quicksilver Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 No nevím jestli je řešení to každý půlrok rozebírat.... Já ho koupil tuším za 200,- a mám klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Je to na pohratie na 15 minut,zrucny majster sa len pousmeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Všřím, že když to opravuješ každý půlrok, že už to umíš nazpaměť Ale přeci jen bych nerad někde na dovolené opravoval nefungující brzdová světla, kvůli dvěma stovkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divous Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Když to tady tak čtu, tak to asi dám do toho servisu Snad ta výměna spínače brzd. světel donutí zhasnout i tu kontrolku na palubce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Když to tady tak čtu, tak to asi dám do toho servisu Snad ta výměna spínače brzd. světel donutí zhasnout i tu kontrolku na palubce :-) To zvládneš, nic na tom není, je to otázka 10 min i na parkovišti a to jsem to dělal poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divous Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Už jsem chtěl ten senzor koupit nový, ale zaskočila mě otázka, jaký typ tam mám. Myslel jsem, že tam je pouze jeden typ. Prý se to pozná podle počtu vývodů, ale když jsem to zevruvně zkoumal, tak jsem tam nic takového nenašel. Pouze pístek krytý prachovkou. Nic víc, nic míň. Mám octu 2001 combi, nevíte, co s tím? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Už jsem chtěl ten senzor koupit nový, ale zaskočila mě otázka, jaký typ tam mám.Myslel jsem, že tam je pouze jeden typ. Prý se to pozná podle počtu vývodů, ale když jsem to zevruvně zkoumal, tak jsem tam nic takového nenašel. Pouze pístek krytý prachovkou. Nic víc, nic míň. Mám octu 2001 combi, nevíte, co s tím? dík máš čtyřvývodový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divous Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 mám to vyměněný - kontrolka zhasla - brzdová světla svítí je to ok dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daavo Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 u meho Tdi-pd,se na mě při provozu rozblikala.kontrolka žhaveni a počítač mě upozornoval na závadu motoru.Nechal jsem motor asi pulhodinky vypnuty a závada se již neopakovala.Nevědel by někdo z Vás čeho by se to mohlo tykal.Jezdím často na dlouhe tratě a bojím se abych náhodou někde po cestě nestroskotal. Diky a čau Daavid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Tohle mi dělalo už dvakrát koukni jestli ti svítí brzdovky jestli ne tak je v háji brzdový spínač nad pedálem brzdy.V každým Škoda servisu kolem 250,- tuším... Jo a kdyžtak si ho vem sebou je prej víc druhů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daavo Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Strejdo diky moc,zrovna dnes jsem zaregistroval zavadu Brzdoveho spinače (projevovalo se to neustálym svícenim brzrd i s vyplym motorem)Valeček jsem vyměnil a zatím vše OK,nikly by mě nenapadlo že by to mohlo souviselt s kontrolkou žhavení. To jsou věci ještě jednou dik a měj se jak chceš. Daaaavid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Strejdo diky moc,zrovna dnes jsem zaregistroval zavadu Brzdoveho spinače (projevovalo se to neustálym svícenim brzrd i s vyplym motorem)Valeček jsem vyměnil a zatím vše OK,nikly by mě nenapadlo že by to mohlo souviselt s kontrolkou žhavení. To jsou věci ještě jednou dik a měj se jak chceš. Daaaavid Njn, ropáci to tak maj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Nazdar Chalani :-D, taky mi začala blikat kontrolka žhavení ... Kouknu sem na fórum a zjistím čím to asi bude.... Kuknu na zadní brzdový světla a je to jasný ... Vyndal jsem snímač, zajel do Škodovky a šikovná slečínka mi prodala novej za symbolickou cenu 223Kč. Tak že jsem ho zase namontoval a problém byl vyřešen ... Ještě závěrem VELKÉ DÍKY VŠEM, CO RADÍ A POMÁHAJÍ NÁM NOVÁČKŮM Mějte se a přeji spoustu kolometrů bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armor1 Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Tes spinač je ľahko aj opraviť, stači ho rozobrať a trošku prečistiť. Tiež som si kupil aj novy, ale ten bude ako rezerva, ten stari som prečistil a funguje pekne dalej, bez problemov. Tak veľa šťastia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Než jsem si zajel koupit novej, tak jsem ho zkoušel rozdělat a pročistit, ale byl nějakej zatuhlej a moc se mu nechtělo, tak jsem se na to vy ... a zajel koupit novej a bylo po starostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuareg1 Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Ahoj. Potřeboval bych poradit. Dnes běhen jízdy mi začala zničehonic blikat kontrolka od žhavení.Bliká to zhruba tak v intervalu jako varovný blikače.Je to model 1.9 TDI, rv 1998.Když jsem vypnul motor chvíli počkal a nastertoval tak byl chvíli klid a začlo tu znovu.Dík za případné rady. Tuareg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Mrkni se na spínač brzdového pedálu,nebo jestli nemáš prasklou žárovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 (editace) taky jsem okolo toho běhal jednou jak kretén a ještě byla v řiti elektrika Editováno: 27. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mave1 Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 zacala mi na octavii svietit oranzova kontrolka vyzeraju ako pisane dve ee ale dole hlavo cize ako nieake vlnky alebo take nieco a neviem co to znamena prosim poradte dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 asi myslis toto coje na obrazku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mave1 Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 hej hej presne to mi to blika pocas jazdy nevies co stym moze byt da sa to opravit alebo stym musim do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Zkontroluj brzdová světla je to nějak provazné ,pokud ti při brždění nesvítí máš v háji brzdový spinač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 než koupí spínač, tak bych zkontoloval pojistku když je pojistka ok, tak potom spínač v háji = cca 250,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 A ako ho vymenit najdes v navodoch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.