matysekchp Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Jo jo,se Skodou na veky :-) Menit budu pristi rok.Ted mam RS,ale je to starsi kousek.Uplne prvni,jeste rok 2000.Tak chci nejakou alespon 2003 nebo TDI PD L&K.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Škoda a jedině škoda naní nad nadčasový design octavie prostě super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Škoda a jedině škoda naní nad nadčasový design octavie prostě super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Mě by se líbil ten nový Sup, ale ještě tak mít na něj penízky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Jsem taky naprosto spokojenej. Měnit ještě nebudu, nechám si jí ještě pár let. A až bude měnit, tak OII 2.0FSI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dostál Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Nadmíru spokojený, Octavia Combi SLX 81kW, r.v.99, táhne skvěle, málo žere a výborný tahač na karavan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 (editace) OI je nádherné auto, ale co těď Škodovka produkuje, tak to je hrůza. Mám na mysli design FII, Roomsteru. Takže pokud to takle půjde dál, budu bohužel muset jít ke konkurenci. Editováno: 2. Říjen 2007, autor: Franta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 OI je nádherné auto, ale co těď Škodovka produkuje, tak to je hrůza. Mám na mysli design FII, Roomsteru.Takže pokud to takle půjde dál, budu bohužel muset jít ke konkurenci. Tak to mas pravdu z FII a Roomstera je mi hodne na bliti! :feve: Ale stale je tady octa II a to je proste nadhera!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Sem rad, ze nejsem sam, komu se z tech soucasnejch vydobytku nedela zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Vyrastal som zo Škodou ( 1000 MB, 110 l, 120 LS ) Potom som presedlal na diesla ( Opel ), vrátil som sa však späť ku Škodovke... Kamarát mi hovorí: "Idem vymeniť Octu" Ja na to : "A za čo?", On tak samozrejme: "No za Octu II: predsa!" Vtedy som sa "kapánek" začudoval. No teraz už viem, prečo opäť OCTÁVIA... Aj ja, ak raz vymením tú moju, opäť to bude Octávia tdi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 (editace) Ja som s tou svojou uplne spokojny...a ked ju vymenim tak jedine za O II. a to s motorom 1,8 TSI to je trhac asfaltu a za dobru spotrebu Editováno: 2. Říjen 2007, autor: SnakeBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Taky jsem zatím spokojenej. I spotřeba mě u té 1,8mičky překvapila. Jezdím s lehkou nohou a město je za 8,4. Ale alespoň jednou v životě si chci koupit auto nové a to asi bohužel vzhledem k cenám škodovka nebude. Jinak jestli budu měnit a nebude to nové tak půjdu do supa v naftě. Kupodivu i žena s tím souhlasila..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Já jsem spokojen Ale škodárna 120, to je afto vzpomínám se slzou v oku na ex-tchánovou, jak nebrzdila, nestartovala, skoro nejela, ale jinak to bylo super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Jestli někdy budu muset měnit , nebo chtít, tak pudu do scouta, samozřejmě v naftě a to vše jestli mi to finance dovolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Já jsem taky spokojen se Škodovkou,jen Fábie mě hodně sklamala měl jsem Felicii a tase mi zdá lepší než ta Fábka.Další auto bude určitě taky škoda jen ve výjmečným případě bych šel do Audi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Ještě k té FII. a Roomsteru: já nevím, ale mě se docela líbí obě tyto auta.Pravda po konzervativních rysech O I. FI. OII. to byl trochu šok, ale zase trochu příjemný "úlet". To že má F II. a Room stejný předek já nekritizuju-protože Room je ve skutečnosti pouze karosářskou variantou F II . A podívejte se na ten čumák Rooma a F II.- pak se podívejte na předek staré Oktávky z 60tých let .No dobrá ty světla jsou jiné, ale pokud k tomu přidáme ten masivní chrom se zasazeným znakem.... Je to krásná inspirace po letech -ne? U staré Oktávky ještě zůsteneme-konkrétně u verze Kombi.Pamatujete jak vypadala? Měla přední dveře a pak jenom ty dvoudílné zadní-do kufru. Tak a teď se podívejte na Rooma!! Ten zadní dveře-na zadní sedadla- má, ale... kliku mají schovanou ve sloupku.Takže opticky to vypadá, jako by měl jen přední.Připočítáte-li k tomu ještě celkem tři boční okénka je to jasné.... Předek nové Fabie a Roomsteru je inspirován starou Octávií(Spartakem, Felícií), no a boční profil Roomstera je inspirován starou Octávií Kombi! Možná proto, že mám velmi rád, když se designéři nechají inspirovat starými tvary-příjimám tyto dvě auta s klidem a nadšením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut1.6 Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 zdravím.taktéž maximalní spokojenost trochu větši spotřeba ale nevadi! neměnil bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 I pres 230tis. km na tachometru spokojenost. Pokud bych mel na vymenu auta tak bych sel zas do Octavie, ale asi Combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Az na drobnosti zatim spokojenost, ale stejne sem ji uz prestavel na RS Tdi , takze puvodniho toho moc nezustalo.... kazdopadne bych doporucil facelift octavii 8/2000 vejs, ta uz nema detske nemoci jako old model... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 ŠKODA FOREVER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 OI je nádherné auto, ale co těď Škodovka produkuje, tak to je hrůza. Mám na mysli design FII, Roomsteru.Takže pokud to takle půjde dál, budu bohužel muset jít ke konkurenci. Tak to mas pravdu z FII a Roomstera je mi hodne na bliti! :feve: Ale stale je tady octa II a to je proste nadhera!!!!!! copak ten Roomster ještě jakžtakž, ale ta FII je opravdu k zblití-připomíná mi malý tančík, nebo OTéčko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Jsem spokojen se Škodou. Ale kdyby byly prachy, jdu do EVO X. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Já jsem vzhledem k mým možnostem spokojenej , nafta je lepší než benzín. Kdybych si mohl vybrat , u mně vítězí RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Škoda mi nevadí, jsem spokojen s jejími produkty, méně však už s přístupem některých servisů resp. lidí v nich. Když tam jsou blbci (bohužel až moc často tam jsou...) tak je to zlý.... Jinak do škodovky bych šel klidně zase, i když už teď někteří korejčíci a japončíci nabízejí až 7 let záruku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 (editace) Škoda mi nevadí, jsem spokojen s jejími produkty, méně však už s přístupem některých servisů resp. lidí v nich. Když tam jsou blbci (bohužel až moc často tam jsou...) tak je to zlý.... Jinak do škodovky bych šel klidně zase, i když už teď někteří korejčíci a japončíci nabízejí až 7 let záruku... ZASR.... WINDOWS... smažte někdo tenhle duplikát pls Editováno: 10. Říjen 2007, autor: Joseamigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.