dadacek Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Kyraso: souhlasím s tebou, folie možná to auto aji přežijí.. Ale zajímalo by mě jak jsou na tom, při nárazu nebo tak.. dělaj se samo folie nerozbitný, neprůstřelný atd.. tyhle jsou ale antisluneční a UV protekt.. to jsem viděl i na vlastní oči, že snižují teplotu snad o 20°C, ale zaímalo by mě, jak jsou an tom s rozbitností.. asi je to o něco těžší, nebo se sklo jen tak nevydrolí.. ale nemá náhodou někdo skušenost? (i když nikomu to nepřeju!!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Kyraso: souhlasím s tebou, folie možná to auto aji přežijí..Ale zajímalo by mě jak jsou na tom, při nárazu nebo tak.. dělaj se samo folie nerozbitný, neprůstřelný atd.. tyhle jsou ale antisluneční a UV protekt.. to jsem viděl i na vlastní oči, že snižují teplotu snad o 20°C, ale zaímalo by mě, jak jsou an tom s rozbitností.. asi je to o něco těžší, nebo se sklo jen tak nevydrolí.. ale nemá náhodou někdo skušenost? (i když nikomu to nepřeju!!!) určitě to má nějaký efekt, ale já to mám hlavně kvůli vzhledu... A kdybych prostě nechtěl, aby tam nešlo vidět, tak si to nechám pokovat, ale to bych nikdy neudělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) kolik jsem dával si už nepamatuju, ale dělal mi to kámoš, takže jsem platil jen matroš a to ještě byla cena nižší než v krámě. jinak tomu, že folie sníží teplotu v autě o 20°C (v létě v pařáku třeba z 60°C bez folii a s nima by tam bylo 40°C) snad nikdo nevěříte... pokud jde o tu nerozbitnost, podle mě jde o to, že se sklo nevysype, takže když nějakej kokot rozbije okno, nebudeš pak půl roku z auta vyzbírávat střepy... Editováno: 10. leden 2009, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Luke já tomu celkem věřím.. Neříkám, že třeba ze 60 na 40°C, ale viděl jsem na vlastní oči teploměr za sklem bez a s foliema.. A i pocitově, poté co sem měl folie se mi do auta sedalo mnohem líp než když jsem tam folie neměl.. a pokud mám posoudit v létě s Fabii no tak to je nediskutovatelné, do Oktávky se dá aspon nastoupit, což se o Fábce bez otevření dvěří na půl minuty nedá říct (má pouze SunSet z výroby). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 OK, já tomu nevěřím. mám folie a v létě je auto na sluníčku tak rozpálený, že se musí nejdřív vyvětrat než můžu nastoupit a to jsou Bruxsafoly docela dobrý folie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Samo, můžu mít jiné pocity jak ty.. já ty folie poznal hned až mě to šokovalo.. Každopádně taky nechávam chvilu otevřený dveře. Po rozjzdu okýnka a pk už si nemohu stěžovat. A např když si na chvilu odskočíš a necháš to na slunku, tak většinou chladné klima vydrží.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 já se naučil stáhnout dálkou všechny 4 okýnka, to vyžene ten nejrozpálenější vzduch a pak už to je snesitelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 OK, já tomu nevěřím. mám folie a v létě je auto na sluníčku tak rozpálený, že se musí nejdřív vyvětrat než můžu nastoupit a to jsou Bruxsafoly docela dobrý folie Hele Bruxafol folie moc dobry nejsou dělaji se v Číně ale maji Nemeckou licenci . a věřte mam pravdu už sem pár folií skusil a namontil ani moc dlouhou stalo barevnost nemaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíňa Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Nevíte někdo jak je to se zárukou, pokud si nechávám dělat folie jinde než v autorizovném servisu. jak jsem četl, i když okna nevyndavají, tak sundávají tapec apod. Mám jenom obavu, aby kvůli tomu někdo nedělal dusno v případě nějakých reklamací, které s tím nemusí přímo souviset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Nic se nevyndává a nic se neodmontovává když ti dělaj folie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Jak kde, někde skla demontují... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Co vim tak casto se demontuji. Tedy sundavaji tapecy atd...