Květen 25, 200916 r Soustředil jsem na ty LED a opravdu se mi zdá, že při zapnutých hlavních světlech svítí se sníženou intenzitou. Vidět je to na tomto videu http://www.autotelevize.cz/cz/Reportaze/sk...vyjizdi/?acid=8 Ve třetí minutě jede nejprve modrá a svítí jen LED a potom červená co má zapnutá xena. EDIT: Ták, fčil na to koukám znovu a zdá se mi že červená nesvítí LED vůbec...Co myslíte? Upraveno Květen 25, 200916 r od martineQ
Květen 25, 200916 r Podla mna tam maju system ako audi. Ked zapnes xenony tak sa stlmia. Audi tam ma aj smerovky. Podla mna keby boli zapnute xena a aj ledky naplno tak by to oslnovalo.
Květen 25, 200916 r podla mna sa LED vypinaju, potom na co by boli hore v svetle 5W modre ziarovky? Alebo sa to da nakodovat podla priania (a mozu svietit oboje) V prispevku 507 svietia len horne obrysovky...Ale tej zltej combi vo videu svietia xena a len stlmene diody... Upraveno Květen 25, 200916 r od Cjoctavian
Květen 25, 200916 r neviem ako vy, ale ja si este uplne zivo pamatam predstavenie ORS1 na Hungaroringu ach, to boli casy
Květen 27, 200916 r Video je ako preteky ragulínov,pôsobí takmer trápne.Ten predok jednoducho neviem stráviť aj keby som ako chcel.
Květen 28, 200916 r Vždyť tohle není problém ne? Si tam nechám dát černou fólii a je to... , ale proč zbytečně kazit takové krásné auto
Květen 28, 200916 r A co takhle ? Jestli jdou ledky nakodovat aby svitily misto parkovacek, pak by to mohlo konecne vypadat trosku k svetu...
Květen 28, 200916 r ale proč zbytečně kazit takové krásné auto Jojo, taky si rikam, ze u Skodovky museli bejt dost sjety, kdyz ty svetla navrhli a schvalili Ale po tyhle uprave to fakt vypada dost dobre, na bily a zluty to bude bezva
Květen 28, 200916 r Já si myslim že to funguje stejně jako u Audi které má světelný senzor a při vjezdu do tunelu se denní svícení automaticky přepne na xenony. Jinak se mi nejvice na RS FL líbi bílá barva.
Květen 28, 200916 r Co byste řekli na tohle? Omlouvám se za kvalitu, něco podobnýho dělám poprvé... celkom to pripomina Cupru
Květen 28, 200916 r Jestli jdou ledky nakodovat aby svitily misto parkovacek, pak by to mohlo konecne vypadat trosku k svetu... Urcite sa daju nakodovat ako u audi, ved aj na novinarskych videach je to tak
Květen 28, 200916 r No tak potom nebude problem to nejak inteligentne zamracit, treba tak jak jsem to namaloval, normalni parkovacky se zrusej a s nima cela ta estrada 'pretejkajiciho' svetlometu, zas to zacne vypadat jako auto...
Květen 28, 200916 r No tak potom nebude problem to nejak inteligentne zamracit, treba tak jak jsem to namaloval, normalni parkovacky se zrusej a s nima cela ta estrada 'pretejkajiciho' svetlometu, zas to zacne vypadat jako auto... No mne to s tymito svetlami pripada este viac azijsky - uplne ako Mazda 6
Květen 28, 200916 r No tak potom nebude problem to nejak inteligentne zamracit, treba tak jak jsem to namaloval, normalni parkovacky se zrusej a s nima cela ta estrada 'pretejkajiciho' svetlometu, zas to zacne vypadat jako auto... tu vidno Upraveno Květen 28, 200916 r od Cjoctavian
Květen 28, 200916 r mne pripomina starsiu Jojo, mas recht, ma to takhle podobny rysy jako ta predchozi 6ka s "lexus" svetlama
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.