sk0d@ Vloženo 15. Únor 2018 Vloženo 15. Únor 2018 Jeden "investicny" - Oci, chcem ist do mesta, das mi 10 bitcoinov? - Naco ti je 9? 2 Citovat
Ondra16V Vloženo 15. Únor 2018 Vloženo 15. Únor 2018 Čekám na zastávce s jedním bezdomovcem.Je trochu drzej, ale zase je doma, takže to chápu. Málokdo z nás si dokáže představit, čím procházejí rodiče dětí zastřelených ve škole. Nejspíš to ale budou katalogy rakví. 2 Citovat
_Denis_ Vloženo 15. Únor 2018 Vloženo 15. Únor 2018 Novinář se ptá lidí na ulici, jestli se chovají zdvořile k ženám v autobusu:„A co vy, pane? Jezdíte autobusem?“„Ano, skoro každý den.“„A když nastoupí starší paní, pustíte ji sednout?“„Ne.“„A co když je stará a slabá?“„Ne.“„A nepřipadá vám to nezdvořilé?“„Ne.“„Proč?“„Protože jsem řidič autobusu.“ 7 Citovat
_Denis_ Vloženo 16. Únor 2018 Vloženo 16. Únor 2018 Povídají si dvě sousedky: „Budeme se teď stěhovat do krásného prostředí.“„My také budeme v klidnějším.“„Opravdu? Vy se také stěhujete?“„Ne, my zůstáváme.“ 3 Citovat
_Denis_ Vloženo 16. Únor 2018 Vloženo 16. Únor 2018 Potkají se 2 v nemocnici a když se vedle sebe na lůžkách probudí, jeden se ptá druhého: "Co se ti stalo?" "No, přišel jsem domů dříve a když jsem se podíval na manželku, byl jsem přesvědčen, že tam má milence. Prošel jsem všechny pokoje, špajz, skříň.. Nic. Tak jsem ze vzteku vzal ledničku a vyhodil jsem ji z okna. Namohl jsem si záda a proto jsem tady. No a co se stalo tobě?" "Já byl v té ledničce " 1 Citovat
Galvi Vloženo 21. Únor 2018 Vloženo 21. Únor 2018 Nevím jestli vtipné, ale je to na škodovce 1 Citovat
Ondra16V Vloženo 22. Únor 2018 Vloženo 22. Únor 2018 Přijde chlap na policejní stanici a chce vědět, kde tady mají bonzárnu, že chce udat souseda. Pošlou ho na služebnu a on hned spustí: "Soused má na dvoře složeno 10 metrů dříví."Policajt: "To přeci není trestné!"Bonzák: "Ale on si ho nechal dovézt z Německa!"Policajt: "No, to se teď může přeci taky!"Bonzák: "No, ale on v tom dřevě pašuje drogy!!" Policajt zajásá a ihned začíná organizovat policejní akci. Bonzák odejde a hned volá sousedovi, kterého právě udal. "Tak Josef, objednal jsem ti to sekání dříví. A mám pocit, že to bude ta stejná parta, co ti na jaře zryla zahrádku!" 6 Citovat
Ondra16V Vloženo 24. Únor 2018 Vloženo 24. Únor 2018 Paní jede taxíkem. U cíle zjistí, že nemá na zaplacení. Řidič vztekle zabouchne dveře, šlápne na plyn a odveze ji na louku k lesu. Tam rozprostře plachtu. Ženská začne hořekovat: "Jéžiši, co mi to chcete udělat? Já mám doma tři děti!" Taxikář na to: "A já mám čtyřicet králíků, tak nekecej a trhej! Ale jenom jetel." 1 Citovat
Galvi Vloženo 24. Únor 2018 Vloženo 24. Únor 2018 Záhada vyřešena.. Chuck Norris se jenom oholil 4 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.