Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jeden maly dotazek : zda se mi ze to Tvoje auto na fotce je nejak moc vysoko vepredu (myslim tim vzdalenost kola od lemu blatniku) nebo se mi to jen zda? Ta moje octa je o hodne nize a neni tam tak velky prostor. Neni to tim ze na te moji je sportovni podvozek a tim je i nizsi?

To bude spíš tím, že tvůj skautík je na fotce až po ráfek ve sněhu :p

Vloženo
Jinak dneska ráno v šest cestou do práce -4,5 , ale nebyl čas fotit.. :(

omlouvám se za offtopic... ale ... Jiříku, jakou máš průměrnou spotřebu s tím MPI a jak si s tím spokojenej? díky

• o 1 měsíc později...
Vloženo
Tak ja som mal ráno 3.1.2008 -18 stupňov a bola to riadna zima. Prikladám foto. :palec2:

Ty určitě pracuješ někde v mrazírnách a auto si dal do mrazícího boxu. Jinak slušná spotřeba na studený auto.

Vloženo
Ty určitě pracuješ někde v mrazírnách a auto si dal do mrazícího boxu. Jinak slušná spotřeba na studený auto.

Sice má pak všude led, ale zas mu na něj venku nesněží ;)

Vloženo (editace)

No zima sice bola, ale moje autíčko bolo zaparkované v garáži, a tá spotreba......no začiatok cesty do práce je viacmenej po rovinke, tak preto, ale mám tiež 103 kW. :palec2: Bburago máš super Scoutika. :D

Editováno: , autor: kodiak
  • o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)
Ja uz to sem na forum nekam daval myslim ale myslim ze ne sem kam to patri :)

post-6554-1207762813_thumb.jpg

fajne spotřeba.... ;)

a nedychal sem, to je realita jizny moravy

Editováno: , autor: author
  • o 2 měsíce později...
Vloženo
No pokud to bylo ve stínu, tak upřímnou soustrast Brno :rip:

ve stinu tonebylo, bylo to v kolone.....asi hodne ovlivneni teplem z aut.....jak se to rozjelo tak to kleslo jen na 37, takze uz docela chladek B)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...