XJOHNNYX Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Huri: Musíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Huri: neco jsem ti poslal, takze to muzeme rovnou otestovat na miste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Tak jak to tedy s vámi vypadá? Kdo opravdu přijede? Hlasovaní o účasti : http://doodle.com/vk3tggud4mt43yna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Změna statusu na NE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 upraveno, ryma me opousti a zdravotni stav se po slivovici zlepsuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Ok,nerad bych tam dorazil sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 kamaradi sorry,... ale ja taktez nedorazim,...... nemel bych na cem sedet a jelikoz je mrdacka se sedackou ridice vetsi nez se spoluzdcovou,... tak nevim jak bych to stihal. Snad priste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 No, samy tam ocividne nebudem, coz je super. A ozi, nezapomen si sebou kabel a notes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 pocitam s tim, tentokrat toho asi bude vice k nalazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 zatím to vypadá, že na 90% dorazím, práce mi do toho určitě nevleze, tak snad ani nic jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Kurňa, ještě nevím, ale snad to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Nedorazí někdo s Octou 1 a byl by ochotný si vymazat nastavení rádia? Mám doma jedno symphony a nesvítí, potřebuju v něm změnit kódování přes VAG aby svítilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Ozi, mám vzít svůj kabel? Asi mám novější, jestli ho chceš zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Pitrs2, zejtra mi napis az budes mit cas, OI mi stoji vedle OII pred barakem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 @lukason wtf? jinak tohle by se ti tam hodilo více na ty diskoteky, co avízoval clintt http://www.briskoda.net/forums/gallery/album/1253-retrim/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 pitrs, vpoho uz mam nejnovejsi, ale klidne ho vem, muzes jet zbyla auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Pitrs2, zejtra mi napis az budes mit cas, OI mi stoji vedle OII pred barakem :-D Dik, videl bych to spis na vikend jestli bys mel cas, jsem dneska do 19hod v praci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Pitrs2: Cislo mas, napis nebo volej, dohodneme se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 ja bych dorazil ale delam do 19 tak tam muzu bejt po pul 8:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 pacnho klidne prijed, to tam urite jeste chvilku budem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Ozi a mas papundekl a bluetooth? A umis poresit denni sviceni? Chci mit jen predek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Taky koktova pomsta? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Kupodivu ne, ja to mel takhle z vyroby a pokazdy mi bylo receno, ze musi svitit vse... i Ozi mi to rikal na prvnim Clintaku (nebo ze to neumi/nejde)... a kdyz jste rekli ze jste to nemeli, tak to chci taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Radius, to denni nevim jak ted mas, ale muzeme se na to kouknout, dekl prijede zejtra vnoci, takze na srazu ho mit nebudu, ale to se kdyztak domluvime na miste Bluetooth budu mit jestli ho najdu, ale porad se nemuzu zbavit dojmu zes me ho ani nedal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Kupodivu ne, ja to mel takhle z vyroby a pokazdy mi bylo receno, ze musi svitit vse... i Ozi mi to rikal na prvnim Clintaku (nebo ze to neumi/nejde)... a kdyz jste rekli ze jste to nemeli, tak to chci taky. No jo, ty vlastně nemáš denní svícení u mlhovek. Takže v tomto případě ti to musí svítit i vzadu. To je pravda. My jsme jiný případ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.