Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A kde je ta nová barva?

Soustředil jsem na ty LED a opravdu se mi zdá, že při zapnutých hlavních světlech svítí se sníženou intenzitou. Vidět je to na tomto videu http://www.autotelevize.cz/cz/Reportaze/sk...vyjizdi/?acid=8 Ve třetí minutě jede nejprve modrá a svítí jen LED a potom červená co má zapnutá xena.

EDIT: Ták, fčil na to koukám znovu a zdá se mi že červená nesvítí LED vůbec...Co myslíte?

Upraveno od martineQ

Podla mna tam maju system ako audi. Ked zapnes xenony tak sa stlmia. Audi tam ma aj smerovky. Podla mna keby boli zapnute xena a aj ledky naplno tak by to oslnovalo.

podla mna sa LED vypinaju, potom na co by boli hore v svetle 5W modre ziarovky? Alebo sa to da nakodovat podla priania (a mozu svietit oboje)

V prispevku 507 svietia len horne obrysovky...Ale tej zltej combi vo videu svietia xena a len stlmene diody...

Upraveno od Cjoctavian

neviem ako vy, ale ja si este uplne zivo pamatam predstavenie ORS1 na Hungaroringu kol5 ach, to boli casy ;)

Video je ako preteky ragulínov,pôsobí takmer trápne.Ten predok jednoducho neviem stráviť aj keby som ako chcel.

Co byste řekli na tohle? Omlouvám se za kvalitu, něco podobnýho dělám poprvé... ;)

post-16736-1243508958_thumb.jpg

Lepsi! :palec2:

Upraveno od krysarr

noooo, je to fakt parádní :palec2:

Vždyť tohle není problém ne? Si tam nechám dát černou fólii a je to... :p , ale proč zbytečně kazit takové krásné auto lol

A co takhle ?

post-14998-1243520696_thumb.jpg

Jestli jdou ledky nakodovat aby svitily misto parkovacek, pak by to mohlo konecne vypadat trosku k svetu... :kuk:

ale proč zbytečně kazit takové krásné auto lol

Jojo, taky si rikam, ze u Skodovky museli bejt dost sjety, kdyz ty svetla navrhli a schvalili :) Ale po tyhle uprave to fakt vypada dost dobre, na bily a zluty to bude bezva

Já si myslim že to funguje stejně jako u Audi které má světelný senzor a při vjezdu do tunelu se denní svícení automaticky přepne na xenony.

Jinak se mi nejvice na RS FL líbi bílá barva.

Co byste řekli na tohle? Omlouvám se za kvalitu, něco podobnýho dělám poprvé... ;)

post-16736-1243508958_thumb.jpg

celkom to pripomina Cupru ;)

Jestli jdou ledky nakodovat aby svitily misto parkovacek, pak by to mohlo konecne vypadat trosku k svetu... :kuk:

Urcite sa daju nakodovat ako u audi, ved aj na novinarskych videach je to tak :palec2:

No tak potom nebude problem to nejak inteligentne zamracit, treba tak jak jsem to namaloval, normalni parkovacky se zrusej a s nima cela ta estrada 'pretejkajiciho' svetlometu, zas to zacne vypadat jako auto... :)

post-14998-1243532854_thumb.jpg

Vypadá suprově, původní verze je proti tomu jen slabej odvar. :palec2:

Poslete ten obrazek do skodovky, at to koukaj jeste poladit! :)

No tak potom nebude problem to nejak inteligentne zamracit, treba tak jak jsem to namaloval, normalni parkovacky se zrusej a s nima cela ta estrada 'pretejkajiciho' svetlometu, zas to zacne vypadat jako auto... :)

No mne to s tymito svetlami pripada este viac azijsky - uplne ako Mazda 6 :)

U novy Mazdy 6 slintam osobne nad designem :)

mne pripomina starsiu :smich:

tu vidno

Upraveno od Cjoctavian

mne pripomina starsiu :smich:

Jojo, mas recht, ma to takhle podobny rysy jako ta predchozi 6ka s "lexus" svetlama :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.