Badd Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 (editace) Tak koho jsem to dnes potkal? Editováno: 18. Duben 2013, autor: Badd 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 To je Mc2uba (Kuba ) Má auto v servise, lakujou zadní vrata, mění přední sklo, a geoška a další kraviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Do háje, moja Fabča v servisu!!! juuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Ti ji někdo ukradl a už ji nechal hodit na celolak aby jsi ji nepoznal :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Nne, tohle je parkoviště na Auto Jarov před Express výměnou skel dneska tam měla jet a evidentně jela včera byla složená a dělala se geoška, dneska už jen okno a čeká se na krycí dopis od pojišťovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Takže ještě 2-3 dny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 A co se stalo? Neco mi uniklo? Jsi boural (do tebe nekdo boural)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 (editace) Prý zítra by to mohlo vyjít ale pokud to nepůjde zítra, tak možná sobota dopoledne a nebo až pondělí no Radius: nne, jen jsem měl odřený zadní blatník a nárazník od vlastní blbosti a čelní sklo bylo už odřené a po zimě jsem tam měl 2 ďulky přímo před řidičem, tak jsem to nechal vyměnit na pojišťovnu Editováno: 18. Duben 2013, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 No zboural to, byla to totálka, zkroucená na 4x, tak sehnal elektriku ze zetora a plechy z Liazky a hodil to na Jarov a v rámci havarijky mu to udělali zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 v utery sem kolem jarova projizdel asi 5x a mel sem nutkani si udelat vejlet po salonech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Tam mají celkem malé autosalony největší autosalon má bazar ročních vozidel v 1. patře nad VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 (editace) Zdarec panove,..... tedka me tak napadlo, kdyz sme se minule bavily o tech FELICIICH schanim zapalovaci listu na FELICII ci FABII MPI, meli by byt udajne stejne cisla dilu: 047 905 104 jsou taky stejna ....... nemate nekdo doma nejakou plne funkcni ? asi mam tu svoji na odchodu,... obcas pri studenem startu chyta na tri tato otazka by mela byt spis polozena na OZIHO ten bude udajne davat felicii pryc,... tak kdyby byl tak hodnej a za nejakou uplatu by mi listu poskytnul ? byl bych jenom rad ale samozrejme ptam se vsech zde DIKY MOC VSEM Editováno: 18. Duben 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Až se bude likvidovat dam vědět, zatím nepadlo definitivni rozhodnutí jak to bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 :( .... a kurnik,......... a vis cca za jak dlouho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Jestli za studena chyta na potreti, tak to je teprve ve vyrobni toleranci, predtim to byla chyba a to shanis do te fabky? Vrakace jsi zkusil obvolat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 neeeee ze chyta za strudena az na potreti ale ze chyta za studena na tri valce .... a to jenom obcas ..... taky kdyz treba prijedu na krizovatku, tak spadnou otacky a motor normalne zhasne ..... ale to jeste vic z ridka ...... vrakace moc pokouset nechci, protoze to muze bejt to stejny,... tudiz proto me napadnul ozi, ze vim ze by to tam mohlo bejt v cajku potom jeste samozrejme ty ale ty s filckou porad jezdit budes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 no moje filcka je v nejlepsich letech, ta jeste do duchodu nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 no prave,.... schanim nejakou co jde uz do duchodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Lukason pokud neudělá technickou tak v srpnu a pokud udělá tak za dva roky... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 ou,.... aha tak to nemusim na nic cekat myslel sem ze by sme se do 14 dnu dohodly coz asi ne jak koukam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Začíná se mi to nelíbit, ale 5.5. se opět nebudu moci zúčastnit - budu v Brně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 tak uz se to blizi ............ kdo bejci v nedeli dorazi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 No až se vzpamatujeme ze sobotního srazu v Lánech s našimi octávkami.... tak já určitě !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 chapu ..... jinak vcra sem byl v ESPACE6 a smerem dolu k vltave po jeremkovy jela svetlonce-modra metaliza OII FL a mela stejnej STYLING KIT .....predek byl pekne decentni , teda aspon to tak na ty svetle modre vypadalo a to krydlo my prislo jak od milouse,. jak to je tak divne urizly kolem toho brzdovyho svetla ...... zadni koncovku mel jednotnou, takovou ovalnou,...... ze by DIESEL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 To mohla být i 1.2 TSI - ta má jednu koncovku. Jinak já také dorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.