Petris Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 už se prodávaj na aukru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Máš recht! A hned dvakrát! Je tam u jedněch fotka kterou jsem ještě neviděl!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Koukal jsem na netu a našel jsem toto co na to říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tyhle svetla vypadaji daleko zajimaveji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ještě přidám docela zajímavý odkaz. http://209.85.229.132/translate_c?hl=cs&am...G1aoQLV6MC2rAqA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 To teda, ty vypadaji vyrazne lip. A ta vyroba, wau! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) Podle této výroby má světla Mikl!Jinak ta červená vypadá na Home tuning! Editováno: 29. Březen 2009, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 No me treba osobne se ty svetla na te cervene Octavii zdaji preplacane a moc "tuningove" na muj vkus ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 KDYBY U TÉ ČERVENÉ RS-KY NEMĚLY SVĚTLA TY LED PÁSKY A KDYBY TAM BYLY ČERNÉ BLINKRY, TAK BY TY SVĚTLA VYPADALY SUPROVNĚ. JINAK JAK PÍŠE ZDENAL C.....TAKY SE MI ZDAJÍ PŘEPLÁCANÉ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) Ty chromove jsou opravdu povedene (tot muj nazor) ale jeste by to k dokonalosti chtelo videt na tmavem aute s normalni maskou a s HID vybojkama Hlavne proboha do halogenu nedavejte NELAGALNI HID sady!!!! ... takovejch debilu potkavam cim dal vic ...prokopaval bych za to svetla, jak to nema cocku nebo clonu, tak tam nema xenon co delat!! ... kdyz chcete xenony priplatte si za original lampy.. PS: Miklova verze xenonu vypada daleko lip.. Editováno: 29. Březen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Jaster: A jak si myslíš, že to má udělanej předchozí model Laguny nebo Stilo? Ty neměly čočky a taky měly xeny... Asi se tam dávalo jiné clonítko, ale kdyby si lidi připlatili za D2R, tak by to taky nebylo tak strašný jak řikáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 kdyby jsem si je casem kupoval jedine hidovku nasazuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Máš recht! A hned dvakrát! Je tam u jedněch fotka kterou jsem ještě neviděl!? na tejto to nahodou vyzera poriadne agresivne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) Koukal jsem na netu a našel jsem toto co na to říkáte? toto som kedysi vlozil do Miklovho vlakna - podla mna je to strasne amaterske urobene, niektore diody mu uz ani nesvietia... Editováno: 30. Březen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Presne jak rika Jaster, taky bych bil ty dobytky s HIDkama v parabolach a spatne serizeno. Petris ma pravdu, takhle to maji i jine auta napr. Volvo ci novy Civic takze v parabole xenon vybojku, ale jednak je to D2R a jednak maji clonitka a pak je vse ok. V cockach pak HIDky nevadi ba naopak pomuzou, samozrejme i ty cocky je treba mit spravne serizene (uz sem potkal par "cocek" a ne zrovna s radosti) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 V patek jsem videl devil's eyes na Passatu B5 a musim rict, ze svitily velmi obstojne, ovsem bylo to v noci, takze pres den by to nemuselo byt az tak spatne. Mozna, ze kdyz se na to podivate trochu objektivneji, pak to neni az tak strasne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak přestaňte remcat a už si je někdo konečně kupte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@s Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Hledám sponzora, pag to risknu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Risk je zisk kamarade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 obcas sa majitel netrafi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak ta potkávačka vypadá jako pěkná bludička... Diody skoro nesvítěj a to auto raději komentovat nebudu. Vidím to docela špatně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) a myslim, ze aj dialka nie je najsilnejsia...Inac skoro kazdy den vidim nejake auto, ktoremu svietia len tieto parkovacky - akoze ma denne po vzore Audi... Editováno: 8. Duben 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Priznam se, ze i na me to pusobi "desive" (a to nepocitam to auto) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Hdit tam nejakou poradnou zarovku tak to sviti daleko lip, ale jinak to auto je opravdu desive... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 tak vcera unas na tuningu na ustrednaku jsem videl pasika s devik eyes...svitilo to moc pekne ty ledky , ale jedno svetlo mel zamlzeny....takze china noooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.