Liboro Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Zdravím Vás. Bude někdo ochotný napsat jestli má cenu pořizovat leštičku na lak, popř. kolik otáček má standardní leštička. Vidím v nabídce leštičku která má 3000 otáček ale nemám vůbec představu jestli to není moc otáček. Pporaďte prosím. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Já mám leštičku z lidlu ) Kolik otáček to má nevím, ale docela se stím dobře dělá, ale sejně to pak chce doleštit ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Tak jsem se ptal a leštička na lak by se měla používat pouze na rozleštění laku leštící pastou a to nejlépe pod vodou. Finální vosk by se měl rozlešťovat ručně. Taky jsem si jí chtěl pořídit, ale když se kouknu na leštičku z hypermarketu, tak bych se to bál zapojit do zásuvky, jako většinu strojků.... A profi leštička s přívodem vody stojí 5000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Chci si pořídit leštičku na 12V, na jednom e-shopu jsem ji nedávno zahlédl! Co se týče rychlosti, čím rychlejší tím samozřejmě lepší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Já mám na mysli něco takovéto http://vyrobce.svet-nakupu.cz/elektricka-l.../s-50/dp-61606/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Já mám na mysli něco takovétohttp://vyrobce.svet-nakupu.cz/elektricka-l.../s-50/dp-61606/ Jo tohle mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Leštička asi není špatná , ale musí se k tomu koupit speciální pasta na leštění. Viděl jsem borce , který si koupil Tempo ( leštěnku na starý lak ) a podobnou el. leštičku . Chtěl mít krásné auto, tak to vzal "pořádně" . Výsledek byl hroznej - vybroušený kola v laku . Proto - všeho s mírou a opatrně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 (editace) Já mám měsíc starou leštičku a je fakt, že je to míň práce. Přesně jak píše Zabiak, doleštit ručně, ale i tak je to méně času a fakt kvalita. Auto vypadá na první pohled, jak nové!!! Určitě doporučuji. Editováno: 13. Duben 2007, autor: Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 no kluci a a jakou pastu doporučujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Podle toho, co jsem tady tak pročítal, tak většina Sonax. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Podle toho, co jsem tady tak pročítal, tak většina Sonax. Ja nejsem dealer Sonaxu, takze Sonax spis okrajove, radsi Turtle Wax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Tak jsem na fóru projel těch pár témat o leštičce a začínám o ní uvažovat. Nechci žádnej kšunt, ale nechci zase moc utrácet. Našel jsem na Aukru tuhle: http://aukro.cz/item290474191_lesticka.html Za tisícovku i s poštovním. Nemáte s ní někdo zkušenosti? Co si o ní myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Leštička se používá hlavně na rozleštění laku při rúzných dostřikách a co jsem viděl tak kamarád má origo od fy.3M a ta vypadá jako flexa a pasty jsou pekelně drahý jsou v litrovejch flaškách a jsou různý druhy hrubosti ,ale hlavně stím musí člověk umnět dělat hrozí velké nebezpečí probrousení na hranách kastle až na plech (vlastní zkušenost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 já si tedy pořídil aku leštičku v Baumaxu a je to tedy ušetření času, a dřiny s leštěním,měl jsem k tomu i malý Sonax, ale jak ho všude chválí, tak bych řekl, že už jsem měl tu čest s lepšími leštěnkami! Měl jsem možnost auto naleštit jen jednou, pak jsem měl tu nemilou bouračku, a když byla možnost, už byla na to zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Tu aku se sonaxem jsem taky viděl, myslím že za 1.500,- Kč. Raději bych na kabel, ale na sonax nedám dopustit. A šlo to dobře? Žádnej průser při leštění? Mám trochu o lak strach, abych nedopad ja BAZZ, ale o ruce mám strach taky, dostávají zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Tak jsem na fóru projel těch pár témat o leštičce a začínám o ní uvažovat. Nechci žádnej kšunt, ale nechci zase moc utrácet. Našel jsem na Aukru tuhle: http://aukro.cz/item290474191_lesticka.html Za tisícovku i s poštovním. Nemáte s ní někdo zkušenosti? Co si o ní myslíte? je k tomu i nějaké příslušenství, kotouče, filcy na leštění apod? nebo jen ten jeden hadr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Je u toho jen ten jeden kus. Zbytek přikoupit, ale koukal jsem na net a není to drahé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Je u toho jen ten jeden kus. Zbytek přikoupit, ale koukal jsem na net a není to drahé. tak jestli se dají ostatní přikoupit tak to není špatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 například třeba tady http://zbozi.cz/searchScreen?q=le%C5%A1t%C...0180&r=hint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Je u toho jen ten jeden kus. Zbytek přikoupit, ale koukal jsem na net a není to drahé. Já u toho měl 4 kusy. Dva stejné na nanášení a 2 chlupaté na rozleštění. Ale dělám to jen jedním. Je fakt že čast to ušetří. Vydření bych se nebám není tak silná aby se mohlo něco stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Já jsem mluvil o profi leštičce na rozlešťování dostřiků po lakování a nebo škrábanců tady je cena úplňe nikde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Já jsem mluvil o profi leštičce na rozlešťování dostřiků po lakování a nebo škrábanců tady je cena úplňe nikde jinde Cena asi tak 10%. Asi jí zkusím a půjdu do ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Tu aku se sonaxem jsem taky viděl, myslím že za 1.500,- Kč. Raději bych na kabel, ale na sonax nedám dopustit. A šlo to dobře? Žádnej průser při leštění? Mám trochu o lak strach, abych nedopad ja BAZZ, ale o ruce mám strach taky, dostávají zabrat. Šlo to moc dobře, je tam sice nanášecí pytel a leštící, ale nanesl jsem to hadrem a leštil pytlem! A jak jsem to nabíjel poprvé asi málo, rychle se baterie vybila! Naštěstí jsou tam dvě, tak jednou půlku auta a druhou - druhou půlku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Podle toho, co jsem tady tak pročítal, tak většina Sonax. Sonax a turtle wax, to je to co mám pro svou octičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Já mám také rádoby leštičku z nějakého hyper, super... , ale jsem spokojený. Je to mnohem rychlejší než ručně a poškození laku bych se u těchto napodobenin leštičky nebál, nemají takový výkon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.