Červen 20, 200817 r Pekna :palec2: Ja mam neco noveho Ahoj, šla by poslat MP3 se zvukem, zjímalo by mě jaký má zvuk. Díky.
Červen 20, 200817 r Ahoj,šla by poslat MP3 se zvukem, zjímalo by mě jaký má zvuk. Díky. A Ty necituj předcházející příspěvek, tumplem když tam je obrázek a pokud chceš něco takového, tak mu napiš soukromou zprávu , ok?
Červen 20, 200817 r A Ty necituj předcházející příspěvek, tumplem když tam je obrázek a pokud chceš něco takového, tak mu napiš soukromou zprávu , ok? ok.
Červen 24, 200817 r Pár fotek z testování, zřejmě už téměř finální verze podle maskování černou páskou
Červenec 26, 200817 r Ahoj...koukám, že máš solidní přístup k různým modelům...prosímtě nemohl bys mi vyfotit RS combi bílou zezadu? Rád bych něco vyzkoušel ve Photoshopu než to spáchám naostro Máš jí tady . A tu máš moju.
Září 11, 200816 r Přiznej se kdepak jsi vzal tyhle fotky... že bych je stáhl někde z fóra??? , nevydávám je za svoje, ale hrooozně se mi to v policejní úpravě líbí - nic proti Mondeu STi ale kurňa jsme v čechách. A přiznávám, že jsem ji ještě na silnici neviděl..) a ja ji uz vydel ve Žďáře nad Sázavou byla pri zavodech silnicnich kol jinak moc pekna eresa
Září 16, 200816 r Nemáte niekto foto RSy na Síriusoch,rozmýšľam nad výmenou nárazníkov za RSove a zatiaľ ešte 17" kolá nemám,tak som zvedavý,ako to bude vyzerať.
Říjen 21, 200816 r Myslím, že to je celkem v poho - auto asi nevydrží neomezeně těhle dopadá, ale bylo to i na videu z testů, takže s tím možná soudruzi lehce počítají.
Říjen 21, 200816 r Copak tenhle dopad vypadá ještě slušně, je to relativně vyváženej skok, ale to co předvedli s 2.0FSI 4x4, to bylo celkem maso...sem se divil, že nepřišli o nárazník
Říjen 23, 200816 r Nenašiel by sa nejaký lepší záber tejto Octavky RS na Sputnikach,uvažujem nad nimi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.