marek9999 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Nazdar, ako ste pripájali kabeláž na poistky? Ja sa tam nejak nemôžem dostať.je tam strašne málo miesta na letovanie alebo podobné hranie.. ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Ja mam pouze protahlej kabel zezadu prazdnou pozici a nasledne zastrcenej k pojistce zepredu. Pouzivam to pro sepnuti zesilovace, tak snad to takhle jde i pro park asistent.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek9999 Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 No presne takto som to zapojil aj ja, len sa mi to moc nepáči...neda sa to napojiť niekam na druhy koniec tých kablov?nie do poistkovej skrine ale tam kam vedu.(len neviem kam vedu) vie niekto poradiť?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Ja vas vsetkych zdravim dnes som namontoval Park asistenta a funguje to vsetko bez problemov . Chcem sa podakovat Vašovi za perfektu ukazku k montazi a taktiez JasteRovi za dobierku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Nazdar, ako ste pripájali kabeláž na poistky? Ja sa tam nejak nemôžem dostať.je tam strašne málo miesta na letovanie alebo podobné hranie.. ď. tu poistkovu skrinu treba odsrobovat a da sa dat tolko dole aby si sa dostal ku kablom na ktore to pripojis nie je to nic zlozite trosku zrucnosti a ide to pozri si tu http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=52808 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Dnes,týden po výměně zadního nárazníku v servisu mi přestaly fungovat zadní senzory. Při zpátečce nepřerušovaný tón a na radiu se zobrazí jen autíčko bez těch čárek na vzdálenost. Kde může být problém ? Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Nemas nahodou niektore cidlo pod ladom?Men to robilo to iste,ale auticko sa zobrazilo iba na chvilku potom sa vyplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Čidla mi příjdou čistá,neukazovalo by to spíš překážku (čárky) ? Až povolý mrazy,tak to projdu,jen jsem chtěl radu kde začít :-) Autíčko se zobrazí bez čárek vzdálenosti,nepřerušovaný tón a když to nechám dlouho,tak se tón zvýší a pak vypne.... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 všechny čidla dnes pod ledem a funguje to,já to vidím na nějakej konektor.Když je to ok,tak při zařazení to jednou pípne,při poruše nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Dosud to fungovalo naprosto spolehlivě - ted je to druhá zima. Třeba mráz "zatáhl" za nějaký kabel. Je zima,garáž nemám,tak si o tom můžu jenom pokecat :-) Příští týden se oteplí,tak tam sáhnu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Už je to OK- při průjezdu okolo servisu mi to přeběhli WAGem, vyčistili senzory - prý tam byla chyba z námrazy a vše funguje jako dřív :-) cena : Zadarmo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kakabuz Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 Ahoj, mám kompletní parkovací asistent 5J0919283A. Zapojení kabelů jsem tady už našel: "PIN 1 červeno/ žlutá svorka 30 (stálé napětí) napojí se na pojistku č. 22 v pojistkovém boxu PIN 2 a 4 repro PIN 5 oranžovo zelená - CANH-Komfort napojil jsem na centrální jednotku do černé 18ti pinové svorkovnice na PIN č.12 (barva by měla souhlasit) PIN 6 oranžovo/hnědá - CANL-Komfort - napojil jsem na centrální jednotku do černé 18ti pinové svorkovnice na PIN č. 9 (barva by měla souhlasit) PIN 9 černo/fialová svorka 15 (spínané napětí) napojí se na pojistku č. 9 PIN 12 hnědá svorka 31 (kostra) napojí se na kostřící bod na nad lampou nebo na konektor zásuvky 12V v kufru" Ale potřebuji radu, jestli můžu tuto jednotku nějak rozběhat, pokud nebude propojena s CANH a CANL. Tím myslím, zda tento parkovací systém mohu rozběhat např. doma na stole pomocí 12V zdroje a odzkoušet si ho, jestli bude pípat? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Tak jsem si dnes nadělil konečně dáreček, origo parkovací senzory na FII facelift, koupil jsem je asi před měsícem od uživatele Jaster za bezkonkurenční cenu.... montáž s jedinou chybičkou, sice že originální venkovní kabeláž byla pro krátkou Fabii tak jsem je musel prodloužit cca o 30 cm , pak připojil "všechny" 4 dráty do stávající instalace... následně proběhlo kódovaní gateway a samotné řj park. pomoci a voala... zařadím zpátečku...píp a autíčko na Swingu . Prostě krásná práce.... J. