Červen 4, 200718 r Zatím je moje navi moje hlava a docela naprd furt někde bloudím. Tak bych si chtěl koupit navigaci mám možnost mít levně Garmin Nuvi 33 co na ní říkáte? Máte jí někdo? http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortcut=...mp;CategoryId=0
Červen 4, 200718 r Tak já zatím používám vlastní hlavu, ale do budoucna nějakou pořídím. Alespoň si dle příspěvků udělám představu před výběrem!!!
Červen 5, 200718 r Omlouvám se za tak trochu OT, ale téma navigací už tady je a má 11 stran: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10228
Červen 5, 200718 r jj a pokud chcete ušetřit čas s výběrem, tak ultimátní navigace do auta je ne 10. straně uplně dole... a budete mít jasno
Červen 5, 200718 r jj a pokud chcete ušetřit čas s výběrem, tak ultimátní navigace do auta je ne 10. straně uplně dole... a budete mít jasno Máš pravdu. Už jsem ji tam viděl a za ty prachy je to prostě bomba. Myslím, že nic lepšího v této cenové relaci nemáš šanci sehnat. A ta velikost zobrazení - bomba!!! Já mám akorát display mobilu a to se nedá srovnat. Navíc ti to funguje všude a ve všech jazycích, bez nabíjení. Prostě paráda!
Červen 5, 200718 r jj a pokud chcete ušetřit čas s výběrem, tak ultimátní navigace do auta je ne 10. straně uplně dole... a budete mít jasno Máš pravdu. Už jsem ji tam viděl a za ty prachy je to prostě bomba. Myslím, že nic lepšího v této cenové relaci nemáš šanci sehnat. A ta velikost zobrazení - bomba!!! Já mám akorát display mobilu a to se nedá srovnat. Navíc ti to funguje všude a ve všech jazycích, bez nabíjení. Prostě paráda! no vždyt říkám. Ultimátní navigaci :smich:
Červen 6, 200718 r Ty navigace v těch mobilech jste už měli nebo se to dá dohrát??? Dá se dohrát, ale nejméně Mio a snad nově i Nokia vyrábí mobil již s navigací.
Červen 7, 200718 r Ty navigace v těch mobilech jste už měli nebo se to dá dohrát??? Dá se dohrát, ale nejméně Mio a snad nově i Nokia vyrábí mobil již s navigací. Díky Víťo, budu si asi muset taky něco pořídit. Podle hlavy se furt jezdit nedá
Červen 7, 200718 r jo jo díky Cosbymu .Ted ještě Martin RS vše namontuje a bude to o.k. kdy to budete montovat? dyžtak pře sz mám to k Martinovi kousíček bych se stavil na kus řeči
Červen 7, 200718 r jo jo díky Cosbymu .Ted ještě Martin RS vše namontuje a bude to o.k. kdy to budete montovat? dyžtak pře sz mám to k Martinovi kousíček bych se stavil na kus řeči to je ten problém ,Martin to tam chce den nechat a to je u mě ne Pražáka problém .A plně zas chápu ,že chce na to mít klid a bejt tam sám .Tak fakt nevim jak to udělat ,snad ho ukecám a nechá mě u toho .Já lama mu do toho rozhodně kecat nebudu
Červen 20, 200718 r Používám Tom Toma v pdáčku Mio P350,zároveň tam mam i navigaci IGO,musim říct,že s tom tomem jsem spokojenej o 100% víc,jsou to jen drobnosti,různý nepřesnosti,blbe se odhaduje vzdálenost odboček a podobně,tyhle drobnosti jsou v tom tomovi vychytaný.Ale abych IGO jenom nešpinil:má pro ti TT velkou výhodu co se týče map.TT má soubory map a když jedete nekam do ciziny přes více států,které nejsou v jednom souboru a máte menší paměť tak máte po srandě.Kdežto do navigace igo si pred cestou můžete libovolně nakombinovat jakékoliv mapy.
Červen 20, 200718 r Také mám Garmina C510...co se týče přesnosti navádění, nemá chybu, paní občas plácne nějakou hloupotinu jako otočte se do protisměru (i když mám protisměr vypnutej)...velký přehledný menu na který může i větší prst, velkej ukazatel rychlosti Poslední týden jezdím TomTom One New a co se týče hlasové navigace je příjemnější, plynule bez utržkovitého koktání oproti gárminu, kde na vás paní vyštěkne "se držte vlevo" . Oproti c510 nabízí lepší možnost projít cestu např. po obrázcích atd... mapa je menší ale to neznamená, že je méně přehledná. Zhodnocení: když nechávám navigovat, tak mě moc nezajímá jestli na mě čumí pět satelitů nebo osm, u Garmina mi stačí, že chytám příjem GPS. Schválně jsem nechal puštěné obě a vedly mě úplně stejně. U TomToma rozhoduje cena (-2000,-Kč). U Garmina zase 10x lepší a pochopitelnější menu+větší zobrazovaná mapa+čas jízdy, doby stání, ukazatel rychlosti, průměrná rychlost atd atd TomTom One New zítra vracím otci, podám zprávu na co se připravit a co od něj očekávat. Nebudu na něj vzpomínat ve zlém, ale kdybych přišel o Garmin c510 asi bych do něj šel znova. Jen tak mimochdem mít prachy tak jdu 200% do Garmin nüvi 660 - používám služebně a maximální spokojenost. PS: Kucí když chcete kratší cestu, tak je zcela logické, že vás povede po okreskách 3 třídy. Je to prostě vzdálenostně kratší. Doporučuji v tomto případě zapnout objížďku nespevněných silnic. Maličko to pomůže.
Červen 20, 200718 r Dá se nějaká navigace nahrát do Sony Ericsson Z550i??? Bohužel ne,jde to nainstalovat jen na telefony s operačním systémem(Nokia-Symbian,Motorola-Windows atd) nebo na Palm os
Červen 20, 200718 r Mám teď Tomtoma na Nokii 6630 a jsem spokojen ...... jízdy hlavně po praze OK. Uvažuji o koupi Tom Tom One New Tak Tom Tom One New je na cestě ke mne domů... jsem na něj zvědavý co umí a jak si budeme rozumět..
Červen 20, 200718 r v aute Blaupunkt DX - slovenska mapa neexistuje v telefone TomTom - tu zas len 19% pokrite takze uplna spokojnost
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.