Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

swager: myslím si že žádný.. akorát že tuším MR 08 už nejdou ty maxíky nějak moc montovat (teď si neuvědomuji jestli do aut MR08 se cpe maxík těžko a nebo jestli maxíky MR08 se cpou do aut těžko :( )

Vloženo

Co já vím tak na MR08 nejde tak jednoduše změnit stav počítadla ujetých kilometrů.

Známý koupil použitý MaxiDOT MR08 a měl velký problém s přizpůsobením počítadla km.

Dokonce mu ani nenastavili to co měl na starém.

Vloženo (editace)

Si myslim ze je to porad tak jak pises. :)

Az u faceliftu mam byt novy maxidot, kdy ma zobrazovat najednou vic udaju tak jako treba u AUDI. Tzn. treba prumernou spotrebu a k tomu jeste audio atd. :)

Editováno: , autor: Doli
Vloženo
Do MR 06 nebyla žádná kontrolka, od MR07 přibylo kontrolní světlo tempomatu na panelu přístrojů, v MR08 nevím, jestli je nějaká změna.

Jo u MR08 se zobrazuje tempomat na Maxíku

Vloženo

no tak teda kvuli tempomatu to teda menit nebudu i kdyz to neni zase tak spatne videt , ze je v provozu i kdyz to snad pozna i idiot , jinak diky za infa , snad si pockam na dalsi verzi :)

to triplseven : mam dojem ze tam bude jen nejaka kontrolka ci neco podobneho . :)

Vloženo

Uvozidel MR 2008 se zobrazí zapnutí tempomatu v pravém budíku pomocí kontrolky která má stejný symbol jako potisk na ovládací páčce a vůbec nezáleží o jakou převodovku jde.Pokud máš budíky staršího data(do 2007) tak máš asi smůlu

Vloženo

Přesně, auta se nepočítají podle roku výroby, ale podle modelového roku, tedy MR..no a s tím souvisí i budíky, které se "hodnotí" Úplně stejně, bez ohledu na datum výroby..já osobně mám někdy z listopadu 2006 MaxiDot MR2007 ;) Takže ne vždy to musí odpovídat, MR auta a budíků, proto jsem úmyslně psal jen o budících ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ve své Oktě II MR 08 má vyměněný štít přístrojů za nový s maxidotem ,ale komfortní funkce se mi nezobrazuje.Řídicí jednotku komfortu mám 1K0959433CP-

pro stahovaní oken,centrální zamykání a multifunkční ukazatel. Ví někdo kde soudruzi udělali chybu ?

• o 2 týdny později...
Vloženo

mam dotaz , mam vedle maxiku oranzovou ikonu ktera vypada jako na benzin , ale je v ni napsano H2O , na co to je ? kdyz jsem psal do skody pred tydnem tak me neodpovedeli , nikde v manualu jsem to nenasel , nevi nekdo ? diky za odpoved . :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...