Vlasta Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Po přezutí na letní mám volant do prava tak o 1-2cm,auto je po geometrii kde to srovnal na tuto hodnotu dřiv byla větší.Mate někdo radu jak volant srovnat,jde to nějak na tyči řízení nebo poposazením na tisícihranu,ale s volanty s airbagem nemám skušenost,tak jak sundat a na co dát pozor abych airbag nepškodil nebo aby mi nerozbil hubu.Mám volant z octavie I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Kolik tě stála ta geometrie a dělal si jí v autorizovaném servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) Dělal jsem ji v neorigo servisu kterej je zároven STK (STK CHrastavice okr.Domažlice) stál jsem přímo u něj a stálo mne to 500kč. www.krcmauto.cz Editováno: 4. Duben 2007, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Je doprava nebo táhne doleva a ty ho musíš mít trochu doprava? Mohli Ti blbě vyrovnat volant, když dělali geo. A nebo fouká boční vítr. Schválně zkus více povrchů, tam i zpět. Zkotroluj tlak v pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Je do prava, když dám volant opticky rovně tak jedu pozvolna do leva,když jedu rovně a volant pustím jede dá se ríct rovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Kolik tě stála ta geometrie a dělal si jí v autorizovaném servisu? Tede jsem koukal na stránky barumu... za kontrulu chtějí 500 a seřízení za 1/4 hodiny daší kilo... kámoš mi to skouknul a bylo to zadara. měl to na techický za 5 minutu hotový.... to když mam v souběhu rozdíl 1 milimetru je to problém a nebo je to v pohodě????? ví někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 V autorizovaném servisu škoda mi jí dělaj za cca 250kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Century: Ten souběh je O.K. , ale nechci Ti tu střílet hodnoty z hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 V autorizovaném servisu škoda mi jí dělaj za cca 250kč. Jasný, já si taky myslím, z milimetru se nemusí střílet. uvidíme jestli ještě někdo něco napíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 tak se tam zase vrat a nech je tu geometrii predelat podle volantu ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 S tim se ve finále počítá jenom jsem chtěl zjistit zda to nejde jednodušeji přece jenom přesazení volantu nezabere tolik času a nebejt airbagu tak už to dávno je.Že by mi to nesrovnali strach nemám maximálně to zaplatím ale to je zase se objednat a hlavně pak na to že je člověk někam objednanej NEZAPOMENOUT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 S tim se ve finále počítá jenom jsem chtěl zjistit zda to nejde jednodušeji přece jenom přesazení volantu nezabere tolik času a nebejt airbagu tak už to dávno je.Že by mi to nesrovnali strach nemám maximálně to zaplatím ale to je zase se objednat a hlavně pak na to že je člověk někam objednanej NEZAPOMENOUT s volantem bych nehejbal... geoška je otázka 10 minut a když něco udělali nekvalitně, tak to mají předělat... u nás jezdím do barumu na laserovou - nečeká se a hlavně geošku uměj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 S tim se ve finále počítá jenom jsem chtěl zjistit zda to nejde jednodušeji přece jenom přesazení volantu nezabere tolik času a nebejt airbagu tak už to dávno je.Že by mi to nesrovnali strach nemám maximálně to zaplatím ale to je zase se objednat a hlavně pak na to že je člověk někam objednanej NEZAPOMENOUT s volantem bych nehejbal... geoška je otázka 10 minut a když něco udělali nekvalitně, tak to mají předělat... u nás jezdím do barumu na laserovou - nečeká se a hlavně geošku uměj a cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 S tim se ve finále počítá jenom jsem chtěl zjistit zda to nejde jednodušeji přece jenom přesazení volantu nezabere tolik času a nebejt airbagu tak už to dávno je.Že by mi to nesrovnali strach nemám maximálně to zaplatím ale to je zase se objednat a hlavně pak na to že je člověk někam objednanej NEZAPOMENOUT s volantem bych nehejbal... geoška je otázka 10 minut a když něco udělali nekvalitně, tak to mají předělat... u nás jezdím do barumu na laserovou - nečeká se a hlavně geošku uměj a cena? tuším, že 600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 S volantem ani náhodou nehýbej. Srovnat na spojoovačce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 ...u nás jezdím do barumu na laserovou - nečeká se a hlavně geošku uměj Dík za tip. V sobotu jsem se projel do MB a bez čekání za 650 už jezdím rovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 (editace) S volantem ani náhodou nehýbej. Srovnat na spojoovačce. Na spojovačce jsem to už skoušel a bez uspokojivého vysledku,ale na středu už jsem objednanej do servisu Škoda tak at se činí.Ve 45tis musí poprvé do servisu se závadou chudinka Editováno: 15. Duben 2007, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 ...u nás jezdím do barumu na laserovou - nečeká se a hlavně geošku uměj Dík za tip. V sobotu jsem se projel do MB a bez čekání za 650 už jezdím rovně. prosím pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.