Mustafa Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Myslim, že jasně nejrychlejší byla ta černá OII RS s tema rychlejma pruhama přes celý auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 To byl zas jednou povedenej srázek!!! Fakt super pohoda a angláni maj moc krásný autí Taky sem se tam bavil s Bulharama - jeli 2000 km jen kvůli tomuhle srazu - za to si zaslouží obdiv!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 To byl zas jednou povedenej srázek!!! Fakt super pohoda a angláni maj moc krásný autí Taky sem se tam bavil s Bulharama - jeli 2000 km jen kvůli tomuhle srazu - za to si zaslouží obdiv!!! Ty jo kdes byl? Sem tě vůbec neviděl? Bulhaři jeli 2000km, jeden z Anglánů přes 2150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Já bych řekl že ta jedna žlutá Fábie RS,ale Jakub-škodík by ti to řekl fundovaně protože se vyzná a myslím že se s jedním anglánem i svezl.Ale nevím to jistě.Toť můj názor.(hergot,to sem to napsal) Nejrychlejší byla černá ORS II s pruhama (Makefish) Z Fabulí to bylo tip top mezi červenou FRS s křídlem (Darrenvrs & Gabrielle) a stříbrnou Fabií ( Jason alias TDIFurby - nápis Hybrid na zadku) Ta střírná ORS I pocitově teda na 330 koní nevypadala a shodlo se víc lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 fotografie na tuningy.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 fotografie na tuningy.com Máš štěstí že jsi mě nevymazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Fakt super srazy - jak Doksy tak Plasy. Byli jsme s bráchou na obou - dopoledne Plasy - super účast Octaviánů - přijely dokonce 3 a Doksy taky super - tam jsme byli odpo a Octaviánů prostě hafo - řek bych tak 5. Nebejt Anglánů tak tam nikdo nebyl. Se zas nechám někam nalákat - už ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Jinak se tu někdo ptal, kdo byl nejrychlejší. Jel jse s oběma - OI RS 330 PS i OII RS 280 PS a pokaždé sme spolu závodily. Tak ta stříbrná 330 koňovka bylo pro mě ohromné sklamání - troufám si říct, že Škodík se Subaráckym turbem by jí spražil bez problémů - těch ušmudlanej 235 km/h co sme měli na konci - to bylo směšný. Naopak ta černá 280 koňovka ta jela od spoda až do konce - i ve 235 km/h při přeřazení z pětky na šestku kopla a vyrazila a hlavně už v půlce dráhy sme tam měli 250 a vyřazeno a v tu chvíli ta stříbrná 330 koňovka už byla tak dobrejch 50 metrů za náma a ani nás nedojela. Jinak ty fábie RS lítaly taky slušně, ale nemění to nic na tom, že ani jedna z nich nebyla schopná konkurovat ani jedné z pouze čipnutých O RS jedniček, starty měly super, ale jinak nic. Ztráta fabek na octy byla na konci dráhy dobrejch 50 - 100 metrů a to netřeba komentovat. Podotýkám, že se tadle auta nedají porovnávat - každé je dělané na něco jiného. Toť můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 fotografie na tuningy.com Máš štěstí že jsi mě nevymazal nj no, karet bylo dost a už nebylo co fotit já nevím, zda-li mám ten názor jen já, ale tentokrát nic moc, oproti minulejm ročníkům chabý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Fakt super srazy - jak Doksy tak Plasy. Byli jsme s bráchou na obou - dopoledne Plasy - super účast Octaviánů - přijely dokonce 3 a Doksy taky super - tam jsme byli odpo a Octaviánů prostě hafo - řek bych tak 5. Nebejt Anglánů tak tam nikdo nebyl. Se zas nechám někam nalákat - už ani náhodou. klobouk dolů před Vámi, že jste byli na obojím.... jinak co se týče účastí: spousta lidí sedí raději na prdelích a remcají za monitorem na fórech místo návštěv srazů... mi z Plas vyjížděli asi v 21:30 a bylo to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 fotografie na tuningy.com Máš štěstí že jsi mě nevymazal nj no, karet bylo dost a už nebylo co fotit já nevím, zda-li mám ten názor jen já, ale tentokrát nic moc, oproti minulejm ročníkům chabý Myslim si to samé,nevim jestli je odradilo počasí nebo čím to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 čím? tři srazy najednou Doksy, Plasy a Konopáč nebo kde to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtmafian Vloženo 16. