Březen 2, 200817 r Octavia II RS Combi Policie ČR - studie:Foto od firmy Zdeněk Holomý TESLA Valašské Meziříčí Však tahle police RS je někdy z roku tuším 2006, kdy byla představena na autosalonu v Brně Jj, je to jen studie, PČR má údajně jen liftbacky.
Březen 4, 200817 r Autor nemají být ty policejní auta stříbrný ? I když to je podle mně úplná hovadina. nooo jsem na to zvědav - jak to dopadne, původně se psalo a mluvilo o stříbrné barvě a "modrých" pruzích , teď už údajně probíhá výběr v expertní skupině a zapojena je i veřejnost formou soutěže - tuším na idnesu a mluví se i o reflexních pruzích atd..... každopádně má vnitro soutěž i na typ auta, takže ty fotky a malůvky octavií ať už krátkých nebo v kombajnu jsou dost předčasné. Mě osobně se RS II v policejních barvách líbí
Březen 4, 200817 r Autor Jj, je to jen studie, PČR má údajně jen liftbacky. tady je to z idnesu : http://zpravy.idnes.cz/vyberte-na-idnes-cz...25537_domaci_dp
Březen 4, 200817 r tady je to z idnesu :http://zpravy.idnes.cz/vyberte-na-idnes-cz...25537_domaci_dp Keby mali mať vaši policajti také autá ako táto Octávia na tvojom linku , tak by som si pripadal ako v Londýne.
Březen 4, 200817 r Mimochodom u nás už väčšina má reflexné pruhy. Hlavne, že najviac zarába Kia od policajtov keď nakúpili toľko Ceedov.
Březen 4, 200817 r Autor Keby mali mať vaši policajti také autá ako táto Octávia na tvojom linku , tak by som si pripadal ako v Londýne. nooo v Praze už je pár let "konkurence" dál než PČR...... http://www.mppraha.cz/o-mestske-policii/te...ustopa-vozidla/
Březen 4, 200817 r Autor Mimochodom u nás už väčšina má reflexné pruhy. Hlavne, že najviac zarába Kia od policajtov keď nakúpili toľko Ceedov. jj i v čechách se prý Ceed dobře prodává..) pro srovnání : http://www.mppraha.cz/o-mestske-policii/te...ustopa-vozidla/
Březen 5, 200817 r jj i v čechách se prý Ceed dobře prodává..)pro srovnání : http://www.mppraha.cz/o-mestske-policii/te...ustopa-vozidla/ Na Slovensku se prodává víc než Fabie..a u nás taky za chvíli bude, myslím, že nabízí víc než škoda...
Březen 6, 200817 r Autor Na Slovensku se prodává víc než Fabie..a u nás taky za chvíli bude, myslím, že nabízí víc než škoda... jj hrají na dobrou strunu - poměr cena/výkon a slušný zavazadlový prostor - na to češi a slováci slyší, a bohužel octavie jsou super auta ale za "německé" ceny
Březen 6, 200817 r Autor Keby mali mať vaši policajti také autá ako táto Octávia na tvojom linku , tak by som si pripadal ako v Londýne. myslíš jako takhle?
Březen 6, 200817 r No myslel som presne takú londýnsku policajnú Octaviu, ale majú aj Octavie II combi, len neviem nájsť foto. Mám tu ale pre teba bonus v podobe prvej je Octavia Scout Paramedic pre zdravotníkov, a druhá fotka Octavia II RS anglická! No nepodobajú sa presne na také aké vaši policajti chcú mať?
Březen 7, 200817 r Autor No myslel som presne takú londýnsku policajnú Octaviu, ale majú aj Octavie II combi, len neviem nájsť foto. Mám tu ale pre teba bonus v podobe prvej je Octavia Scout Paramedic pre zdravotníkov, a druhá fotka Octavia II RS anglická! No nepodobajú sa presne na také aké vaši policajti chcú mať? jj - nápadná podoba toho co bylo zveřejněno ale co chtěji mít policajti co opravdu slouží bohužel opět asi není to co chtěji mít papaláši na vnitru nebo prezídiu - je otázka jak to dopadne. Každopádně RS i SCOUT v téhle reflexní podobě jsou mooooc fajn. Přidám pár fotek "konkurence" nebo : a :
Březen 7, 200817 r Autor Je fakt, že to aspoň pěkně "svítí" ve tmě... o tom žádná - určitě bezpečnější pro policajty i ostatní řidiče , a taky se hůř můžou "zašívat"
Březen 7, 200817 r Keď si tak začal aj konkurenčné automobilky tak ja pridám Audiny, ktoré dostali cez leto naši policajti, presnejšie ide o vozy Audi S4 V8 4.2, 344 koní. Z 0 na 100 za 5,6 s. Aj tak si myslím, že Octavky RS by im úplne stačili a nie vyhadzovať neskutočné peniaze, aj tak keď im niekto ujde tak ho chytia aspoň podľa značky. A v decembri nám kúpili jeden Leon Cupra, vyzerá to dosť brutálne a má to ešte viac koní ako Ereska.
