Triplseven Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Bohužel fotka není!Chyba Dolu to šlo rychle pač mě tam pak dali nový ty plastový vehementy co drži ten tapec.Byli tam 3 nebo 4 trny z toho plastu a přišlo mi že jsou prostě roztaveny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 minulý týden jsem měnil lyšty na tapecech kdyby někdo chtěl prodám 4 kusy karbonových lišt, kdyžtak SZ, výměna je snadná trvalo to celkem asi hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orfeus83 Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Koupil jsem OII a má namontovanou HF sadu, kterou bych chtěl odpojit, jelikož používám bluetooth a držák tam akorát překáží, ale problém je, že je vyříznutej jak ráměček tak i lišta. Rámeček jsem v eshopech nasel, ale tu lištu ne. Nevíte, kde ji můžu koupit případně jestli ji někdo neprodáte nebo nevyměníte za tuto oříznutou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 (editace) Novy ramcek aj listu kupis v predajni SKODA AUTO. Na vrakovisku, tu v bazari. Hod foto listy aj ramceka. Editováno: 14. Únor 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orfeus83 Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Novy ramcek aj listu kupis v predajni SKODA AUTO. Na vrakovisku, tu v bazari.Hod foto listy aj ramceka. Ještě nemám vymontovanej rámeček ani lištu, včera jsem OII teprve koupil. Ale vypadá takto: lišta. Jinak v bazaru jsem ji nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 (editace) Momentálne riešim taký istý problém. Ten stredový rámček som poriešil tak, že som chýbajúcu časť doplnil takou bielou lepiacou hmotou a celé som to potom dal dal do karbónu. Už mi ostalo zohnať iba tú striebornú lištu pred spolujazdca. Ale tiež si myslím že asi najlepšie (najlacnejšie) bude zohnať niekde na vrakovisku alebo na nete. A ešte musíš potom rátať s tým, že ak dáš dole ten držiak tak ti od neho ostanú otlačené také dva pásiky v tom mäkkom plaste. Editováno: 17. Únor 2010, autor: jl241 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Rámeček kolem rádia/navigace stojí ve Škodovce asi 135 kč. Ozdobná lišta před spolujezdcem stojí 440 kč. To nejsou částky které by snad někoho porazily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orfeus83 Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Rámeček kolem rádia/navigace stojí ve Škodovce asi 135 kč. Ozdobná lišta před spolujezdcem stojí 440 kč. To nejsou částky které by snad někoho porazily. Tak to jsem čekal daleko víc v origo škoda. Super poptam se přímo ve škodovce. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 ahoj daju sa demontovat tie okrasne listy co su zvnutra vo dverach jednu treba vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Dá sa demontovať úplne jednoducho. Mal som dole lištu z vodičových dverí nakoľko bola poškriabaná od predchádzajúceho majiteľa tak som ju prestriekal (mám strieborné takže nebol problém). Keď dáš dole tapec tak z vnútra uvidíš kde je ta lišta privarená roztaveným plastom. Drží to asi na piatich miestach, ale to uvidíš. Ja som to odcvakol kliešťami a späť som ju prichytil tavnou pištoľou alebo ju môžeš jednoducho prilepiť lepidlom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 diky moc a ta lista nad odkladacou stchankov spolujazdca na palubovke ta je tam len nacvaknuta?? da sa vypacit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Tá nad odkladacou schránkou je priskrutkovaná asi 3 skrutkami. Musíš demontovať odkladaciu schránku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrac22 Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Chlapy, jak sundám (jestli to jde) okrasné lišty v OII aniž bych je dolámal??? Prej sou tam nanýtovaný zatepla nebo co?????? Díííííííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 na dveřích jsou pevně spojeny s tapecem... lišta před spolujezdce drží asi na dvou šroubech (myslím že je třeba shodit kastlík), kolem spínače světel je jen nacvaknutá (nutno vyndat spínač světel), vpravo od volantu je jen nacvaknutá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 dveřní lišty jsou "nanýtovanéů v tapecích, sundat to jde po sundání tapecu zevnitře, ale horší, jak uchytit zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 lišta před spolujezdce drží asi na dvou šroubech (myslím že je třeba shodit kastlík), jj kastlík dolu. Drží na třech šroubech, na dvouch jen pokud je tam origo konzole na telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 na dveřích jsou pevně spojeny s tapecem... lišta před spolujezdce drží asi na dvou šroubech (myslím že je třeba shodit kastlík), kolem spínače světel je jen nacvaknutá (nutno vyndat spínač světel), vpravo od volantu je jen nacvaknutá. Ahoj, jak se dá vyndat spínač světel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 zatlačíš ho smerom k motoru,držíš ho tak a prepneš ho tak na parkovačky a už ho len vytiahneš....hlavné je toho sa nebáť,aj ked ti niečo pukne,nič sa nestalo,skús to znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 Super,povedlo se na podruhé. díky moc.Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 nemáš zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rbarsa Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 byl jsem dnes ve Škodě a za lištu spolujezdce po mě chtěli 700 Kč. Pokoušel jsem se najít na internetu alternativu, ale nepodařilo se mi vůbec nic najít . Nemáte někdo tip, kde by se dala koupit, případně jaké je její origo označení, že bych v hledání pokračoval s indicií. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 (editace) Označení podle barvy mi řekli ve škodovce, stačilo zavolat, na základě VIN a když mi řekli i cenu za rámeček rádia a lišty tak sem tam hned i objednal a koupil, za 700kč je ta lišta asi pozlacená, mě stál rámeček a lišta dohromady sakra míň než těch 7 stovek, (cenu bych možná ještě někde dohledal). Na akru sem viděl použitý a dražší a to ne jen u těchto dílů, takže napřed si zjistím cenu a až pak jdu na aukro Editováno: 11. Květen 2012, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Já jsem prodejci jen napsal VIN, podle toho si našli co tam je (s přípravou) a jakou to má barvu a objednali mi přesně to samé bez přípravy. Barva je trochu jiná - odstín se jmenuje stejně, ale buď se časem změnila, nebo změnili složení, každopádně černá je trochu (neznatelně) více do šeda a ta lišta je zas víc světlá, ale nic co by se dalo poznat. Cena byla taková - plastový rámeček kolem rádia 150 Kč a dekorační lišta 450 Kč. Koupil jsem to v Auto Tichý v Lysé nad Labem, ale mělo by to být všude stejné, cenu berou z Etky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 http://www.seryauto.cz/lista-spolujezdce-ozdobna-octavia-ii-stribrna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Zdravim,potřeboval bych poradit,jak sundat ty ozdobné stříbrné lišty ze dveří.Jsou nacvaklé nebo přišroubované zevnitř?Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.