author Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 zdravim, tak jsem dneska menil kola ze zimnich na letni kdyz jsem dotahoval pojistny sroub, tak se mi protocil a omlely se ty malinky zoubky co v nem jsou. zkousel jsem kolo povolit a ani ho**o, protaci se. NEvim co s tim, napada me jedine sroub odvrtat. Kdybyste nekdo mel nejakou radu sem s ni, dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 (editace) mne sa stalo to isté, v pneuservise to vymlátili dajakým klinom či čím a musel som dávať nové poistné šrúby. Ale ja som dával iné šrúby nie škodovácke takže nieviem či sa dá objednať len jedna samostatne Zdá sa mi že do šrúbu narvali taký štvorhran a tým to vytočili. ale tiež vybrali všetky ostatné, a trošku to vykývali celým kolesom Ešte ma teraz napadlo, ak by si mal niekedy cestu na "slovač" tri poistné šrúby tu mám Editováno: 16. Březen 2007, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 mne sa stalo to isté, v pneuservise to vymlátili dajakým klinom či čím a musel som dávať nové poistné šrúby. Ale ja som dával iné šrúby nie škodovácke takže nieviem či sa dá objednať len jedna samostatneZdá sa mi že do šrúbu narvali taký štvorhran a tým to vytočili. ale tiež vybrali všetky ostatné, a trošku to vykývali celým kolesom Ešte ma teraz napadlo, ak by si mal niekedy cestu na "slovač" tri poistné šrúby tu mám Ja jedu dneska na Vyhod a tesim se jak male decko, hlavne az se zbavim D 1 a pak na tu pohodicku. No a samozrejme na severnu D jednotku . H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Mě se podařilo ztratit ten kódový klíč.. v servisu (AutoJarov) mi řekli, že mohu zaplatit 1500 Kč za nový a objednává se z Německa, nebo 500 Kč za novou sadu a bylo to na počkání. Mají tam všechny možné (VW) klíče, takže to bylo za minutku venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Já si měním kola sám a z toho důvodu jsem si sehnal momentový klíč, takže problémy s příliž utaženými koly nemám. Jinak těch 120 Nm co předepisuje Škoda je docela málo tak si myslím že ty kola v servisech utahují příliž. Byl jsem svědkem v pneu sevisu jak pneumatickým klíčem zničili závit na dvou kolech u Xsary a svedli to na toho kdo to dělal dřív. Takže zničené pojistné šrouby mají na svědomí mechanici bez momenťáku, alespoň já si to tak myslím. Za celá léta se mi to nestalo, rozuměj zničit šroub, a to si je přendávám již desátý rok sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) Já si také měním kola sám a ješte se mi nikdy nestalo, že bych šroub strhnul či málo dotáhnul, momentový klíč však nevlastním. Editováno: 18. Březen 2007, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Já si měním kola sám a z toho důvodu jsem si sehnal momentový klíč, takže problémy s příliž utaženými koly nemám. Jinak těch 120 Nm co předepisuje Škoda je docela málo tak si myslím že ty kola v servisech utahují příliž. Byl jsem svědkem v pneu sevisu jak pneumatickým klíčem zničili závit na dvou kolech u Xsary a svedli to na toho kdo to dělal dřív. Takže zničené pojistné šrouby mají na svědomí mechanici bez momenťáku, alespoň já si to tak myslím. Za celá léta se mi to nestalo, rozuměj zničit šroub, a to si je přendávám již desátý rok sám. Momenťák taky nemám a šroub jsem zatím nezničil, ale souhlasím, že v servisech to dorvávají co to jde - po dvou dnech jsem nebyl schopnej povolit kola na Okině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Já si měním kola sám a z toho důvodu jsem si sehnal momentový klíč, takže problémy s příliž utaženými koly nemám. Jinak těch 120 Nm co předepisuje Škoda je docela málo tak si myslím že ty kola v servisech utahují příliž. Byl jsem svědkem v pneu sevisu jak pneumatickým klíčem zničili závit na dvou kolech u Xsary a svedli to na toho kdo to dělal dřív. Takže zničené pojistné šrouby mají na svědomí mechanici bez momenťáku, alespoň já si to tak myslím. Za celá léta se mi to nestalo, rozuměj zničit šroub, a to si je přendávám již desátý rok sám. Momenťák taky nemám a šroub jsem zatím nezničil, ale souhlasím, že v servisech to dorvávají co to jde - po dvou dnech jsem nebyl schopnej povolit kola na Okině To jsou ty jejich vzduchové klíče..pak to zkus někde na silnici vyměnit, když máš jen ten 30cm dlouhý klíč ze sady v autě Takže zásadně přehazuju kola sám..a dotahuju momenťákem..ale v tomhle na mně moc nekoukejte, je to asi úchylka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 neni, delam to stejne, jednou jsem to nechal udělat gumaře a tim vzduchem mi strhnul pojistnak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.