Březen 7, 200817 r Keď si tak začal aj konkurenčné automobilky tak ja pridám Audiny, ktoré dostali cez leto naši policajti, presnejšie ide o vozy Audi S4 V8 4.2, 344 koní. Z 0 na 100 za 5,6 s. Aj tak si myslím, že Octavky RS by im úplne stačili a nie vyhadzovať neskutočné peniaze, aj tak keď im niekto ujde tak ho chytia aspoň podľa značky. A v decembri nám kúpili jeden Leon Cupra, vyzerá to dosť brutálne a má to ešte viac koní ako Ereska. To ty černé lakovali na bílo nebo to maj jedny černé a jedny zmalované?
Březen 7, 200817 r To ty černé lakovali na bílo nebo to maj jedny černé a jedny zmalované? Nie tie 4 na fotke sú čierne a po Bratislave chodia 2 biele.
Březen 7, 200817 r Keď si tak začal aj konkurenčné automobilky tak ja pridám Audiny, ktoré dostali cez leto naši policajti, presnejšie ide o vozy Audi S4 V8 4.2, 344 koní. Z 0 na 100 za 5,6 s. Aj tak si myslím, že Octavky RS by im úplne stačili a nie vyhadzovať neskutočné peniaze, aj tak keď im niekto ujde tak ho chytia aspoň podľa značky. A v decembri nám kúpili jeden Leon Cupra, vyzerá to dosť brutálne a má to ešte viac koní ako Ereska. No já myslím, že eresky by jim nestačily právě proto, aby jim žádný eresky NESTAČILY Takovým drakům už moc aut na silnici neujede a je to tak dobře. Když je policie zločincům pro srandu v nějakých vyšeptalých Feliciích, je to dost trapný.
Březen 7, 200817 r No já myslím, že eresky by jim nestačily právě proto, aby jim žádný eresky NESTAČILY Takovým drakům už moc aut na silnici neujede a je to tak dobře. Když je policie zločincům pro srandu v nějakých vyšeptalých Feliciích, je to dost trapný. Aby to nebylo jak s našima Mondeama - maj oproti Filckám a Fabkám jedinou výhodu: maj vzadu rovný kufr tak se tam dobře píšou pokuty
Březen 17, 200817 r Autor Aby to nebylo jak s našima Mondeama - maj oproti Filckám a Fabkám jedinou výhodu: maj vzadu rovný kufr tak se tam dobře píšou pokuty jj to může bejt , každopádně O II RS v policejních barvách si dovedu představit a neměli by se za co stydět.....uvidíme co vnitro nakoupí a do jakých barev - myslím, že ta modrá je furt drží
Březen 26, 200817 r Tak pánové. V Papričce se se řeší jedna otázka. Je to RS nebo není. Čekám vaše názory a připomínky. Předem upozorňuju,že odpověď neznám.
Březen 26, 200817 r Tak pánové. V Papričce se se řeší jedna otázka. Je to RS nebo není. Čekám vaše názory a připomínky. Předem upozorňuju,že odpověď neznám. Jak už jsem psal v Papričce není světlej intoš plus ne rs sedačky a taky ne RS boční lišty. Není znak není xenon
Březen 26, 200817 r znak být nemusí, ale pokud není ostřik světel, není ani xenon. Myslím, že se s jistotou ani nedá říct, co to je za barvu.
Březen 26, 200817 r znak být nemusí, ale pokud není ostřik světel, není ani xenon. Myslím, že se s jistotou ani nedá říct, co to je za barvu. JJ taky mi příjde, že to není RS RACE
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.