Přejít na obsah

Stahovačka


Janko

Doporučené příspěvky

Dnes mě konečně mé lepší já ukecalo a vyměnil jsem tu levou přední stahovačku.Když jsem to rozdělal,docela mě překvapilo,že oba plastové díly chodily na sucho.Ani kapička nějaké vazeliny na těch pojezdových lištách.Teď už chápu proč to lanko prasklo na dvou místech.Kdo nemaže nejede a k tomu mráz.Radějí přejdu všechny okna,abych nedopadly jako to u řidiče.Chtěl bych se ještě zeptat,zda se nechají koupit ty plastový úchyty tapecu ve dveřích.Nějak se mi to nedaří vygooglovat.Ty spodni mi připadají takový trochu odrbaný od těch torxů .Dík za odpověď. ;)

Editováno: , autor: Edimax519
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

Ahoj, zrovna se vrtam v O1 1997, prasklé vodící plasty v předních levých dveřích, plasty mám nové, svěrky z manuální stahovačky. Jenže jsou bohužel poškozená i lanka :( Neváhal jsem a chtěl jsem je přehodit z té manuální stahovačky, ovšem jsou o něco kratší... Asi by bylo nejlepší koupit nějaký vrak levé přední el. stahovačky abych získal nezamotaná lanka :) Otázka: budou svěrky na levou stranu pasovat na pravou stranu auta? nebo na přední okna jsou 4 svěrky - prostě každá jiná? Pravé přední dveře jsou poslední se starými plasty, tak že bych to preventivně vyměnil :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

caute prosim vas nevite nekdo presne rozmery tych lanek ?? lebo sa my tak dokrutili ze nejdu vyrovnat a nevim ich rozmer dakujem .

Tak jsem se taky přidal k těm co odešel plast na stahovačce výměna za čínu od DIAMOND za 680Kč. Kvalita vypadá dobře. Práce na hodinku kdo už dveře někdy rozdělával jinak asi déle. Vše ok uvidíme jak dlouho vydrží ale snad dalších 12let.

Pokud bys chtěl ty lanka tak ti je ještě vyndám z popelnice. ;) Jsem od HK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Zdravím, včera mi odešla elektrická přední levá stahovačka... S kamarádem jsme to rozebrali. Byl jsem na vrakáči, tam řekl, že stahovačku nemá. Motůrek bude myslím v pohodě, protože funguje, jen okno nejede. Objednal jsem v Autokelly stahovačku bez motorku... Moje otázka zní: Dá se přehodit motůrek na stahovačku bez motoru? A je to složité? Děkuji moc za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny...potřeboval bych poradit...hledám na netu el. stahovačku zadní pravou na Octavii 2....a pokaždé to na netu vypadá jinak...motorek mám v pořádku, tak potřebuju jenom tu stahovačku...máte nějaký zaručený obchod s dobrou cenou...děkuji za odpověd...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak se přidávám do klubu. Včera večer levá zadní. Rupnutí a sklo se poroučelo dovnitř. Sice jsem ještě blbec zkoušel mačkat tlačítko, ale naštěstí jen trošku, tak se mi to moc nepoškodilo, nakonec stačilo jen vyměnit to plastové vodítko, ale musel jsem rozdělat i tu část s navíjecím bubínkem, srovnat ty lanka a navinout je. Taky mám výhodu, že mám rok výroby 2003, takže žádné potíže se svěrkou na sklo. Rozhodně to chce rychlou reakci a pokud to křupne, zastavit pohyb, jinak je se stahovačkou konec. Nejtěžší bylo sundat tu vnější část madla, chce to tam cpát ten šroubovák hodně naplocho, když to konečně povolilo, zjistil jsem, že jsem páčil i tu spodní část z tapecu, byla pěkně okousaná. Další porod byl vytrhnout tapec z té horní lišty, nakonec pomohlo prostčit ruku a zespoda to od okraje postupně vytlačovat nahoru. Asi už to tu je, ale zopakovat to neškodí. Plastový vodicí díl spouštěče oken: Levé Zadní dveře 1U0 837 583, Pravé Zadní dveře 1U0 837 584. V předních jsou vodítka 2 a je třeba údajně koupit vždy pravé i levé. Kupoval jsem přímo ve Škodovce, kus je za 35Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

ahoj,

pred tydnem sem to resil u zadnich dveri, mel sem to lanko (bovden) roztrepeny. Koupil sem novou stahovacku (origo kolem 1200,-) vyndal starou, prehodil motorek na novou, zpet do dveri a pohoda. Jen nevim, jestli bude vytahovani stahovacky u ridice tak jednoduchy jako u zadnich dveri, ale myslim si, ze to nebude problem. Kazdopadne sem servis nepotreboval..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...