reinxed Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Je to senzor deště.Přepni pravou páčku do 1 polohy směrem nahoru.Pak stačí trocha vody a musí fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Je to senzor deště.Přepni pravou páčku do 1 polohy směrem nahoru.Pak stačí trocha vody a musí fungovat. Přesně tak, a ještě zkus zahejbat s voličem citlivosti na horní straně pravý páčky pod volantem a pokud je vše OK mělo by to chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 A jeste jedna moznost tu je pokud mas MaxiDot lze to deaktivovat a pokud nemas MaxiDot mohl to majitel pred tebou deaktivovat...to se musi Vagem povolit. Zde je mnoho moznosti, pokud ti nefungovali rady predchozi zkus se podivat do Maxika, popr. zajet na Vag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 A to jsi slyšel kde, že jde deštový senzor deaktivovat přes maxidot? úplná pitomost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 A ty budes nejakej chytrej ... nechce se mi jit to fotit ted vecer do auta, ale zitra ti to nafotim, aby ses mohl omluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Já bych řekl, že to ruší ty korálky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 A ty budes nejakej chytrej ... nechce se mi jit to fotit ted vecer do auta, ale zitra ti to nafotim, aby ses mohl omluvit. tak na to jsem fakt zvědavý........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Zdravím Vás, páčku jsme měl v poloze 1 - citlivost jsem také nastavoval - ale pořád to stíralo ve stejných intervalech jakoby tam nebyl. Byl jsem v garáži - na skle ani kapka vody - přesto to stíralo v intervalech (s citlivostí se intervaly zkracovaly), poté jsem na to čisté sklo resp. na senzor vylel pomalu kýbl vody a ono si to stíralo pořád stejně rychle. S tím Maxi dotem jsem také zvědavý - pokud by to bylo v tom nastavení, tak super - je dost možný, že původní francouzský majitel si to nějak odblokoval. Pokud to tedy nejde deaktivovat/aktivovat přes MaxiDot tím VAGem to lze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Maxikem to jde,a le je tu jeste omezeni v modelovem roce, myslim ze to slo az od MR074 nebo dokonce MR08. VAGem to jde urcite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Včera jsem to Maxi dotem zkoušel, ale funkci deaktivace/aktivace jsem tam neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.j Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Mám ten istý problém, ako Romec. Moje auto bolo dovezené z DE. Možno, že predhádzajúci majiteľ to dal deaktivovať, ale nedáva to zmysel, prečo niekto nechce využívať "komfortnú" funkciu. Ešte ma napadol, nemôže zásah dovozcov pri prípadnom pretáčaní km-ov zmeniť aj iné nastavenia, myslím nejaký skript, ktorý bez rozmýšlania a kontroly deaktivuje rôzne veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Nekomu ten destak nevyhovuje, jeho funkce....nestira to podle jeho predstav, uz jsem se s takovymi lidmi setkal a proto od MR08 lze toto deaktivovat z Maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katres Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Ja mam senzor dodelavany, ale prijde ze si stira jak chce (bud zbytecne rychle nebo zase tak ze voda stini). Na nejvetsi citlivost napr. zacne stirat rychle a po chvili zvolni, idkyz na skle je vody dost. Nevi nekdo co s tim? Neni to spatne nakodovane? Cetl jsem ze i napr. pri vymene skla se ma senzor neco jako restartovat. Poradi nekdo? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 u senzoru se dá diagnostikou nastavit citlivost - deště i světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 mam MR05, čidlo už z výroby ale v maxiku tu možnost nastavení nemam, tak možná to je opravdu až od MR08 jak už tu padlo, ale na diagnostice ta citlivost nastavit určo jde jinak si nemužu stěžovat, stírá jak má a ani nepoužívám cyklovač...dobrá věcička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 vždyt ty cyklovač nemáš!! nastavení zhora páčky je citlivost senzoru, ne cyklovač!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Taky je dobré mít v pořádku gumičky stěračů - jednou jsem měl vryp na konci gumičky zrovna v místě jak chodí přes ten senzor a dělalo to paseku. Po výměně gumiček OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt12 Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Nekomu ten destak nevyhovuje, jeho funkce....nestira to podle jeho predstav, uz jsem se s takovymi lidmi setkal a proto od MR08 lze toto deaktivovat z Maxidotu. Ak to uz niekto nasiel v menu maxidotu tak dajte vediet. Jedina vec, ktoru vidim v maxidote v suvislosti s DS je rain closing, co urcite nie je deaktivacia (MR2010). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 vždyt ty cyklovač nemáš!! nastavení zhora páčky je citlivost senzoru, ne cyklovač!!! Sorry špatně jsem to formuloval , takže oprava: nepoužívám vůbec pomalé a rychlé stírání (poloha páčky 2 a 3 tuším ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 Je to starší typ dažďového senzora, ktorý nebol práve najvydarenejší. Zrejme preto si to nechal predošlý majiteľ deaktivovať. Keď je dažďový senzor deaktivovaný, tak sa stierače správajú ako s klasickým cyklovačom. Stačí len správne nakódovať RJ Centrálnej elektroniky a už bude dažďový senzor fungovať. Ale odporúčam aj výmenu dažďového senzora za novší (cena cca 90€) a bude to fungovať na jednotku. Výmena je jednoduchá, ten novší sa dáva od MR2008 a nemá už 6 okrúhlych plôšiek, ale len 4 kosoštvorce. Kdesi som sem dával aj foto, ale nedarí sa mi to nájsť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekD Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Chtěl jsem se zeptat jestli senzor deště umí i zavřít okna u zaparkovaného auta, když začne pršet. Zkoušel jsem to a myslím si že ne. Máte s tím zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 jde to, ale musí to být nakodované a záleží taky na typu komfortky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fujar Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 jde to, ale musí to být nakodované a záleží taky na typu komfortky.. To by byla parádní funkce. Mám OII 2004 - šlo by to u ní naprogramovat? Případně jak, nebo někdo kdo má možnost to udělat? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Tak můj předchůdce deaktivoval senzor deště vytažením pojistky a pak se chová stírání jako klasické. Dal jsem pojistku a vyzkoušel, je pravdou, že na to naní až tak moc spolehnutí a po půl hodonové jízdě v dešti jsem přepl stěrače (poloha č.2) na klasické stírání Romec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacerrr Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 Pánové zdravím. Nikde jsem tento problém nenašel, možná někdo z vás budete vědět. Dešťový senzor při dešti - a jízdě, se zdát že funguje korektně. Jakmile ale zastavím (třeba na křižovatce), tak ikdyž neprší začnou stěrače stírat v pravidelném cyklu! Jak se rozjedu zase vše funguje jak má. (Neprší - nestírájí, Prší - stírájí s reakcí na senzor) Je to docela nežádoucí. Pokud bych chtěl mít páčku v poloze dešťového senzoru tak nemůžu, protože za krásného počasí v koloně (na parkovišti, v křižovatce,... kdekoli kde se stojím) Auto začne stírat. Co si o tom myslíte? Je to softwarová chyba? Něco špatně nakódované? Prosím Vás, kdo víte poraďte. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.