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2007 fotografie na tuningy.com Máš štěstí že jsi mě nevymazal nj no, karet bylo dost a už nebylo co fotit já nevím, zda-li mám ten názor jen já, ale tentokrát nic moc, oproti minulejm ročníkům chabý POdle fotek co sem koukal na tuningy.com z Doks, tak by to pro mě byl parádní sraz, jeli sme se tam podívat v neděli, jenže já netušil že dorazíme tak pozdě že už tam nikdo nebude, navíc sme měli taky problém to najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Na letišti v sobotu večer jasná převaha anglánů a opravdu je bavilo sprintovat,našinců byla jen hrstka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 219 fotek na CzechTuning.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 (editace) To byl zas jednou povedenej srázek!!! Fakt super pohoda a angláni maj moc krásný autí Taky sem se tam bavil s Bulharama - jeli 2000 km jen kvůli tomuhle srazu - za to si zaslouží obdiv!!! Ty jo kdes byl? Sem tě vůbec neviděl? Bulhaři jeli 2000km, jeden z Anglánů přes 2150 hele byl sem u posledního stánku u těch umývárek - přede mnou stálo červený eRko Street Toys a vedle mě Fabka s WRC křídlem v modrý race metle Editováno: 17. Září 2007, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Jak to vlastně bylo s tou Mimoní - prej vás odtamtud vyhodili poliši??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Jak to vlastně bylo s tou Mimoní - prej vás odtamtud vyhodili poliši??? V patek no, ale v sobotu a v nedeli uz kluci litali fpohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Jak to vlastně bylo s tou Mimoní - prej vás odtamtud vyhodili poliši??? V patek no, ale v sobotu a v nedeli uz kluci litali fpohode. Sem totiž dostal echo v pátek když sem jel do Doks, že nemám jezdit do Mimoně - ani sem neměl v plánu tam jet, protože sem čekal, že přijedete do Doks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 To byl zas jednou povedenej srázek!!! Fakt super pohoda a angláni maj moc krásný autí Taky sem se tam bavil s Bulharama - jeli 2000 km jen kvůli tomuhle srazu - za to si zaslouží obdiv!!! Ty jo kdes byl? Sem tě vůbec neviděl? Bulhaři jeli 2000km, jeden z Anglánů přes 2150 hele byl sem u posledního stánku u těch umývárek - přede mnou stálo červený eRko Street Toys a vedle mě Fabka s WRC křídlem v modrý race metle A proč si prosimtě nepřijel k nám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 To byl zas jednou povedenej srázek!!! Fakt super pohoda a angláni maj moc krásný autí Taky sem se tam bavil s Bulharama - jeli 2000 km jen kvůli tomuhle srazu - za to si zaslouží obdiv!!! Ty jo kdes byl? Sem tě vůbec neviděl? Bulhaři jeli 2000km, jeden z Anglánů přes 2150 hele byl sem u posledního stánku u těch umývárek - přede mnou stálo červený eRko Street Toys a vedle mě Fabka s WRC křídlem v modrý race metle A proč si prosimtě nepřijel k nám? páč sem tam byl s dalšíma 8autama.. každopádně se rád poznám s členy fóra, jen by to chtělo sem hodit aspoň fotky ať vím jak kdo vypadá - zatím bych asi poznal Bobíka, amogha a Klácu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Nikde jsem nenašel fotku největšího MASÉRA z Doks, tak tady je ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 To byl zas jednou povedenej srázek!!! Fakt super pohoda a angláni maj moc krásný autí Taky sem se tam bavil s Bulharama - jeli 2000 km jen kvůli tomuhle srazu - za to si zaslouží obdiv!!! Ty jo kdes byl? Sem tě vůbec neviděl? Bulhaři jeli 2000km, jeden z Anglánů přes 2150 hele byl sem u posledního stánku u těch umývárek - přede mnou stálo červený eRko Street Toys a vedle mě Fabka s WRC křídlem v modrý race metle A proč si prosimtě nepřijel k nám? páč sem tam byl s dalšíma 8autama.. každopádně se rád poznám s členy fóra, jen by to chtělo sem hodit aspoň fotky ať vím jak kdo vypadá - zatím bych asi poznal Bobíka, amogha a Klácu někdo ti určitě udělá z té hromadné fotky na letišti popisku kdo je kdo že kluci:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Nikde jsem nenašel fotku největšího MASÉRA z Doks, tak tady je ....... OMG!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Nikde jsem nenašel fotku největšího MASÉRA z Doks, tak tady je ....... hrozná mrda!!, už sem mu to okukoval naživo!, neměl jsem bohužel foťák, tak dík za fotku, hned ukládám!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.