Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

Cavte,

po ukradnutom Touaregu (pridite na dovolenku na Ukrainu, vase auto uz tu je) mi zostalo radio RCD 510, lebo asi mesiac pred tym som tam vrazil RNS 510 (ja debil). Teraz by som toto radio rad pouzil na normalne pocuvanie v budove (vonkajsie sedenie so 4-mi reprakmi). Poradite zapojenie a co k tomu potrebujem? V aute (dalsom Touaregu) funguje, ale samostatne nie. Asi potrebuje nejaku Canbus jednotku, ci? Potrebne veci chcem kupit (od vas), ale obavam sa, ze cena bude taka, ze za to kupim BOSE zostavu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim pleas mam takovy problem nacpal jsem columbuse do superba 1 a u navigace nefunguje hlasove navigovani jedine co mi pani rekne je ze cil lezi na vyznacene trase a pak uz nenaviguje jen jedu podle modre cary.Druhy problem je ze kdyz sjedu z dotycne trasy tak mne ani neupozorni ani nevyhleda alternativni trasu.Jsem uz zoufalej vsude mam nastaveno aby krafala a ona nic.Myslite ze pomuze novy firmware a jaky je ted nejnovejsi?Dekuji moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale no taaak to jsem zklamany :-( tak nejak selskym rozumem jsem myslel ze by to nemelo mit vliv tak asi teda jo to je skoda.Vedel jsem ze mi nepujde tak padesat procent toho co umi ale ze mi nepujde padesatpet procent mne stve :-) no kazdopadne dekuji.Soudim ze kdybych mel jiny typ canbus simulatoru mohlo by to jit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám převodník se kterým funguje 100%!

Nevyriesi simulator aj moj problem?

po ukradnutom Touaregu mi zostalo radio RCD 510, lebo asi mesiac pred tym som tam vrazil RNS 510 . Teraz by som toto radio rad pouzil na normalne pocuvanie v budove (vonkajsie sedenie so 4-mi reprakmi). Poradite zapojenie a co k tomu potrebujem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...