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 je to fuper věcička já to mám origo a líbí se mi hlavně že to ukazuje na radiu i akusticky a rospoznává to levou a pravou stravu zase jak na radiu tak akusticki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik_a Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Zdarec,chci se zeptat na FII fc jsou prý na narazníku naznaceny dvoje díry pročidla. Jedny čárkovaně a druhé označené FC. Mají se prý vrtat ty čárkované. Moje otázka zní co jsou tedy ty druhé s tím označení FC? Jinak jsem zatím tahal elektriku a všechno je nějaké krátké, takže jsem musel nastavovat. K vrtání čedel jsem se zatím nedostal.. Ještě jeden dotaz krepráčku v Bčkovém sloupku, co tam používáte ze nýty? Ty co jsou v ETCE jsou malé.. Co se týče vlastního repráčku ani ten mi tam moc nesedí, musím z něho upilovat nějakou zarážku, nesedí do výlisu... Díky za případné info... M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba78 Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Ahoj, sháním na svou Fabii combi 2, r.v. 2008 zadní parkovací senzory škoda, aby mi šly zobrazovat na autoradiu Dance. Našel jsem tady http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/zadni-parkovaci-asistent-usti-nad-labem-o7267431.html, ale nevím jestli budou pasovat a komunikovat s radiem. Můžu poprosit někoho zkušeného aby mi poradil? Popřípdě jestli někdo nemá na prodej. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodulo Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Cavte vsetci, mam zakupene neorigo parkovacie senzory, je ich potrebne natiahnut az do poistkovej skrine vpredu a tam napojit? alebo v pohode postacuje napojit to priamo na spiatockovy kabel? nerobi to ziadne problemy? vdaka za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinkkk Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Nebude to dělat problém. Já jsem to napojil ke kabelu co vede k tažnému a fakčí v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 (editace) Ahoj hledám někoho kdo by namontoval origo parkovací asistent. Asistent mám zakoupen zde na foru takže hledám jen někoho na montáž. FII r.v. 2012. Místo montáže Plzeňský kraj nebo Praha by ještě šla. Děkuji za každé info na soukromou zprávu. Editováno: 5. Červen 2012, autor: Rumík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 Rumík... no radši bych zašel do servisu,když máš novotu,aby si nepřišel o záruku... pokud teda nechtěj raketu za práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik_a Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 No v autorizaku ti to rozhodne nepripoji,nebudou chtit napojovat bcm! Alespon tam kam jezdim ja mi to neudelali a tak jsem si to jak na roomsteru, tak na fabii fc. zapojoval sam, protoze autorizak rekl, ze to neni voliltelne prislusenstvi (ten parkovak z origo prislusenstvi, je jen zvukovy, bez zobrazeni na radiu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Tak špatně jsem to napsal , ale samozřejmě mě zajímá každá zkušenost s montáží tudíž klidně i autorizovaný servis. Otázka kdo namontuje tedy nebyla jen na lidičky co to dělají doma nebo živnost , ale na radu kontakt kdo provede montáž ( třeba i autorizák ). Takže se omlouvám za špatnou původní formulaci a děkuji za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 http://www.cardiagnostik.cz/ určitě se s nimi domluvíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik_a Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 jojo vyzkoušej rolbaře - ten pražskej kontakt, vím akorát že moc nekamarádí s FII :-), právě kvůli přístupům ke všemu. Jako v bance přístup k penězům . Jinak pochybuju, že by si jel přes celou republiku do prostějova za Vášou , ten už mi dokonce páchal parkovák na leonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 lidi kde se daj koupit ty parkovací čídla aby fungovali s rádiem prosim nějakej odkaz nebo objednávací kod díky spíše na mail martinroubic@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.