poncijak Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Hoj, ok, díky moc za rady. Zkusím to dle vašich instrukcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondula Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 V 5. 2. 2019 na 7:21, poncijak napsal: Hoj, ok, díky moc za rady. Zkusím to dle vašich instrukcí. Ahoj, tak jak se ti to podařilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poncijak Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Hoj, běhá jak z výroby ;-) Udělal jsem to podle jipol57. + jsem si udělal v pojistkovce - pod šroubek co drží plast kolem palubky a ten poslední vodič jsem napájel na žluto/modrý kablík co vede do dveří Cele jsém to schoval pod tapec u levé nohy - kousek od páčky na otvírání kufru.. Takže úspěch! Ještě jednou velkej dík všem zúčastněným ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondula Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 (editace) Díky za info Editováno: 20. Červen 2019, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babi.michal Vloženo 8. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2023 Mám trochu jiný alarm (návod dám v příloze) postupoval jsem na půl podle polského návodu na YouTube a podle vašich výše uvedených rad. Takže jsem napájení vzal z motůrku pro stahování oken, k mínusu jsem připojil žlutý a žlutočerný drátek (podle Poláků) a mezi bílý a bíločerný jsem dal odpor 2kOhm a připojil k zámku u dveří na žlutomodrý drátek. Výsledek je ten, že mi to zamyká dveře (tlačítkem pro odemykání) a odemykání nefunguje vůbec. Kde by mohl být problém? 😔 lk_y72__cz_d__lkov___ovl__d__n__ (1).pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 8. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2023 Odpor ma byt 180ohm ziadnych 2000ohm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 8. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2023 A ke krerému jsi připojil ten modrožlutý od zámku? K bílému, nebo k bíločernému? Tyhle přehoď a mělo by to snad zamykat správným tlačítkem. Nejsem si jistý jestli odpor 2 kOhm, je správně. A nevím jaká hodnota by pro Fabii měla být. Neměl jsem to nikdy rozdělané a v popisech jsem to taky nenašel. Zkus tam dát potenciometr a nějakou hodnotu nastavovat a zkoušet odemykání. Vyzkoušet pak nějakou střední hodnotu a takový tam dát ten odpor. Viděl jsem na obrázku rozebraný zámek, s viditelným odporem. A podle proužků jsem to spočítal na 180 Ohm. Ale bez záruky. Než jsem to dopsal, tak atlan odpověděl. Typoval jsem správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 20. Září 2023 Sdílet Vloženo 20. Září 2023 Chalani, potřebuji centrál na F2 i s motůrkama ale nikde nemužu nic najít, univerzální sadu se mi moc kupovat nechce. Má někdo doporučení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babi.michal Vloženo 21. Září 2023 Sdílet Vloženo 21. Září 2023 V 8. 7. 2023 na 19:09, jipol57 napsal: A ke krerému jsi připojil ten modrožlutý od zámku? K bílému, nebo k bíločernému? Tyhle přehoď a mělo by to snad zamykat správným tlačítkem. Nejsem si jistý jestli odpor 2 kOhm, je správně. A nevím jaká hodnota by pro Fabii měla být. Neměl jsem to nikdy rozdělané a v popisech jsem to taky nenašel. Zkus tam dát potenciometr a nějakou hodnotu nastavovat a zkoušet odemykání. Vyzkoušet pak nějakou střední hodnotu a takový tam dát ten odpor. Viděl jsem na obrázku rozebraný zámek, s viditelným odporem. A podle proužků jsem to spočítal na 180 Ohm. Ale bez záruky. Než jsem to dopsal, tak atlan odpověděl. Typoval jsem správně. V 8. 7. 2023 na 19:09, jipol57 napsal: Díky moc za cenné rady, odpor byl změněn na 180 Ohm a vše funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.