Přejít na obsah

1.8 TSI (118 kW)

Rocky

Doporučené příspěvky

Teda Vorlajz ty ses ale sprostej :palec2::smich:

Ja mam takovy dojem ze to toci nekde kolem 5-ti, ale neni nad to...vyzkouset to :)

Jinak maji pravdu s tim "polehtanim" plynu ... ono je to proste seslapnuti tak plus minus o 1cm a hned je citit tah...jenze to je tezke ti vorlajz nejak vysvetlovat, ty takovy okamzity narust vykonu nemas...tvuj motor ma uplne jine vlastnosti, ale techto hadek tady v tomto topicu bylo uz tolik, ze to ani nema cenu zase rozdmychavat :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vorlik je spravnej, bije se za svůj motor do roztrhání těla .....nebo otesánka ?!?!?!.... teď fakt nevím :smich:

Jinak vím že TFSIčko v RSce jede mooc krásně, ale když jsem s ním uháněl po dálnici tak do 200km/h to šlo krásně, ale pak už to bylo horší, takže věřím že na rovince do těch 180 km/h opravdu šimrají plyn ale od těch cca. 190 - 200 km/h už musíš vyzout tenisky a vzít si pořadné kanady a šlapat na plyn co to dá. Je ale možný že ten kousek co jsem měl pučený (předváděcka) byla blbě zajetá, nicméně po chvilce plynu na podlaze se na tacho ukázalo 250 km/h, takže max. rychlost tomu auto nescházela, jen to už nebylo šimrání...

Odkaz ke komentáři

Jenom skoda ze se v te dobe pred pul rokem neprodavala kombinace 1,8 TSI a SCOUT. Ach jo skoda.... To by byl narez.... Vorle neboj nekdo hodne sikovny vymysli a udela to 2,0 FSiiiiii turbicko a potom se nam budes smat ty.... :smich: :smich: :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

Spotreba Brno - Praha obchvat - Ml. Boleslav a potom nejaka prdel sveta kde jsem kupoval babetu a cesta zpet. Silnice mokra a celou dobu prselo. 3 zastavky vcetne jidla , najeto cca 550 km, prumerka cca 150 az 160. Viz foto: Jinak Vorle pri 160 km toci na 5 - 3500 a pri 160 na 6 - 3000 ot/min. A k te 6 jsem ujel vecer na 5 asi 50 km nez jsem si toho vsiml. Jsem trubka uz se mi to stalo asi 3x. Musim si na to davat veciho bacha... :p :p 200 jsem si netroufl prselo a mam zimaky jenom do 180... :smich: :smich: :smich:

post-380-1236011862_thumb.jpg

post-380-1236011886_thumb.jpg

post-380-1236011901_thumb.jpg

post-380-1236011916_thumb.jpg

Editováno: , autor: p2p
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...