MaD Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 mám nový noťas s Vistama 64bit a když jsem zkoušel nainstalovat dříve používaný VAG-COM MAX2000, tak mi nefunguje. Netušíte, jaká verze funguje s Vistama 64 a s obyč VAG kabelem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Si tam udelej virtualni masinu se systemem na kterym to bezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 17. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Hmm, to mě taky napadlo, ale spíš jsem se ptal, jestli to někdo nevyřešil jinak. Si tam udelej virtualni masinu se systemem na kterym to bezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Mam na booku taky visty ale zatim sem to nezkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajtgi Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Mam otestovanou verzi 6.07 a vys. Jsou potreba specialni drivery. Na drivejsi verze se drivery pry neplanuji. Leda vyzkouset nove se starou verzi, ale pochybuju.. U me x64 visty hodne rychle z ntb zmizely. Nenamapoval jsem ani HP sitovou tiskarnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Mě Visty 64x šlapou jak víno, HP tiskárna bez problémů. Jen některé 32bit probgamy nejdou. Mam otestovanou verzi 6.07 a vys. Jsou potreba specialni drivery. Na drivejsi verze se drivery pry neplanuji. Leda vyzkouset nove se starou verzi, ale pochybuju.. U me x64 visty hodne rychle z ntb zmizely. Nenamapoval jsem ani HP sitovou tiskarnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 OT : No u me take s vistama 100% spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak jsem to dneska rozchodil na virtualni masine s wxp ktera bezi na vistach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Mám podobný problém, prostě mi na vistách funguje wag v angličtině, ale v češtině ne. Nevíte kde bych stáhnul nějakou verzi v češtině, která fachá na vistách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 9. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Tak jsem to dneska rozchodil na virtualni masine s wxp ktera bezi na vistach Co používáš za VM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklenar Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Nemáte někdo zkušenost s Vag -Com 704.1??? Mně totiž Vag na Vistách taky neběží. Ještě ho zkusím spustit s podporou XP, ale přeci jen, zda-li někdo nemáte zkušenost. Dik http://download.chip.eu/cz/VAG-COM-Release....1_1000700.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Tak jsem to dneska rozchodil na virtualni masine s wxp ktera bezi na vistach Co používáš za VM? Vmware Server 1.0.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.