jogofogo Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 JJ, za par rokov megasraz MORAVA Sup sem foto. jednim slovem parada doufam ze sme zacli novou tradici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Ahoj Tak jsem prijel k Olympii a tam uz bylo jen par aut a nikdo nikde, jen jsem se bavil s jednim, co mel zlute RS Fabii. Beztak tam byla zima. Musi se neco udelat az bude teplo, po zime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 jojo fota sem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 kurna hej kamos mi prines bastubu za 2000 stala 4000 nevim co je to za znacku ale zitra bude v aute!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 srazík pohodička, dobrej pokec se staréma tvářema, rád jsem poznal nové lidi, fabiatiky jsem nějak nestihl tak snad příště, odjezd s cosbym a ivankou kolem 15h (dobré tandemové let) Takže s některýma na besídce, s ostatníma myslím určo pokračování na jaře, aloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 (editace) tam byly dve auta(Octavia) cervene a stribrne. Editováno: 21. Říjen 2007, autor: Mikosar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 První fotečky. V tom zrcátku je přesun z Globusu k Olympii. Lube tam tak krásné pózoval, tak jsem ho hned vzal, ať ví, jak vypadá zepředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Souhlasím se všema, srázek byl super, rádi jsme poznali majitele fabií z fóra Škoda jen, že nebylo větší teplo, ale už teď se těšíme na příští srázek Jinak nějaký foto dodám pozděj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Ahoj kucííí, tak sem taky konečně dorazil domů.. Najmis měl fakt smůlu na laně jsem ho dotáhl až do Svitav, tam už nás čekal brácha s podvalem a dovezl ho až domů... Jinak super srázek, škoda že byla taková kosa, těším se na další, rád sem vás kluci poznal Pár fotek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 (editace) ještě nějaké plus pár fotek z odtahu najmiho kol119 Editováno: 21. Říjen 2007, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Srazek takovy prezimni,ale dobry... jen jsem nejak nezvladl pokecat se vsemi, co jsem chtel... holt nakupni horecka ... CO se stalo Najmisovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Srazek takovy prezimni,ale dobry... jen jsem nejak nezvladl pokecat se vsemi, co jsem chtel... holt nakupni horecka ...CO se stalo Najmisovi? silentblok na motoru se nějak odporoučel ale dle posledních zpráv to bylo štěstí v neštěstí, 1 šroub zlomenej (půjde vyndat), druhej povolenej a třetí je ve fázi zkoumání (blbej přístup) no každopádně se ta cesta pěkně prodražila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Pár mých fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Tak to jste dojeli daleko, až do SY Snad to najmisovi dopadne dobře a nebude moc drahý...jinak tady pár slíbenejch fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 peknyy fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 peknyy fota jojo a jak jste tedy hráli?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Srázek super. Snad škoda jen, že Fabiatici až jsme zalezli za teplem do Olympie jste si udělali svůj tábor. Mohli jste klidně přijít za námi nahoru. Tam bylo místa dost pro všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Srázek super. Snad škoda jen, že Fabiatici až jsme zalezli za teplem do Olympie jste si udělali svůj tábor. Mohli jste klidně přijít za námi nahoru. Tam bylo místa dost pro všechny. šak my sme šli na jídlo dolů a pak sme měli v plánu jít za vámi, jenže šel Matys dolů, tak sme šli pro nálepky a pak sme ještě kecali venku... až bude teplejc tak tam určitě pobydeme dýl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Kdo se pozná?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 peknyy fota jojo a jak jste tedy hráli?? hej prohrali 4:2 Rso dostalo od opavy zahul jak cip byl jsem z opy doma za 6 min cca 19 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Kdo se pozná?? jééé já a hned 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 K sekru proč tu mám 3 fokty stejné?? Co je to za čurbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Taky se vidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Kdo se pozná?? Já nehraju, někdo je tam 3x a někdo je schovanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Kdo se pozná?? Já nehraju, někdo je tam 3x a někdo je schovanej. tak jedna spešl pro tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.