Přejít na obsah

Slevy od prodejců


banán

Doporučené příspěvky

Rumíka, protože jsem původního měl víc než rok, jsem prohlíd, projel a nenašel ni prd a tak jsem ho vzal. Teď skoro po měsíci nelituji. Najeto už o 3tis km víc, bez problémů. Jasně, je to to i o štěstí ale nebál bych se to zkusit příště znovu (navíc je tam 4letá záruka nebo 60tis. km...).

Jo a je původně chtěli 229 900,- po měsíci šli o 5tis. níž a já to po debatě s majitelem stáhl o dalších 6 na 218 900,-.

Ale aby to nevyznělo tak idealisticky - je to cena přes ŠkoFin... A za hotový byla cena 249 000,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte chlapi,

po rozhodovani a precitani si vsetkych pozityvnych aj negatyvnich nazoroch som ju stvrtok objednal :)

FII combi 1,4 16V

zlta sprint

interier onyx -strieborno-sivá.

vybava ambiente + ice akcia (klima,radio,disky line)

+ navyse som dal alarm(215€) a rezervu(+hever a kluc) za (32 €)

+ predlzenie zaruky na 4 roky alebo 60 tis. ( neviem co Vas nazor ale za 4 tis. sk to nieje vela)

laktovu opierku som vylucil nakolko predpokladam ze na tomto odbornom fore najdem navod ako nato a podobne si ju budem vediet ci uz zohnat alebo namontovat sam.

do buducnosti ale ratam este aj s mechanickym zabezpecenim . Mal som v plane zederlock ale ten vyrobca neodobril a pri jeho montazi pada zaruka cize bud construct alebo defent lock mate nejaky typ vlastnici ktory je vhodny do fabce 2 ?

takze uz len cakam a pevne verim ze na moje potreby a potreby polovicky nebude autu nic chybat.

Ked bude doma prilozim aj nejake foto lebo zlta combi tu tusim este nieje :))

Editováno: , autor: bungeland
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bungeland: Koľko si nakoniec vyhádal zľavu a akú ti potrvrdili dodaciu lehotu?

Lakťová opierka sa dá dorobiť aj dodatočne, takisto aj ďaľšie veci - tempomat, maxidot, parkovacie senzory... Určite nedorobíš napríklad hlavové airbagy, ESP... Ak by som bol na tvojom mieste ja, priplatil by som minimálne tých pár eur za projektorové svetlomety.

Či Defend Lock alebo Contruct, je to viac menej jedno. Obe plnia tú istú funkciu, sú certifikované na montáž do Fabie, takže je to na tebe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Igor,

tak nakoniec som nevyhadal ziadnu zlavu "iba tu" pre zamestnancov VW co je 14% (viac uz nevedel dat kedze ide o dostatocnu zlavu od predajcu ....) co nieje zla suma pri konecnej cene auta 343 tis. SK.

dodaciu dali 6 tyzdnov ...takze veselo cakame.

Editováno: , autor: bungeland
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je velmi pekna cena ale ako som si stihol precitat bola ocividne opodstatnena co ma aj celkom prekvapuje ze sa najdu este predajcovia ktory takto dokazu pomoct.

A ako auto poslucha manzelku ? Isiel si presne do rovnakeho typu ako ja len teda nemam elegance ale iba ambiente.

Ja to viac menej tiez kupujem pre polovicku kedze sluzobnu FI combi vyuzivam na 100% .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

manželka to ještě není, ale časem bude... Jinak jsme si řekli, že když už nový auto, tak jedině v plbý výbavě, podmínkou byla klima. Takže buď sport nebo elegance. A cenový rozdíl 15 tis už nebyl tak velký. A je tam mnohem víc věcí, který kdybysme si dali solo, tak vjdo mnohem dráž. Jinak celková cena po odečtení slevy, DPH, a příspěvku od státu byla necelých 200 tis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo to máš pravdu, ale bohužel nejde mít všechno, pač už na to nebyly korunky. Musíme se taky měsíčně vejít do nějakýho rozpočtu. A bez půjček to dneska nejde, máme hypotéku, nějaký půjčky, a budeme měsíčně splácet cca 5500,-- a s těma věcma by to bylo mnohem víc. Uvídíme později, dost věcí se dá dodělat, dodatečně, třeba navigace, podvolantový modul, ostřikovače. Jinak CD měnič, autohandsfree je pro mě zbytečný. No a ESP a hlavový airbagy by byly dobrý, ale dodělat nejdou...

Editováno: , autor: Milh@us
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to vypadá, že "vyměňte staré za nové" už opravdu skončilo. Na webu sice ještě je, ale už je aktuální asi jenom "prázdninová akce", tzn. Classic Plus a Ambiente Plus alias balíčky Plus v ceně vozu (v případě volby balíčku u HTP motoru totožná cena, u ostatních o 5k vyšší).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Tak rodicove se konecne rozhoupali, nakonec zvolili misto Golfu Roomster 1.4 Style Plus. Cenova vyhoda 7,3%, dodatecna montaz tempomatu oproti tovarni cene dalsich 3450Kc. Kdyz k tomu prictu slevu 30 000Kc od Skodovky spolu s balickem Plus zadarmo (sunset, zadni radar, radio Dance, site v kufru a kola Line alias sleva 12000Kc na Atrie), myslim, ze je to slusnej nakup, ne? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Kdyz jsem kupoval auto pro rodice, dostal jsem se u R na 7,3% v hotovosti. Loni s bonusem pro cilovou skupinu priblizne 9,5%. Vztah s prodejcem je ale na urovni "vime, ze kdyz nedostanete takovou cenu, jdete jinam" a "vite, ze kdyz nabidnete takovou cenu, podepisu na miste objednavku, budu sem chodit na servis a nakoupime casem i dalsi auta".

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...