Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

Tak dnes konečně nahraná nová mapa, řekl bych že už tam hodně moc věcí doplnili,dokonce jsou tam i malé ulice co jsou na vesnicích a lesní cesty což mě příjemně překvapilo,tímto dotyčnému kdyby náhodou zabrouzdil na toto forum mooooc děkuji. ;)

Ale, co to je za fámy :p? Hoď jsem foto, řešily se tu Strakonice, tak třeba je, hm?

fámy to nejsou neboj už i pepiktdi to ví že ne :p

mám jen foták v telefonu tak nevím jak to bude vypadat ale zkusím to

Editováno: , autor: jogofogo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj už jsem si to zjistil, a nevíte jak je to s tím dvd za jízdy ? Už to někdo umí udělat a kolik to stojí ? A co ty mapy ?

nebud línej a přečti si příspěvek nahoře co jsem napsal novou mapu už mám :doh

A co mě bude stát když mě tu mapu nahraješ, nebo pošleš dvd ?

podle mne tam tu mapu do dotykovky nenajdes :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice z Pasika, ale od Supa se to moc nelisi=))Akorat, jsem nestihl dodelat zaslepky=)))Ale ten panel se da uz dodelat jakkoli, ze=))

Pěkný, pěkný, Ty jich normálně namontuješ víc než celá slavná škodovka :p

Aspon vime kam se mame obratit s pripadnou mantazi!!! :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem konecne precetl celej tenhle topic a vidim ze se tady ceka na Skodovacky Trinaxy jak na banany za komancu. Vcera me kamos co jsem ho poveril sehnanim Trinaxu informoval ze by mel pro me novej Trinax cca za 12 - 15tis tak jsem zvedav co to bude. Sezene sice vsecko, ale je to lopata, tak doufam ze je to Trinax jak rikal a ne starej Nexus. No necham se prekvapit, zatim cekam s cim prijde Skoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je koupeny z http://www.stualarm.cz/produkt/mi007/pas-a...avigaci-vw-169/ a mi se vlezl zevnitr nad Nexus je asi 8x8x2cm velky, je tam takova castecna dira pod horni prihradkou co je na palubovce. Jedina nevyhoda je ze se musi pripojit 3 kabliky na kabelaz auta, z toho jeden je pohoda jen se prida do pinu konektoru a dalsi dva jsem pekne napajel na konce pinu na konektoru, uplne easy prace. Tento je to stejne jen bez pajeni http://www.stualarm.cz/produkt/mi007-dietz.../seat-navi-169/, ale 7300 bych za to nedal.

Kazdopadne ho mam nakonec na pikacu protoze jsem si koupil prehravac s RGB vystupem http://www.alza.cz/emtec-movie-cube-80gb-2...b2-0-d60025.htm a Nexus ma RGB vstup takze pro ten EMTEC ten adapter nepotrebuji, ale pripojuji ho prez nej.

Od adapteru sem si koupil prodluzovaci cinch-cinch kabel 2m a vyvedl ho zezadu prez popelnik pod loketni operku (zadne diry v interieru). Jen k tomu EMTEC prehravaci je potreba koupit sitovy adapter 5V/2A cca 550-800kč bud do zapalovace nebo primo z elektriky vozu a taky se hodi externi IR cca 100kč cidlo pro dalkovy ovladac aby mohl byt HDD pekne schovany a nebyl na ocich.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...