driver Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Némůžu sehnat popis relé bloku na Octavii jestli to někdo má tak ať mi to prosím pošle na driver2@seznam.cz diky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre1 Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Némůžu sehnat popis relé bloku na Octavii jestli to někdo má tak ať mi to prosím pošle na driver2@seznam.cz diky všem Stáhni si DP Dílenská příručka, link a napiš Mefistovi PM (pošli zprávu, po kliknutí na jeho jméno) se žádostí o heslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 1. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 To jsem stáhnul ale je to zaheslovaný.Už sem o heslo žádal,ale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 To jsem stáhnul ale je to zaheslovaný.Už sem o heslo žádal,ale nic skusal si heslo neotravuj ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 To jsem stáhnul ale je to zaheslovaný.Už sem o heslo žádal,ale nic Já mám DP jen na svoji OII ale trochu ti zkusím pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
premapce Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 (editace) pro Rosta 1.8 Dík kámo, sháněl jsem to na netu 2 dny a až Ty jsi mi pomohl. Editováno: 15. Listopad 2011, autor: premapce Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
premapce Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 (editace) A sakra, mrknul jsem pod palubovku a mám tam novější (starší) rele blok s mnoha neosazenými svorkovnicemi, a sdruženými relátky. Nemáte někdo toto schema rele bloku? Jinak hledání pokračuje. :-) Editováno: 15. Listopad 2011, autor: premapce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.