cartmanko Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 tu schranku vyberies az ked das dolu sedadlo. ja sa chcem opytat trosku z ineho sudka. nie je naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahodcou na foteckach k navodu vidiet aj to co mam vymenit ak sa mi kymaca sedacka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 tu schranku vyberies az ked das dolu sedadlo. ja sa chcem opytat trosku z ineho sudka. nie je naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahodcou na foteckach k navodu vidiet aj to co mam vymenit ak sa mi kymaca sedacka? Tak to jsem si myslel. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 pic, bych jeste k nazvu tohoto tematu pripsal " ... aneb udelej si sve vlastni elektricke kreslo" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 22. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Dájí se odmonotovat ty krycí plasty bez demontáže sedačky nebo se musí sedačka nejdřív vyndat? A jak se vyndává přihrádka pod sedadlem? Musíš odmontit sedadla, jinak se nedostaneš ke šroubkům...přihrádka je taky na šroubech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Dájí se odmonotovat ty krycí plasty bez demontáže sedačky nebo se musí sedačka nejdřív vyndat? A jak se vyndává přihrádka pod sedadlem? Musíš odmontit sedadla, jinak se nedostaneš ke šroubkům...přihrádka je taky na šroubech Taky díky. Už mi odpověděl cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 nevite nekdo jak rozdelat zadni operaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Akurat som sa s tym serkal. Ide to dosť nešikovne, ale musíš na rohu nájsť koniec jednej hrany a tam pichnuť tenký skrutkovač a vypačovať ten plast čo vlastne drží ten poťah až do konca a tak dokola. Ostatok je taky isty. Len bacha na odisťovanie operadiel. Po zničení toho tiahla som zistil ako na to. Treba v tom "zámku" čo zacvakáva sedadlo ku kasni "odhrnúť" ten koberec a tam je to tiahlo vidieť. Všemožne som sa to snažil odcvaknúť ale nakoniec sa mi to podarilo ulomiť (to tiahlo). Ak to povolí, tiahlo vytiahneš von a potom už pôjde vytiahnuť aj to "okolie - sedlo" tiahla. nevite nekdo jak rozdelat zadni operaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andy220 Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Zdravim,je to trochu OT,ale skusim.Mam sportline sedacky vo Fabii 1.Myslim,ze sedaky a konstrukciu maju podobne ako RS (okrem farby potahov).Jedna blba osoba mi sadla na bocnicu nakriz a prevalila mi molitan (asi sa presekol na tej bocnej vzpere) a potah sa mi zvrasnil.Asi tusim,ze ma caka vymena molitanu,tym padom procedura tu popisana.Hladam niekoho zo zapadneho/stredneho SK kto mi to profesionalne vymeni.Otazka 2,je mozne ten molitan objednat v priamo v skodovke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Je možné objednat ,ale cena hrozná U nás je to asi 1200,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.