Přejít na obsah

auto jarov praha


markus

Doporučené příspěvky

Mozny je vsechno. Ale az takovyhle cachry bych nevidel. Opis si VIN a dotazej se MB co kdy a jak. Myslim kdyz jim to vysvetlis nemel by byt problem. Nekupujes preci 10dkg sunky. Ikdyz ja mam OKI 2 a sunka to tedy je. Ale tim sem nezanevrel. Proste smula. Dam ji jeste sanci po faceliftu. Jen mi chybi dobrej servis. O tom to cely je. Auto se muze posrat kdykoliv je to spotrebni zbozi. Ale servis by mel autak zase dat dokupy. Ale to je bolest asi dnesni doby.

Hodne zdaru a nenech se opit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš pravdu servis to je problém.Pokud jim diagnostika nenapíše co je to za závadu tak řeknou je to normální jo tohle ty auta dělaj.Člověk musí být neodbytný a nenechat si něco nabulíkovat.Pokaždé když jedu do servisu s nějakým problémem tak kouknu do fora abych byl trochu v obraze a nenechal se něčím uchlácholit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už kupoval několik nových aut ( škoda ) a ted už rovnou chodim do NHCar,ph6-Strahov.

Na moji poslední OII jsem dostal okamžitě slevu 80.000kč+zadarmo construkt a koberce a objednal jsem si jí podle svého a za měsíc a půl stála doma.

Nevím jak teda ted,ale když jsem naposled pátral po cenách+nějakých zvýhodněních tak AutoJarov byl nejdražší.

Je to nějakej ten měsíc jsem dopučil NHCar kamarádovi co si chtěl objednat Superba,tak nejdřív taky zkusil objet ostat.dealery a nakonec v tom NHCaru zkončil,dostal tam na něj slevu 120.000kč+zdarma navigaci TomTom,construkt a koberce.

Zkus se pozeptat na jejich stránkách www.nhcar.cz,tam v menu klikni na Poptávka nového vozu,vyplň jméno,email a co chceš přesně za auto a nejpozdějc do 1 dne ti odpovědi za kolik by to u nich bylo + všechny jejich slevy,nebo tam cinkni,já tam vždy jednal s p.Šlechtou-vedoucí prodeje,velmi ochotný chlapík,vždy jsme začínali se slevou 50.000kč a po chvilce povídání jsme byli na min.70.000kč.

Servis maj teda katastrofální,za to prodej nových aut,ceny+ochota,jednání a přístup jsem lepší nezažil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se zajímal o ojetinu a musím říct,byl jsem mile překvapen.řekl jsem do telefonu pikolíkovi,že jsem od Prahy 350km,ale přijel bych,ale chtěl bych o auto vedět co nejvíc,než se tam rozjedu a nemazal mi med kolem huby.Řekl vše na rovinu,poslal foto tzv."horších míst".

Pak jsem se tam zajímal cca s ročním odstupem o další ojetinu a ten pikolík už tak vstřícný nebyl.Záleží na člověku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím , já již kupuji páté auto na Jarově a mohu říct že mě vždy vyhověly . Čtyřikrát jsem koupil úplně nové a jedenkrát referenční vůz Škody Auto. A mohu říct že jsem 100% spokojen . V servisu jsem také na 100% spokojen , každou mou reklamovanou závadu vždy opravily . Př. 4 x jsem měnil boční posuvné okno na Multivanu protože zatékalo ,ale musí je člověk pořád obtěžovat a pak jde všeschno .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj, kupovat tam nové auto není asi tak výhodné,ale jejich krytý bazar v nejvyšším podlaží je pěkný a občas jsou tam k vidění opravdu pěkné vozy.Na požádání vůz celkem ochotně zvednou na zvedáku a zase tak nepříjemní nejsou.Mají i své webové stránky,kde si lze bazarová auta prohlédnout.Dost často tam nabízí odprodej referenčních vozů, které mají naběháno do cca 35 000 km.Je však pravda,že s těmito vozy se nikdo nemazlí a jejich počáteční život mohl být dost krušný.Na druhé straně jen opravdu vyjímečný talent dokáže vážně znehodnotit OII s tak málo naběhanými kilometry.Některé ty referenčky jsou opravdu za dobrou cenu, hlavně benzín.2.0TDI jsou samozřejmě dražší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...