Luke288 Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 tak jsem zvědavej, jestli se aspon deset fandů najde... btw. proč jsou tak poškrábaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoD Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 tak jsem zvědavej, jestli se aspon deset fandů najde...btw. proč jsou tak poškrábaný? skoro by\ch si myslel, že je to fólie. Taky nejsem takový fanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 upozornuju ze pres svetla je kryci foli proti poskravani... samozrejme se da sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 aha, to jo, jsem si už říkal, za ty prachy...nu, tak at jich prodáte všech deset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RS200 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 akoze, konec, ved to musi vyzerat hrozne nahodene na auto, teda aspon podla mna, ja ked nejake upravy, tak klasicky nemecky tuning, cize poriadne kolesa a mozno znizit podvozok, ale taketo srandicky vid biele zadne svetla .....no pekne, trebaa uznat, ale isto sa najde aj takyco, co bude mat na aute viacej kridel ako MIk 21 a asi tri kila chromovych doplnokov, tak pre tych, parada ale na druhej strane, je to len vec vskusu, tak to nikto neberte osobne, pravo na vlastny nazor je mojim pravom :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa69 Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 není to MIk 21, ale Mig 21 :-) nemyslím si ,že jsou světla až tak hezká jako to ,že je to změna a (změna je život):-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 není to MIk 21, ale Mig 21 :-) nemyslím si ,že jsou světla až tak hezká jako to ,že je to změna a (změna je život):-) no jasně, kdyby byly origo bílý, určitě by všichni chtěli červený. To už je taková lidská vlastnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 nevím...nelíbí se mi to..nejen,že to nesplňuje předpisy,ale je to hrozný..to auto by bylo vyblité,až hamba..kdyby to bylo LED,tak ještě půl bídy..ale takhle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 jojo já měl na feldě taky bílé a časem zežloutasnad už to bude lepší plast ..... doufejme pytal som sa na to a hovorili, ze je to stejny material ako od prvovyroby...kazdopadne mam na ne zaruku 2 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 co vy na to? kdyby mel nekdo opravdovy zajem, napiste mi SZ, dokazal bych se zkusit po onich podivat http://aukro.cz/item277920475_zadni_svetla...ile_rarita.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 co vy na to?kdyby mel nekdo opravdovy zajem, napiste mi SZ, dokazal bych se zkusit po onich podivat http://aukro.cz/item277920475_zadni_svetla...ile_rarita.html proboha,co se to zase rozmohlo... nesplňuje předpisy,vypadá hrozně...každý říká,jak je to hnusné,ale věčně se to všude nabízí..to auto by vypadalo trapně vyblitě..takhle mrvit auto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 to je tvuj nazor...zajimavy je ze je toliko lidi chce a na jednicku se o ne lidi taky rvali...ale tak tvuj nazor beru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 předpisy to nesplňuje akorát odrazkou což si myslim, že neni nic zásadního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 předpisy to nesplňuje akorát odrazkou což si myslim, že neni nic zásadního No, neexistence zadní červené odrazky na autě je docela prů..r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 No, neexistence zadní červené odrazky na autě je docela prů..r musí být testovaná=mít označení,což nálepka nemá...= správná odrazka má tloušťku řekněme 5mm,nemá nějak zásadní tvar..tzn. nálepka z nárazníku RS to nevyřeší,musíš si koupit pravou odrazku,která zrovna 2x pěkná není a rozhodně ji enstrčíš tam,kde má být...(do toho světla)..nevím no,ale beru-poněvadž je o to zájem,asi se to vážně někomu líbí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 No, neexistence zadní červené odrazky na autě je docela prů..r ja vím, ale v době, kdy se svítí celoročně mi to až zas takovej problem nepřijde. sám víš, že na silnici se pohybujou daleko větší zvěrstva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom.Kr Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 ja vím, ale v době, kdy se svítí celoročně mi to až zas takovej problem nepřijde. sám víš, že na silnici se pohybujou daleko větší zvěrstva no,to je sice pravda,ale vyprávěj to ostatním..auto bez schválených odrazek neprojde technickou,můžeš mít problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 to jistě, ale když na to přijde, tak technickou neprojdu ani já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom.Kr Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 to jistě, ale když na to přijde, tak technickou neprojdu ani já pročpak,není-li to tajné?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 kola, nejsou schválený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 ja vím, ale v době, kdy se svítí celoročně mi to až zas takovej problem nepřijde. sám víš, že na silnici se pohybujou daleko větší zvěrstva To jo, v tom máš naprostou pravdu..navíc větší zvěrstva, a to i čerstvě právě po technické Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Tak to já až půjdu s mojí feldou na technickou tak to neprojdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 jsi do ní namontil 2.0 TDI ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 jsi do ní namontil 2.0 TDI ne? Ne, 2.0 TFSI!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 neblázni, on je taky naftovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.