímproč je stejně drahá,jak Nexus.Kámošovi ukradli nexus,má to v offic.servisu,má to pojištěné,tak dostal nového a naúčtováni pojiš´tovně 58000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Na oficialnich strankach skody auto v polsku je uz k mani!!! Jeden kolega to ma uz ofico v Polsku pres 2 mesice=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 To není tak moc,nato,že se říkalože bude okolo 90.000.Jen nevímproč je stejně drahá,jak Nexus.Kámošovi ukradli nexus,má to v offic.servisu,má to pojištěné,tak dostal nového a naúčtováni pojiš´tovně 58000 už aby mi jí taky ukradli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 už aby mi jí taky ukradli.. no problemo senore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.