Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:palec2: sir yes sir :palec2:

no tak ste moderátoři ne? tak to promažte a vyřízeno. osobně si myslim, že tu už není moc co psát novýho o tom motoru a všechno podstatný už bylo napsáno, tak to klidně i zamkněte a bude pořádek

Každý den tu přibudou 3 stránky s téměř nulovou vypovídací hodnotou...to zamčení není špatný nápad.

Ešte pred zmazaním

Nechápem,prečo keď dá niekto prednosť výkonu,tu stále rieši spotrebu a navyše ani nie je nejaká neskutočná,veď RSo má 147KW a priemernú má 7,9l a 1,8TSI má 7,4l a vonku RSo 6,2l a 1,8TSI ma 5,9l,to mi príde dosť malý rozdiel na spotrebe,ale na výkone a Mk poriadny.

Každý den tu přibudou 3 stránky s téměř nulovou vypovídací hodnotou...to zamčení není špatný nápad.

tak to promaž. takhle jsi jen přidal další nevypovídající řádek... stejně se tu bavíme jenom o hovně typu spotřeba a nikita přede mnou to napsal dobře

Každý den tu já nebo některý jiný mod maže ty úplné nesmysly, ale není jednodušší plkat jinde? Je tu přes deset témat o motorech, každé má 90 stránek a i kdyby to někdo všechno prošel a promazal, tak s tímhle přístupem je to za měsíc zpět.

to je sice hezká idea, co tu razíte, nicméně reálná není. těžko tady nědko napíše: "hele, já ted napíšu něco do příspěvku "ostatní/plky" tak tam pojdte pokračovat. to je prostě vývoj "diskuze to co se tu děje

Já s tím nesouhlasím, co píšeš je bezesporu pravda ale na druhou stranu je jen otázka času, kdy Śkoda vytiskne k motoru DP či jiný materiál a zas bude o čem mluvit.Zamknutí tohoto motoru povede k přesunu hádek do jiného motoru. Hlavním problémem je, že nejsou žádné změny a zaplať bůh ani žádné zásadní problémy s tímto motorem a tak se hledaj kraviny.

Souhlasim s Rostou, chtelo by to opravdu nejaky material k tomuto motoru a hned bude o cem mluvit. Nekdo tady sliboval ze ho rozebere a pak ukaze vysledky jeho prace - k tomu jeste nedoslo?

hezký čtení... :smich: škoda, že tomu nerozumím... :p

neboj neco prelozim :prc: :prc:

:clap:-_-:palec2:

... paráda, konečne ničo zaujímavé. Ale technická nemčina, to bude na dlhšie :feve: . Ale asponže sú tam aj o brázky lol ....

sprechenzi dojc.... Ja na tirlich... :p :p :p

No neco podobneho by to chtelo v anglictine....nemcinu jsem zanechal pred 10-ti lety, ale neco malo se z toho precist da. Ale aspon prvni vlastovka ;)

nevíte někdo na kolik NM je dimenzována převodovka 1.8T(F)SI?

bože, už to chce zase někdo pičovat... :kol-98:

265,852 Nm ... ;):):p

vorlajz: neboj, nechce :p navic u nas neni jedina firma, kterych bych tohle auto nekomu sveril (jako ze ho jeste nemam ale uvazuju)..jen jsem nekde cetl ze je stejne dimenzovaná jako u prvního RSa, tak jestli to je pravda lol

To: p2p-díky za ten odkaz na 1.8TSI, je dost dobrý.

Az budu mit zase cas po necem se zase podivam. Internet je moje hobys... :prc: :prc:

to:'Nikita1'-prohlédl jsem to forum a docela mě překvapilo, že kluci německý nijak neřeší to navýšení krouťáku na 320 Nm, tedy nad přenosové možnosti převodovky.Ono je fakt, že ABT nabízí tento čip pro tento motor v A4, která je těžší a může mít jinou převodovku a tam to je třeba OK ale naše převodovka v Okině by s touto silou nemusela souhlasit a její oprava by byla dost nákladná.

Osobne si myslim ze nejakou rezervu tam nechali, ale asi ne moc velkou. Jestli byli slusny tak max 10 procent... ;)

Predpokladám,že je tam rezerva min 20%,akurát sa skráti životnosť

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.