Přejít na obsah

motor 1,4 TDi - doporučíte?


Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Mám 51 kW a musim říct , že jsem spokojenej. Na hlučnost to nejezdí a člověk si zvykne, tak hrozný to zas neni. Jezdim poměrně v klidu, občas tempomat, takže jezdim 100 km napůl dálnice a napůl 1 třída s plným autem za cca 4.5 l i s klimou, takže bez problémů a celkme jsem spokojenej i s tahem, i když by někdo namítnul, ale nepotřebuju to honit, takže pohoda 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tohodle se desim. proad ctu jak je problems  tim vrchem bud zdvihatka nebo vacka. ja se na vacku dival  a vypadao to pekne,ale zastudena mam pocit,ze tam neco mlati muze to byt aj vstrikovac,ale spis to vypada neco ciste mechanickeho. nekdy hodim video,ale zvuk z mobilu ani kamery nebude tak dokonaly aby to nekdo diagnostikoval.

jinak do 1,4 TDi bych  asi sel. vzal bych teda nejsilnejsi 59 kw  a ten motor po chipu musi jet krasne a jestli fakt jezdi za 3,9 v prumeru tak parada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

mám motorizaci s 51kW, najeto přes 275 000km, zatím spokojenost.. Jidinou závadu, kterou jsem postřehl je opotřebení ložisek alternátoru, které jsem měnil při 230 000 a nyní při 270 000km, což je záležitost zhruba 2.500,-Kč. Dlouhodová spotřeba 4,5L/100km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Musim se pochlubit také s 1.4TDi rok 06 najeto 243 tis.km, origo 59Kw BNV, a chip od SGS Motorpower na 73kw a 245Nm a je to raketa s třema hrnkama. :kol-31: jinak to turbo bych taky chtěl z A2 66Kw aby to lépe táhlo od spoda, a převodovku z 1.9TDi. :kol-47: prý otáčky jdou dolu o cca 250....jinak mi psal jeden maník, že před cca 5 lety dal do 1.4tdi vstřiky z fabie RS, znatelnej rozdíl v tahu a  větší emise.. :kol-28:

Editováno: , autor: lukyfabia
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...