Přejít na obsah

zadní brzdy brzdí víc než předek


mufb

Doporučené příspěvky

ahojte mám dotaz včera v servisu mi řekli že mi zadek brzdí víc než předek že si to mám vyčistit a doufat že se to zlepší nevím co si o tom mám myslet , co se dá taky vyčistit na kotoučových brzdách nanejvíš rozebrat a vyměnit ?? jo mám octávku 1,6 74kW

Editováno: , autor: mufb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mi jeden mechanik říkal, že mi zadek brzí vic/dřív. Prostě auto nejde tolik na čumák. A že je to potřeba vyčistit (mám bubny). Koukal jsem na to a bylo to čisté a nezarezlé.

Jelikož mám ABS, tak tam není mechanický omezovač, tak si říkám, že auto s ABS se prostě chová jinak a neřeším to. Nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jak je to na kotoučích, ale v bubnech by měly být stavěče brzdového obložení a ty by se měly povolit, aby měly zadní brzdy větší krok a tím pádem nastupujou dřív přední. Když jsem měl ještě favorita, tak jsem to taky takhle blbě našteloval a to byl mazec. Zadek už šlajfoval a předek si teprve zívnul a začal brzdit :D . Když jsem zadek povolil, tak bylo zase všechno v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto bez ABS tam ma na zadni naprave zatezak ktery rozdeluje brznou silu mezi predkem a zadkem.To uz tu bylo zmineno.A auto s ABS ho nema a cele to ridi jednotka ABS/EBV(elektronicky rozdelovac brzdne sily).

Takze pokud neni na prednich brzdach nejaka zavada(neco zarezleho nebo zasekleho) pak muze byt problem s EBV.Sviti na palubovce stale nejake kontrolky?Jako ABS,brzda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...