Srpen 23, 200916 r ja sedlam bezovyho cappuccino Scoutika, moje mati cappucco Fabcu a sestra cernou Fabcu II.
Listopad 11, 200915 r ja sedlam bezovyho cappuccino Scoutika, moje mati cappucco Fabcu a sestra cernou Fabcu II. Čau - taky mám béžovou capuccino metalízu (O2 FL), na údržbu super barva. 2vorlajz - co máš v TP napsáno u toho béžovýho Scoutíka? Já tam mám "HNĚDÁ-METAL", ale hnědý mi to auto teda nepřijde...
Listopad 14, 200915 r Čau - taky mám béžovou capuccino metalízu (O2 FL), na údržbu super barva. 2vorlajz - co máš v TP napsáno u toho béžovýho Scoutíka? Já tam mám "HNĚDÁ-METAL", ale hnědý mi to auto teda nepřijde... my máme Fabku II v béžové capuccino a v TP je napsáno tuším šedobéžová metalíza Upraveno Listopad 19, 200915 r od HjM
Únor 12, 201015 r Zajímalo by mě, jakou barvu máme nejčastěji v garáži... Nabídka palet se sice s jednotlivými MR roky mění, ale to je zejména z důvodu zájmu/nezájmu o příslušné odstíny. Co máte za odstín vy?Bílá Candy uni - 0 majitelů Červená Corrida uni - 10 majitelů foromen, Pitt, ntr23, mvh, Honzik6098, dědekpmr, banán, mirda328, miro296, zizi5 Modrá Dynamic uni - 2 majitel Imri, Octavka Zelená Highland metalíza - 0 majitelů Zelená Olive metalíza - 3 majitelé Misubaro, Šváb, Míra1 Modrá Ocean metalíza - 8 majitelů Jered, LUKY-007, Blacky, škorpík, Mikoho, TomV, kadli, El_Jacobo Červená Flamenco metalíza - 4 majitelé Václav Š., Alice 18, r_bova žena, OldaM Stříbrná Diamant metalíza - 2 majitelé koblih, Jezek, Béžová Cappuccino metalíza - 4 majitelé RomanKo, jey-r, tora, canario447, Milano22 Modrá Polar metalíza - 2 majitelé Aaron71, omiko Modrá Storm metalíza - 3 majitel hairman, Jirka67, Petr_794 Černá Magic s perleťovým efektem - 1 majitel VIST Šedá Anthracite metalíza - 1 majitel mr.pecoun, Šedá Satin metalíza - 1 majitel Vladinek,
Únor 13, 201015 r Ty vole, neblbněte, 3 roky stará zaáležitost, je spousta nových barev, a spousta už jich není. Z toho po 3 letech nedělejte závěry :-)
Únor 14, 201015 r nikdo žádné závěry nedělá.....a ikdyž již jak píšeš spousta barev není..lidi na svých autech mají..to ti nedošlo? A další nový majitelé s novýma barvama sem můžou napsat...nemyslíš...a že je to 3 roky staré???Co na tom.... Upraveno Únor 14, 201015 r od Marek
Únor 14, 201015 r Je to taky o modelu auta a provedení. Černá OII Classic Combi FL bez tónovaných skel a s poklicema vypadá jak pohřebácká 1203. Velkej rozdíl je u OII u červené Corridy před a po FL a tak by se dalo pokračovat dál
Únor 14, 201015 r Podľa štatistík predaja u FII vyhráva Corrida, u R vyhráva Capuccino, OII vyhráva Brilliant, u SII zasa Magic... K výhre červenej prispeva aj fakt, že je bez príplatku.
Únor 16, 201015 r Tak já mám R scout a mám zelená AMAZONIAN metal.Ke scoutu se zelená hodí Původně jsem chtěl zelenou olive,ale škoda pro rok 08 už nenabízela.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.