George Couser Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Tak co na něj říkáte? Odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntb Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 (editace) Zhlédl jsem to sice velmi rychle, ale jedno je jisté: Bude třeba jeste hoooodně zapracovat. To navigacni menu se mi moc nezdá, lepší jsou ty roletky. A hlavně to bude chtít udat formu, aby všechno lícovalo a hrálo pospolu, a dál tomu dopřat na stylu. A hlavně barevně upravit, přec když to je Škoda Auto, tak se tu MUSÍ oběvit trochu zelené. Celkově zatím nehodnotím, protože to vypadá na nějakou z prvních verzí, avšak v porovnání se stávájícím webem tomu dávám za snahu tak 30% A aby tu ode mne nebyla jen prostá kritika, tak podle mě web škodovky chce v současné době hlavně sjednotit, protože spousta modelů má jakoby svou vlastní prezentaci. Dále bych tomu dodal na iteraktivitě, například nebylo by od věci, aby každý majitel vozu si mohl najít podle svého vin-kodu potřebné informace, náhrad. díly, nebo dokonce historii servisů a oprav apod. Dalsi věc: změnit styl vkládání novinek a příspěvků, který v dnešní době je už naprosto nevyhovující. Editováno: 25. Červen 2007, autor: ntb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 (editace) Já dávám 10%. Stávající prezentacehezčí. Je to takový divoký. Žádná originalita vypadá to jako šablona. No zatím tam ani není co hodnotit. Potřebuje to ještě hodně práce Editováno: 25. Červen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Je to hodne cheap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Hlavně tohle barevný provedení šedobílo bylo in tak před 3lety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Některe menu nahoře jine zas dole, najednou senějake objevi uprostřed. hodně textu, malo obrazku, z pruzkumu je jasne, že 90% lidi když vidi vic textu než názorných ukázek tak raději odejde. Taky bych řekl, že jsme ještě hoooodně daleko před cilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Mně se víc líbí stávájící design, ale pokud se chystají nějaké změny bylo by dobré poskytnou více technických informací např. k nadstandartním prvkům výbav, motorům atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Kdyby tam nebyly novy Fabky, Roomstery a Roomstery Scout a u Octavek byly pozemsky ceny a ne ceny stejny jako u novy C-Klasse, a bylo to v ty puvodni hezky zeleny barve, tak by se mi to libilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Už jsem viděl i horší, ale myslím, že škodovka mohla mít něco dynamičtějšího a modernějšího..jediné psoitivní je, že v náhledu je model RS červený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Upřímně řečeno doufám, že je to jen nějaká betaverze. Současná verze stránek je podle mě jedna z nejhezčích webových prezentací, ale tohleto se mi nelíbí. To menu nahoře je úplně strašný, nemá to žádnou hlavičku, žádnej nápad, barvy taky hrůza (vlastně tam ani žádný nejsou ). Snad ten současnej web vydrží ještě hooodně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 budou muset ještě hodně zapracovat, ale každému se líbí něco jiného a změna je život. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Mne se libi, miluju jednoduchy veci (lidi ne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Ty stránky mohly trochu kopírovat firemní barvy škodovky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Kdyby tam nebyly novy Fabky, Roomstery a Roomstery Scout a u Octavek byly pozemsky ceny a ne ceny stejny jako u novy C-Klasse, a bylo to v ty puvodni hezky zeleny barve, tak by se mi to libilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 to je wodkoukny od francouzskyho renaultu ne? trinact menu, sedosedy www.renault.fr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 (editace) Nelibi se mi to. Vypada to hodne amatersky, barvy jsou naprosto nevhodne zvolene, spatne se to cte. Jedine co mi vadi na soucasnych strankach, je to ze nemaji jednotny design. ...napr podstranka k nove Fabii, Roomsteru, Octavii. ...co stranka to unikat, bez spolecnych prvku. ...ale zakladni navrh hlavni stranky je dobrej. Editováno: 27. Červen 2007, autor: NiceOne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 K těm nářkům, že tam chybí zelená jakožto firemní barva: Nezapomeňte, že možná již s příchodem Superbu II se začne používat taky nové logo Škody Auto, které jsme mohli již vidět na studiích Roomster a Yeti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 K těm nářkům, že tam chybí zelená jakožto firemní barva: Nezapomeňte, že možná již s příchodem Superbu II se začne používat taky nové logo Škody Auto, které jsme mohli již vidět na studiích Roomster a Yeti. O logu jsem teď někde četl, že je sice staromódní, ale že nejspíš škodovka neopustí tradice a zůstane u něj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Jiny logo Skodovku nezachrani, spis bych zmenil designery Superb musi delat nekde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Mě na současných stránkách vadí především nepodpora prohlížečů, což je celkem problém a samozřejmě ta nejednota a do jisté míry roztříštěnost, kdežto ty "nové" jsou daleko elegantnější a modernější. Dnešní trend je jednoduchost a přehlednost, pouťový barvy se už neností, ale samozřejmě musí být dostatečně interaktivní a multimediální. Já myslím, že to je velmi dobrý základ a po drobných úpravách, případně mírném přibarvení to jistě bude posun k lepšímu, především v podpoře prohlížečů a jednotnosti a tím pádem i orientaci pro běžného návštěvníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntb Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 K těm nářkům, že tam chybí zelená jakožto firemní barva: Nezapomeňte, že možná již s příchodem Superbu II se začne používat taky nové logo Škody Auto, které jsme mohli již vidět na studiích Roomster a Yeti. Přesně tak, myslim že to bylo v magazinu MF DNES kde zpovídali šéfa Škodovky. Ten sice cosi připustil, že u studií Joysteru nebo Yetiho zadali designerům nové logo, nicméně podle něj to není uplně tak ono, a že i přes značnou složitost současného loga se u něj zřejmě i zůstane. Argumentuje tím, že většina automobilek s dlouhou tradicí mají složitější loga... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 K těm nářkům, že tam chybí zelená jakožto firemní barva: Nezapomeňte, že možná již s příchodem Superbu II se začne používat taky nové logo Škody Auto, které jsme mohli již vidět na studiích Roomster a Yeti. Přesně tak, myslim že to bylo v magazinu MF DNES kde zpovídali šéfa Škodovky. Ten sice cosi připustil, že u studií Joysteru nebo Yetiho zadali designerům nové logo, nicméně podle něj to není uplně tak ono, a že i přes značnou složitost současného loga se u něj zřejmě i zůstane. Argumentuje tím, že většina automobilek s dlouhou tradicí mají složitější loga... Jj, to je to co jsem psal. Ale nemůžu si pomoct, jednoduchý okřídlený šíp byl lepší než tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 no pěkne a lepši by ta sedela octavia než hrkač fabia,,,,,,,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 no pěkne a lepši by ta sedela octavia než hrkač fabia,,,,,,,,,,, tvý příspěvky jsou vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Dneska uz se mi nacetl novy design stranek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.