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobby Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Mne dávali tapec dole z dverí ,bočné kufrové sklá,dole nedávali. Chlapci odviedli super robotu.Len mali problém zo zadným sklom ,museli ho predtvarovať a až potom ho davali na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Já je měl bez sundávání - Sunshield Brno a okolí prácička taky super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaA3 Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 me to delali u autofolie tinter.cz nevyndavali z toho ani jeden šroubek ( to se mi moc libilo ) takže to bylo rychle nikde nic samozrejme neprosvita a navic nehrozi ze by tam neco vrzalo po spatnym spasovani. zaruku na to davaj 10let takze jsem klidnej. jo a proti tomu slunci to pomohlo celkem dost, až jsem byl překvapeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Jo folie jsou supr věc, dnes mi je dávají na auto spolu s denním svícením. Na předchozím autě jsem je taky měl a pohoda, hlavně pro děcka vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 bylo mě doporučeno www.trieste.cz nemate zkušenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Zdarec, tak ja sem se dle vzoru Dadacka objednal u Sunshield Brno, cenu dle ceniku a dle telefonu 4200kc cele auto + predni protislunecni pruh 300 penez, tak su zvedavej jak to bude vypadat, jen ten predni pruh asi jeste stopnu, pac mam novou diru na prednim skle tak se mozna rozhodnu ho nechat vymenit a pruh by sel az potom, jeste uvidime. Pak podam refereat. Jinak jsem si nechal nacenit Trieste a nabidka byla pri tech samých foliich Suntek HP 5254kč bez pruhu, takže Sunshield jasna volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 .... www.trieste.cz nemate zkušenosti? Mám od nich dělaného SII a bezva práce, ochota a domluva. Teď ještě příští týden budou folie na služební Berlingo III. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 slyšel jsem na nich taky chvalu a na folie maji zaruku 5 a 8 roků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 (editace) Tak panove, mam den po montazi folii od SunShield Brno a jak jsem sliboval reference: Prace vypada na prvni pohled velice kvalitne odvedena, nenasel jsem zadnou chybu vlas bublinku proste nic, ale pravda je ze mam dost doskrabane skla - predchozi majitel s nima asi serfoval po pisku jinak nechapu jak to mohl tak dodrapat - ale jak rikam folie jsou tam a prace bez problemu a vypada opravdu suprove odvedena. Folie suntech HP 15 na cele auto + protislunecni pruh na predni okno. Dle ceniku i ma finalni cena 4500kc. Dodacka: rano na osum jsem to pristavil, ve tri odpoledne po praci jsem si to vyzvedl. Navic: dostal jsem navic poukaz na 400kc slevu na dalsi auto omezenou do 7.2010, uterku na folie, instruktaz co muzu a co nesmim, cim cistit folie. Zaruka: zaruka na montaz je dozivotni, zaruka na folie je 5let Takze ja jsem naprosto spokojen a vrele vam tuto firmu doporucuji. Navic jsem vyskemral zbytky dolii a zkusim zatmavit predni mlhovky - kdyz to bude hodne snizovat svitivost tak to pude hnedka dolu ale kdyby to bylo pekne tak uvidim. Foto pridavam - auto je jak prase, pac je venku hnusne tak prosim koukejte jen na folie jinak foceno rano a za opravdu skaredyho pocasi takze je videt jak je videt z auta kdyz venku neni nic moc pocasicko, protislunecni pruh je ze stejne folie takze zevnitr je i pres nej videt ven, a pak foto dozadu. Editováno: 18. Květen 2010, autor: Cizap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Co homologační štítky, osvědčení..vše ti k tomu dali, i na čelní pruh, nebo ten neřešíš..na čelním skle by nemělo vůbec nic být, tak proto se ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Ne ne jiri, stitky na sklech mam, a v predu je dokonce pisane 75% ale v karticce nemam napisane predni skla ani pruh, to se hold nesmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 (editace) nemate skusenosti s foliema ze škoda servisu ? Editováno: 27. Květen 2010, autor: Hunterkyjov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 To je jako co, fólie přímo od škodovky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.